היום יומולדת היום יומולדת

מתנות

New member
עמרי.. ../images/Emo23.gif

מאמי
בעיקר אהבה. המון אהבה. ואמונה, כי זה מצרך חשוב במיוחד. be yourself. חיבוק עצום ואמיתי ממני. טל.

אושרע

New member
סבאאא:O

יפה שלי המון המון מזל טוב.
עד 120 אני מאחלת לך את כל מה שאתה מאחל לעצמך ויותר. אתה מדהים. אוהבת אותך המון.
את הברכה האמיתית אתה תקבל אישית.
יומולדת שמח קסם.

S h A b i T

New member
עומרייי. ../images/Emo23.gif

מלא מלא מזל טוב.. פתאום נזכרתי ששנה שעברה ביום הולדת שלך היינו בים וזמי צילמה את שעוכ ואותי מברכות אותך.. הלוווואי שתראה את זה השנה זה יכול להיות מצחיק
אממממממממממממממממממממ שתהיה לך שנה נפלאה, תגשים את כל משאולתיך. ושאר הברכות הבנאליות. מקווה שהיום הזה עבר לטובה ושלא התטשלרת.. (לא מלשון לטשלר, אלא מלשון להפוך להיות טישלר ביומהולדת..
) אוח, התבלבלתי. בכל מקרה, אוהבת אותך. הכי בעולם.

Z A M i

New member
../images/Emo99.gifעמרי..../images/Emo10.gif

מזל טוב ילד יפה של אמא..
אני אוהבת אותך יותר משידעתי שאני מסוגלת לאהוב.. כבר שנתיים כמעט שאנחנו מכירים, ועברנו דברים שאנשים שמכירים כל החיים לא עברו ביחד..
(האלה שמגזימים) אין עליך.. אתה האדם הכי כנה,אוהב,חם,ונותן שיש.. נתת להמון אנשים כל כך הרבה. אתה פשוט מדהים. ואין שמחה ממני,שזכיתי להכיר אדם כמוך. זכיתי לאהוב..
את השאר כבר תקבל בדרך אחרת
[יו.איך אני שונאת את אלו שכותבים את זה בפורום! אבל בכ"ז..] יום הולדת שמח..

../images/Emo55.gifעומרי,

המילים שלי דיי נעלמות כזה נוגע אלייך, ויש כ"כ הרבה מה להגיד, וכ"כ מעט נשאר. אור שלי, אני רק אאחל לך את עצמך, את החיוך ואת התמימות שעדיין לא איבדת, אני אאחל לך אהבה אמיתית ועוצרת נשימה. רגעים מיוחדים כאלה, שלא שוכחים לעולם, תקוות קטנות ואמונות ללא סוף, שלא תלך לאיבדו בתוך טירוף אחד גדול, ושתמיד תמצא את הדרך שלך, כבר 18, מדהים איך השנים עוברות, לא? (אלה שזקנים ממש- כאילו רק אתמול היית בר מצווה) כבר אמרתי לך כ"כ הרבה פעמים- אבל אני אגיד שוב: "תחייה את החיים בנשימה אחת". ואל תשכח, מזל זה לא הכל. (אבל אם הוא כבר שם, שיהיה טוב
)
כמה אהבה, גל
. (הברכה האמיתית בדרך אלייך
)

נשמה שלי!../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif

יפה שלי, אמנם אין לי יותר מדי מה לכתוב פה, אמנם זה יום-הולדת ושרשור מזל-טוב.. אבל כל מה שאני רוצה להגיד זה שיהיה טוב, כי באמת, מגיע לך שיהיה לך הכי טוב והרבה ממנו! אני אוהבת אותך, תזכור שאני תמיד פה. דבר איתי, יש לי כמה דברים לספר לך..
יום הולדת שמח! ניר.

שעוכי

New member
יקירנו,

אח קטן ובילו גדול שלנו מזל טוב ליומולדת 18, מאחלים לך יומולדת כיפית ומהנה, מלאת עוגות שוקולד (רק אל תשכח לכבד) שתקבל עידו תדמור בתחתונים אדומות עטוף בסרט אדום ליומולדת (רק אל תשכח לכבד) שתקבל משהו גדול כמו יאכטה, מכונית, דירה, ארץ, יבשת, כוכב לכת (ואל תשכח להזמין) והכי חשוב ואמיתי, שיהיה לך את כל האושר שבעולם ותמשיך להיות מיוחד, מצחיק וחתיך. אוהבים מאוד ומתגעגעים נורא (ומחכים שתענה לנו לטלפונים
), מאי ודורון.

