היום יומולדת ליוכי
מזלט| שרשרו ברכות

מזל טוב יוכי ../images/Emo212.gif

עוד הרבה שנים מאושרות של פעילות, ושל אפיה ובישול נהדרים כל כך!

מזל טוב יוכי!!

בלעדייך הפורום הזה היה קצת משעמם :) אז שיהיה לך המון המון בריאות, אושר, עושר, הצלחה, אהבה וכוח לבשל מאכלים כאלו טעימים... והכי חשוב שכל מה שתרצי יהיה לך :)

cial 1

New member
יוכילה גם../images/Emo49.gifוגם מתכון../images/Emo71.gif

איך אפשר בלי אני רוצה להשאיר את האורות דלוקים למעלה לגב' הצעירה יוכילה לחגיגת יום ההולת שלך כאן מתכונון של חזה הודו או עוף קצת שיקור אבל טעים במעת יין לבן ומיץ תפוזים שם המתכון חזה עוף ברוטב תפוז. ועלי רוזמרין.. כאן למתכונון ב-כ- ולא ב-ק- ל-כ- של-1 ק"ג חזה הודו או של עוף לחתיכות של ההודו שלמות כמו להכנת הפסתרמה כי זה הפסתרמה 1-כוס מיץ תפוזים של פריגת 5 כפות מיץ תפוזים מרוכז. זה בא בפסטיק מה שאנחנו מקפיאים? או 5 כפות של מיץ פרי מעורב חצי כוס יין לבן יבש 2 כפות מרגרינה טובה שמן זית 6 כפות מי שאוהב יותר אז אפשרי רבע כוס הרי נרים את המזון בלי השמן? כפית מלח כפית פלפל שחור גרוס 2-כפות רוזמרין תרי. אופן ההכנה והיא מהירה? עד 40 דקות? זה סוג של הכנת מירנאדה להביא את המיץ והיין לתוך סיר קטן לתת להם בישול של 6 דקות+ מוסיפים את התרכיז או הפרי מעורב עוד 6 דקות הרתחה. בקערית יוצקים את המיצים ומוסיפים את עלי הרוזמרין המלח הפלפל השחור גרוס לטבול את החתיכות השלמות של חזה הודו או העוף. מניחים כמה דקות או רק ללטף את החתיכות של הבשר עם היד זה רק 4 דקות את המרגרינה להמיס זה 1 קדה פחות? מחמים מחבת עם מכסה או סיר בישול כבד יוקים את השמן והמרגרינה למחבת או הסיר הכבד? כאשר השמן חם מטגנים מכול צד 5 דקות ואז יוצקים את שאר רטוב המרינאדה מבשלים מבשלים שזה על חום גבוה כאשר ראינו שהכול מתבעבע קלות מנמיכים האש מבשלים לעוד 10 דקות ויש לנו את זה טיפ תמיד להפוף את החתיכה וגם לביוש את המרינאדה? בבקשה חני אפשר להגיש עם אורז או עם תפוחי אדמה בתנור גם בשמן זית ורוזמרין בתנור יש תפוחי אדמה הקטנים או הדזירה? לבשל חצי בישול ולחתוך לקוביות ל1ק"ג 2 כפות מרק עוף חצי כוס מים חצי כוס שמן זית כף 1 רוזמרין חצי כפית מלח חצי כפית כרכום לערבב הכול בצנצנת להניח את תפוחי האדמה מסודרים בתבנית אפיה אפשרי גם חד פעמי גדולה יוקים על זה את הרוטב שהכנו לערב מעת עם היד ותנור על חום של 180 מעולות ל-25 דקות ויש לכם חג מעת שרי לקישוט ועלי חסה .

cial 1

New member
פולס חזה עוף לחברים שאוהבים?../images/Emo3.gif

אפשרי גם כוסברה או פרסיל לקישוט? אורז מג'דרה...????

יוכי68

New member
חני, מתכון מצוין ושאלה: לא מכינים את

חזה העוף בתנור? השילוב של התפוזים ועוף נשמע מענין וטעים ביותר.

cial 1

New member
לא בתנור ממי ואתן לך עוד מתכון ישן שלי

יש לי מתכון ישן להכנת החזה הודו פםתרמה קל מאוד וטעים מתוקה שלי אני הרבה בישלתי מתכון זה והוא לא רחוק מהגורמה למעלה. הרי כובד הסיר או המחבת היא חצי תנור ולא צריך הרבה כאן המתכון אולי את מכירה כך לחתיכה של 700 גרם הרי כך זה הם גדולות החתיכות שלם רק שהיא תהיה גדולה ולא דקה? 2 גמבות גדולות 2 בצלים גדולים עוד 2 כטום 1 פלפל צ'לי . לא לפחד הצ'לי לא חריף. 2 עגבניות גדולות חצי כוס שמן זית מהול בקנולה חצי כפית פלפל אנגלי חצי כפית כורכום כפית מלח דק ים? את כול הירק לחתוך לקוביות קטנטנות ממש כמו לסלט. א מטגנים את הבצל הקצוץ גם לקוביות? בשמן שלנו כאן רק חצי טיגון ומיד להוסיף את שאר הקוביות גמבות עגבניה. והתבלנים לתת גם חצי טיגון לבחוש ויש להניח את חתיכת החזה עם כול המרכיב הזה מבשלים על חום נמוך כ 45 כמובן על סיר טוב גם רגיל לכסות לבדוק להפוך כמה פעמים ויש לך פסתרמה כמובן לחתוך עבה כמה והרוטב מזה עסיסי יש לך פירה תפוחי אדמה וזו אחלה ארוחה קלה וטעם של עוד. חני באהבה רק תגידי לי שהכנת וזה טוב ממש גם ילדים אוהבים זה הבן שלי עוד שהיה קטן היה אומר לי אימא זה פסתרמה מרוקאית ואני צוחקת? הכול על הגז. יוכי ממש קיף לי שאת מגיבה לי. קבלי חיבוק
וזה מהבעלול שלך החמוד שמעודד אותך הרי ראיתי את החומוס אחלה שהוא מכין.

cial 1

New member
ערב טוב לך ארידל כן אפשרי../images/Emo91.gif

כם אפשרי רק שתחתית הסיר מאלה שהם עבים עם השחבות פלדת על חלד? כך זה נקרא גם שהוא סיר מנרוסטה עליו יש את השחבות פלדת עלחלד או כך אלחלד.. ערב טוב לך לא צריך תנור ואם יש לך סכים מקצועית אז החיתוך מעולה ודק של כול פרותה ואם לא גם עבה זה בסדר זה כמו סטייק קטן? חני

שחמטית

New member
../images/Emo49.gifיוכי הנפלאה!

עד 120 שנה בבריאות, אושר והמון נחת שתצליחי בעבודתך ובכל מעשה ידייך ושתמשיכי לאפות, לבשל ולפאר את הפורום. המון הצלחה שחמטית:)

rby74

New member
יוכי מזל טוב והרבה בריאות

תמסרי ד"ש לבנות מהכתה.....

pirge

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif יוכי, יום הולדת שמח . מאחלת

לך בריאות ואשר ושנהנה עוד הרבה ממתכונייך הטעימים.

למעלה