חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
L larsulrich New member 28/12/07 #22 חחח ברור שלארס לא גון בונהם זה ברור והוא אפילו לא מתקרב אבל עם כל הכבוד ויש כבוד הוא לא סתם מתופף שנקלע למצב שהוא פתאום במטאליקה הוא מוכשר והוא חיבר דברים מאוד יפים כמו מאסטר וסנדמן ודיירס איב ועוד..
חחח ברור שלארס לא גון בונהם זה ברור והוא אפילו לא מתקרב אבל עם כל הכבוד ויש כבוד הוא לא סתם מתופף שנקלע למצב שהוא פתאום במטאליקה הוא מוכשר והוא חיבר דברים מאוד יפים כמו מאסטר וסנדמן ודיירס איב ועוד..
L larsulrich New member 28/12/07 #23 חחחח אתה נורא מצחיק אתה יודע! עכשיו אני מבין למה הבגרויות בארץ על הפנים!! ואני לא יודע אם עברת את הגיל או שאתה עדיין לפני אז תמצא מישו אחר לרדת עליו!
חחחח אתה נורא מצחיק אתה יודע! עכשיו אני מבין למה הבגרויות בארץ על הפנים!! ואני לא יודע אם עברת את הגיל או שאתה עדיין לפני אז תמצא מישו אחר לרדת עליו!
מ מטאל בעצמות New member 28/12/07 #24 אתה בן 12 יש לך עוד חצי מהחיים שלך עד שתעשה בגרויות, מה נסגר איתך? בוא תחזיר את עצמך למדף ההגיוני בשרשרת המזון
אתה בן 12 יש לך עוד חצי מהחיים שלך עד שתעשה בגרויות, מה נסגר איתך? בוא תחזיר את עצמך למדף ההגיוני בשרשרת המזון
נ נימרודל New member 28/12/07 #27 *מישהו והוא צודק אחי, התחביר שלך לא מובן. לבני- זה כמו שיש חוליות באיצטבה. נו ברור.
T The legendary DuDe New member 28/12/07 #30 מה, משתמטים ושות' לא מעניין אותך? באמת יש משהו יותר רחוק ממטאליקה שמדברים עליו פה דיון חפרני וארוך?
מ מטאל בעצמות New member 28/12/07 #31 ברור בחורות שוות\רגילות\אבל כוסיות\אבל אם הייתה ליידך הייתי מזיין אותה\אבל בטח היא מפגרת וזה
F FightFireWithFire New member 28/12/07 #34 לנו יכול להיות נושא שיחה על זה, בני יאללה מה עושה התכנית הזאת?
F FightFireWithFire New member 28/12/07 #37 בדיוק../images/Emo127.gif אם לא היו המשתנים עם השמות האלה זה היה קשה יותר לדעת מה זה עושה, תודה שהשמות של המשתנים ממש מקלים על ההבנה!
בדיוק../images/Emo127.gif אם לא היו המשתנים עם השמות האלה זה היה קשה יותר לדעת מה זה עושה, תודה שהשמות של המשתנים ממש מקלים על ההבנה!
מ מטאל בעצמות New member 29/12/07 #38 ברור אני ממש לא הבנתי את המחרוזות שם, כמו שמרתי אני וC זה לא הולך ביחד. אני יותר טוב באסמבלי, דבר איתי בשפת מכונה חבוב
ברור אני ממש לא הבנתי את המחרוזות שם, כמו שמרתי אני וC זה לא הולך ביחד. אני יותר טוב באסמבלי, דבר איתי בשפת מכונה חבוב
F FightFireWithFire New member 29/12/07 #39 אה, אז אתה אולד-סקול, ../images/Emo8.gif אני חושב שהדבר הבא יהיה להעביר את זה לשפת מכונה...