היום יומולדת ליוכי
מזלט| שרשרו ברכות

רותי410

New member
היום יומולדת ליוכי../images/Emo213.gifמזלט| שרשרו ברכות

ליוכי המקסימה, הנשמה של הפורום הזה
והרוח החיה בו. מזל טוב ליום הולדתך.
מאחלת לך חיים טובים ומאושרים, בריאות, אהבה ונחת מהמשפחה, הצלחה בעבודה ובכל מעשייך, תמשיכי להקסים את כולנו ברגישות, בחום ובאנושיות השופעים ממך. ותמשיכי לגרות את חיכנו במטעמייך ואת חושינו בתמונותייך. עד מאה ועשרים שולחת לך
ו
וירטואלי ב-
, רותי

הופ הופ טרלללה!!! יוכי!! מזל טוב

מקסימה!!! שתמשיכי להצליח בכל מעשה ידיך ושתהיה לך עוד שנה מאושרת בה תגשימי את כל משאלות ליבך!!! תהיי תמיד מי שאת ! מקסימה! משתפת! משקיעה וכו וכו עד 120 שנה!!!
רותי כבר שלחה לך את כל המישלוחים הורטואלים האפשריים אז אני מצטרפת אליה בחום ובחיבוק גדול!!!

מאיוש י

New member
הופ הופ טרללה גדלתי בשנה../images/Emo65.gif

ליוכי המתוקה והמקסימה והמוכשרת
מה אאחל לך ליום הולדתך? את כל הטוב שבעולם.................
מאחלת אושר, בריאות, שמחה, נחת מהילדים והרבה הרבה הרבה שמחה כל ימיך.............. בקיצור עד 120 אוהבת ..... נשיקות.......
.ויום נפלא מקווה שתחגגי.

ליוכי המקסימה מזל טוב ליום הולדתך

ליוכי המקסימה לכל אחד יש יום בשנה יום פשוט נפלא יום מדהים יחיד ומיוחד יום פורח יום שמח יום עם הרבה ברכות ונשיקות יום עם בלונים ועוגות יום עם מתנות יום של אושר ושמחה יום של אהבה גדולה. אז רק בשבילך, ליום הולדתך הרבה מזל טוב ואיחולים רבים שיגיעו עד לעננים

liat94

New member
חייבת להצטרף לאיחולים ../images/Emo13.gif יוכי יקירה

שפע ברכות ואיחולים לבביים לרגל יום הולדתך אאחל לך שכל האין בחייך יהפוך ליש ושכל חלום שלך יתממש תמשיכי להיות אישה מדהימה, מקסימה, ונפלאה כמו שאת שתגדלי את ילדייך בנחת שימשיכו להנות ממטעמייך תבורכנה ידייך נ.ב. ביום שישי הכנתי את הלחמניות שלך במילוי טונה עם רוטב עגנביות, ויצא ממש פיצוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אוהבת את מתכונייך.... מזל טוב אישה נפלאה ליאתי
מחפשת את הנשיקה ולא מוצאת אז קבלי כאן על לחי ימין ועל לחי שמאל

ענתי42

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gifליוכי המקסימה מזל טוב מ|ל

יוכי המקסימה יום הולדת שמח שפע ברכות בריאות אושר ועושר מי יתן וכל מישאלות ליבך יתגשמו אוהבת אותך ענתי42

cial 1

New member
יוכילה .לך.יום.הולדת שמח../images/Emo213.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif|

יוכי68
כן האחת והיחידה יום חג לך המקורבת לקשת עם הצד לגדי כן אימא אדמה
לך מאחלת
אני את כול הברכות וגשמת כול חלום לך יוכלה שנתת לי במה כאן יש עוד מקומות" אבל בלי אחת הדומה לך לכן אני כן כאן ולא שם המלכה
הנכבדה המתוקה הכי מקסימה בכול תפוז כן ממך קיבלנו ונדבקנו בקם שלך לכן המקום כולו קסם אחד גדול. כן יוכי בין הגיר לסיר
ומה יש לנו היום ילדים תבשיל חם מתוקי וגם לשבת בבקשה הכול בזמן אין יש רק להמתין כי אני כאן ואני שם יוכי אחת שממלה את כול החום גם בבית
בטח גם בכיתה וגם לנו כאן . האל יברך אותך בהרבה כוח ואהבה ואהדה לזולת כי את מבורכת בזאת ויחד מתחלקת עם העם אין לי עוד הרבה את הקסמת
את לבי וכמובן את כולם כאן שבת יש לך אהבה לכולם ומקום בלב החם העממי האמיתי ועכשיו הבה נחת לך בבית לילדים לבעלול שלך החמוד עם החומוס מיד אין בטח עליו אחלה אחה את כאם כידידנ כשפית שלנו שלך תמיד בזמן ומקום לכול מתכון .... אוהבת אותך חני הרבה אוש בבית בכול פינה ובריאות איתנה תמיד איתך חחחחננייי קבלי גם נשיקות.

