לא בתנור ממי ואתן לך עוד מתכון ישן שלי
יש לי מתכון ישן להכנת החזה הודו פםתרמה קל מאוד וטעים מתוקה שלי אני הרבה בישלתי מתכון זה והוא לא רחוק מהגורמה למעלה. הרי כובד הסיר או המחבת היא חצי תנור ולא צריך הרבה כאן המתכון אולי את מכירה כך לחתיכה של 700 גרם הרי כך זה הם גדולות החתיכות שלם רק שהיא תהיה גדולה ולא דקה? 2 גמבות גדולות 2 בצלים גדולים עוד 2 כטום 1 פלפל צ'לי . לא לפחד הצ'לי לא חריף. 2 עגבניות גדולות חצי כוס שמן זית מהול בקנולה חצי כפית פלפל אנגלי חצי כפית כורכום כפית מלח דק ים? את כול הירק לחתוך לקוביות קטנטנות ממש כמו לסלט. א מטגנים את הבצל הקצוץ גם לקוביות? בשמן שלנו כאן רק חצי טיגון ומיד להוסיף את שאר הקוביות גמבות עגבניה. והתבלנים לתת גם חצי טיגון לבחוש ויש להניח את חתיכת החזה עם כול המרכיב הזה מבשלים על חום נמוך כ 45 כמובן על סיר טוב גם רגיל לכסות לבדוק להפוך כמה פעמים ויש לך פסתרמה כמובן לחתוך עבה כמה והרוטב מזה עסיסי יש לך פירה תפוחי אדמה וזו אחלה ארוחה קלה וטעם של עוד. חני באהבה רק תגידי לי שהכנת וזה טוב ממש גם ילדים אוהבים זה הבן שלי עוד שהיה קטן היה אומר לי אימא זה פסתרמה מרוקאית ואני צוחקת? הכול על הגז. יוכי ממש קיף לי שאת מגיבה לי. קבלי חיבוק
וזה מהבעלול שלך החמוד שמעודד אותך הרי ראיתי את החומוס אחלה שהוא מכין.