היום יזכירו את ג'קו ב"השיר שלנו"

שונית 7

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif אלף סליחות!!!

רן חמוד ביותר וגם ישלו גנים טובים(דנקנר האב) פשוט צדק צריך להעשות וגם להראות והכוונה כמובן לנסיך הפורום שגם הוא מוצדק!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברור שמוצדק...

אחרת לא היינו כאן.... חבל שלא מתייחסים לאי תשלום מסים... כמו ל"השתמטות" מהצבא... ולעיתים קרובות אי שירות צבאי הוא מוצדק... לעומת זאת, אי תשלום מסים הוא לא מוצדק...איזו סיבה יש? אי התאמה? אכן מדינה זונה.... לטעמי אי תשלום מסים היא עבירה חמורה ביותר, זו ממש גניבה... ואני לא מדברת רק על הפרשה שצצה השבוע... בעלים מסויימים של מועדון מסויים בירושלים, בעצם גם בחיפה ובת"א... הפכו אותם כאן לגיבורים... כשהשתחררו מהכלא , כל העיר צהלה ושמחה... איףףףףףףףףףף

שונית 7

New member
זוכרת טוב מאד את הסיפור!!! בכלל

החדשות בארץ מתחילות לעורר בי תחושת בחילה.ממש נהייתה פה מדינת עולם שלישי.

hela19

New member
מה שלום הפורום...../images/Emo140.gifאצלי כרגיל..

היי לכולן,יאנוש כפיתוש ודוריתי, ואילתי, ולכולן, אני כבר חייבת לצאת , אז לראות אתכן כותבות, מחמם את ליבי, מקווה שג'קוש ייזכר במובן החיובי..
ביי נשיקות..
ה י ל ה

eilati27

New member
היל'וש מה קורה ממי?

אני מקווה שהכל בסדר...
ואם לא כל כך אז בשביל זה אנחנו פה... אוהבת אותך!

שונית 7

New member
אני לא מתכוונת לאלופה אם תהית

לי דנקר שחקן טלויזיה קלנוע תיאטרון .שיחק בקאמרי הבימה החאן.השתתף בזמנו ביקוי ראש.מאוחר יותר שיחק בסרטים רבים בארהב ונחשב שחקן מוערך

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif ברור שיזכירו את ג'קו

כי זה שהוא השתמט מהצבא כל העולם ואשתו יודע, והשאר זה פחות נפוץ.. אבל קטע טוב!

shongold

New member
היי אני בעבודה משהי יכולה לתמצת

עבורי את הנאמר על ג'קו..מסיבות מובנות אינני יכולה ..להאזין אלא רק לצפות..והנחושים שלי לא טובים כשמדובר בעסקי..טלנובלות.

Nova5

New member
היי, בנות, גונבת זמן באמצע מ"מ..

זה לא איזכור ראשון, בפרק השלישי כאילו מדברים עם טמירה בטלפון: "אם דובה התעורר, אז אולי יש סיכוי לקריירה של ג'קו?..." זה דווקא היה נחמד ביוששש, מתוקיזות

reviital

New member
אני רואה שיש כאן ענין בשיר שלנו..

אם כך, אפשר לומר במקום "סקס, סמים, וטל מוסרי": "ג'קו, דנקר והשיר שלנו" ??

למעלה