היום יזכירו את ג'קו ב"השיר שלנו"

kapit5

New member
../images/Emo8.gifגם כשצריך וגם כשלא צריך

מזכירים אותו בכל מקום.לפני שיתפתח דיון אם האיזכור טוב ליהודים או רע ליהודים החלטתי להישאר נייטרלית
אה-וכמובן תודה למושבניקית .

שונית 7

New member
קשה לדעת באמת אבל הי :זה השיר

שלנו.הם רוצים לשמר אותו בתודעה ואי נוטה להאמין שבטדי הם יודעים את המלאכה למרות הכל!!!!!

eilati27

New member
גדוללללל מושבניקית תודה

"למה את לא יוכלה להיות כמו ג'קו???" קטע טוב... אני מתה על הציניות של הסדרה הזו... וכל עוד הם מזכירים גם את הנסיך שלנו אני בכלל מבסוטית מהם!!! גדול,תודה

shongold

New member
אילת ציניות זה דבר טוב מאד אפילו

מה נאמר שם..בקטע הציני?!

eilati27

New member
יש שם את...

אמא של רונה לי כביכול... והיא אומרת לה" מה את צריכה את הצבא הזה עכשיו למה את לא יכולה להיות כמו ג'קו"???

moshavnikit

New member
ואתם יודעים מה הקטע?

רונה לי בעצמה לא עשתה צבא, והיא אמרה לה- "את לא יכולה להיות כמו ג'קו?" חשבתי דווקא שהיא תתן שם אחר- אושרי כהן או מאיה בוסקילה רן דנקר יצא באמצע השירות מסיבות מוצדקות.

שונית 7

New member
אז זה כנראה הקטע.מעניין אם קהל

היעד שלהם יקלוט את הפואנטה. ואיזה סיבות מוצדקות היו לרן?אהבה נכזבת ?

אל תשאלו איזה פאדיחותתתתתתת

עכשיו אני בדיוק פותחת את ההודעה של אילתי עם התמונה של דנקר ...כשבכותרת "פורום ג'קו אייזנברג"... והסגן של הממונה פתאום מופיע משום מקום... וואייייייי..... הוא הסתכל וברח...

eilati27

New member
אוחחחחחחחח את גורמת לי...

לעשות דברים בשעת בוקר מוקדמת זו שכולנו נתחרט עליהם... עכשיו תסתכלי על העונש שלך ------------------------>

Nova5

New member
אילתי, הזהרה אחרונה!!!

בקשר לתמונה הזאת אני בשיעור!!!!!

Nova5

New member
../images/Emo45.gif זה קורה רבות ...

גם במשפחות טובות... בנתיים הכל בסייידר, ד"ש לבעלך

יופי נובה ... אני שמחה....

תודה מותק... משו מוזר קורה לי כאן בעבודה ..אולי זה הסגן... חצי מסך של תפוז מולבן...גם לכן? אז אני רואה רק חצי מהתגובות...

למעלה