עומרי ../images/Emo23.gif

ילד מדהים שלי. מזל טוב!
אתה אחד האנשים הכי מיוחדים שאני מכירה. נכנסת לי ללב כל כך עמוק. אני מאחלת לך המון אושר, אהבה, המון מהחיוכים הכובשים שלך, רק טוב כי מהשאר עברנו מספיק. והמון מכל מה שתרצה כי מגיע לך. אתה מלאך. אם היה לך מושג כמה השפעת עליי, וכמה לימדת אותי בכל הזמן הזה שאני מכירה אותך... בן 18. קשה לקלוט. קשה לקלוט כמה גדלת, ופרחת כל כך יפה. אני אוהבת אותך הכי בעולם, ומצטערת שלא יכולתי להגיע אתמול. אני מבטיחה פיצוי. תנצל תמיד כל רגע בחיים, כי כמו שאתה יודע, אי אפשר לדעת מה יהיה מחר. אוהבת המון המון המון. ספיר

..../images/Emo23.gif..

לב שלם ולא שלם חיים שלמים או שניים נגיעה אחת רכה ואחת קצת יותר כואבת. נקודות חולשה... טלפתיה. לקרוא אותך, לקרוא אותי, לגעת בך, נגעת בי. זה לא ייכנס בהודעה אחת, אפילו לא פייר לבקש שזה ייכנס בהודעה אחת, אתה הרי הכל. תלות. ואתה בעצם יודע מה אתה בשבילי ומה הענקת לי, ומה זה הקשר הזה... עצור רגע, תסתכל למעלה. תראה כמה אנשים אוהבים אותך, כמה הם מודים לך. תעריך את זה. תעריך את עצמך. ותזכור , אני איתך. תמיד.

maorubin

New member
עמריייי :)

המון המון מזל טוב י'חוקי :) שולחת נשיקות וחיבוקים ! [ליזי\ביזי]

../images/Emo85.gif

אין לי מילים לתאר בכלל מה אתה מסמל בשבילי איך שכהשם שלך מוזכר חיוך עולה לי על הפנים חיוך מאושר אחד האנשים היחידים שלא משנה כמה זמן לא נדבר, שיחה אחת (שבזמן שלה בערך שנינו מורידים קופסת סיגריות) תחזיר הכול תעלה הכול אחד האנשים הכי מדהימים וחזקים שפגשתי שיש להם כל כך הרבה מה לתת ילד מיוחד:) "שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח" מזל טוב
אני אוהבת אותך
שירן

moshe butt

New member
סליחה על האיחור ../images/Emo3.gif ../images/Emo163.gif

עמרי, שיהיה לך במזל טוב... עמרי, אתה אחד האנשים היותר מקסימים שאני מכיר, אתה באמת אדם מיוחד. אז, אני רוצה לאחל המון אושר- כיוון שהאושר מביא עימו את כל שאר הדברים הטובים. שיהיה לך אחלה יום הולדת
שמור על עצמך! ומצטער על האיחור.
מתי, מתי כבר תציע לי נישואין י'זבל אחד?!? אוהב אותך המון המונים, באמתת שכן- אל תשכח את זה- אני תמיד כאן בשבילך לכל דבר- חחח
-משה-

Dark Tear

New member
מצטער על האיחור המטורף.

חתיך עולם,רק רציתי להגיד לך שאתה אדם מיוחד. באמת,ממש ממש מיוחד. אתה מעניק כל כך הרבה לסביבה שלך. וכל כך נעים להיות לידך. ואתה תמיד אומר נכון ופועל נכון,וגם אם שוגה,אז זה לטובה. וזה משהו מאוד חשוב בחיים. לדעת להפיק מכל דבר שקורה לך בחיים. אז בהזדמנות זו אאחל לך חיים מאושרים. ושרק תחייך ותשמח. ושחייך יאירו לך זיו ושמחה. ושתלמד להעריך את כל מה שאתה מעניק לאנשים. ותבין שזה באמת משמעותי לסביבה שלך. מטורף עלייך עד הירח, ומאחל לך לרקוד על דרך המלך, שלך, אסף.

אומגאומגד!!

אני כל כך בדיליי!! עמריקי אני כל כך אוהבת אותך. מזל טוב הומו שלי ^^ הרבה אושר ועושר ושתרגיש הכי למעללה שאפשר כי אין בן אדם מדהים ממך. אוהבת המונים, צלע.

שחוררר

New member
ואחרי כל מה שנאמר

כל מילה שאני אוסיף תראה חסרת טעם. אז באמת עומרי, מזל טוב. מכל הלב- כי מגיע לך את זה. רק טוב שיהיה, רק טוב. איתן.

liloosh tt

New member
../images/Emo23.gifבעלי.

אח. באיחור. מנסיבות של טיול שנתי. יותר טוב מאוחר מלעולם לא. אהובי, בעלי, קטני גדולי שכמותך:)
לכל מה שנאמר פה אני מצטרפת. בן אדם נשמה. תשאף הכי גבוה שאפשר, ותראה שתצליח. תשמור על עצמך. המון נחת, חיוכים, ואהבה. תודה על היותך אתה.
אני א ו ה ב ת אותך, גם אם זה לא מתאים לך:)
מזל טוב

למעלה