היום יש את

larsulrich

New member
היום יש את

היומולדת של לארס אני יודע שזה לא מעניין אף אחד,אבל בכל זאת,מזל טוב 44

genz

New member
לא, פשוט...

בהתחשב בזה שהוא גרוש והילד לא אצלו... אל תהיה כל כך בטוח

larsulrich

New member
חהחהחה

איזה מצחיקים אתם שאתם מסתלבטים עליי חהחה גם כן אוהבים את מטאליקה כל הפורום הזה כמעט חושב שהם כבר זקנים וכל השטויות האלה

RakTsarot001

New member
שניר אמר פעם (או פעמיים, או שלוש)

"באתי בשביל הלהקה, נשארתי בשביל האנשים". למען האמת, הרוב כאן לא ממש מתים על מטאליקה (בהשוואה ללהקות אחרות).

larsulrich

New member
כה

שמתי לב אז שילכו לפורום שונאי מטאליקה נמאס כבר שאומרים "הם התמסחרו הם מנגנים ניו מטאל"וזה. מדברים על להקות שהם בעצמם אומרים על ניו מטאל כמו כל הניו מטאל מרלין מנסון, סאם 41 וכל הלהקות האלה זה סתם הורס לאלה שכן אוהבים!

אה כן, איזה צעירים פה כולם!!!../images/Emo3.gif

חזרתי גם אני משבועיים של הגנ"שים, חמשו"ש, קצת מציק אבל בסופו של דבר בסדר, נדבר בסופ"ש

genz

New member
...

רוב האנשים כאן כבר הבינו ממזמן שהם לא התמסחרו, ומי שעדיין חושב שהם כן, זה מזיז לו במקרה הטוב את השיערות על האצבע הקטנה ברגל. הרבה אנשים שומעים כאן ניו מטאל, מזרחי, היפ הופ, פופ, או כל "טאבו" מוזיקלי אחר. לא מסתלבטים עלייך, מסתלבטים על לארס, ועם השטויות שהוא עושה, מגיע לו. אתה לא תגיד לי כמה אני אוהב להקה.

הורס מה?

את חווית ה"בוא נזיין בשכל כל היום על כמה שהם מושלמים וכמה שהם שינו לי את החיים ותמונות ומשחקים"? לך לפורום סימפל פלאן אם אתה רוצה, מנסיון הם עדיין נותנים את החוויה הזאת, ואז כשיימאס לך אחרי בערך 4 דקות תוכל ללכת לפורום שתמצא בו אנשים שתוכל להנות משיחה איתם.

BananushkA

New member
זה ממש מוזר

אתה משתמש בסימני פיסוק, המשפט נראה הגיוני איכשהו, אבל בכל-זאת הוא בלתי-קריא לחלוטין. עכשיו אני מבין למה מתכוונים כשאומרים שמצב האוריינות בישראל הוא בין הגרועים במדינות המערביות.

למעלה