cial 1

New member
יום הולדת חגיגה נכבדת ליוכי שלנו../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

מ ק פ י צ ה

חנהפ

Active member
יום הולדת שמח ליוכי ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif

עוד הרבה שנים של עשיה מבורכת ונחת מכל בני משפחתך

nava17

New member
ליוכי המקסימה,

הרבה נחת אושר ובריאות, זה הזמן להודות לך על נכונותך לעזור תמיד,רגישותך וטוב לבך (למרות שאני מכירה אותך רק וירטואלית) ולהעריך את כשרונותייך הקולינריים וחריצותך הרבה.

ddh1

New member
יוכי יום הולדת שמח ../images/Emo213.gif

יוכי יקרה שלנו את הפורום תמיד מאירה בברכת בוקר טוב ובחיבוק רחב
בך, כל אחד מאוהב
תמיד את כולנו פה מאתגרת ובאהבה גדולה מפרגנת.
את משפחתה מגדלת ומשקיעה בה למופת ואת תלמידיה אוהבת בכל עת מבשלת, אופה ממש אשת חיל
עושה הכל כבבת עין אז לך יקירתינו המון נשיקות וחיבוקים מהלב
אוהבים אותך מאוד יום הולדת שמח!
ושכל משאלות ליבך ייתגשמו לטובה- אמן! של עוד שנה יפה. באהבה.

למוןדבש

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב! ליוכי המאוד מאוד מקסימה!

שיהיו עוד הרבה שנים טובות מלאות נחת!

ליוכי המקסימה והנהדרת../images/Emo24.gif

הרבה מזל טוב ליום הולדתך.
אאחל לך הרבה אושר, שמחה, אהבה , בריאות והרבה נחת. אוהבת לראות את יצירותייך, אישה מקסימה ונפלאה . תבורכי אמןןןןןן. כל טוב . אוהבת אמא אוהבת 2

מזל טוב עד 120../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ליוכי מהתכתבותינו הקצרות את אישה ניפלאה אאחל לך אושר נחת שלווה והמון בריאות תמשיכי להיות כזאת נפלאה

יוכי68

New member
חברות נפלאות ומקסימות רגשתן אותי../images/Emo24.gif

איזה ברכות.......ממש מכל הלב........אני שמחה להיות שותפה בפורום חם ומפרגן ולחגוג אתכן את יום הולדתי ה 40 זה הדבר הכי מהנה. מי יתן וכל המברכות יבוררכמפי עליון ויתקבלו ברכותיכן לפני היושב במרומים..........אתן גדולות מהחיים. דווקא היום אני נאלצת לנסוע הלוך ושוב פעמיים מטבריה לעפולה ומעפולה לטבריה לצורך השתלמות ח ו ב ה במתמטיקה - מה לעשות מורה טוב צריך להשתלם כל חייו! אתמול חגגנו במסעדה היה נפלא וכיף...........ושוב מודה לכל המברכות והרבה

cial 1

New member
לא נפסיק לשיר ולא נפסיק לרקוד לך../images/Emo66.gif|גיטר

בעזרת השם יש לי לנכד מסיבונת קטנה אני אצלם הרבה דברים וחתוך והלווי וכך תמיד והלווי ופעם נפגש אולי עוד פעם אנחנו נפגש ולא נפסיק לשיר לרקוד אמרה היא עד יעלה האור תמיד כך קשה לנו אבל מגיע לך ואם את רוצה להיות בבית אז גם נקבל זאת לפני הכול תבורכי יוכי הכול בחרוז חני שלך שלכם בערב יש מתכונים של הודו. כמו הנוצרים? חלילה אבל רק זה מה שאני אוכלת. מתכון מהמם המשך ערב רב לך יוכי. הרבה אושר

למעלה