היום כבר לא מתים מאהבה

היום כבר לא מתים מאהבה

לאחרונה אני מגלה יכולת מופלאה ששוכנת בתוכי (ובתוך כל אחד ואחת) היכולת לשלוח אהבה לכל אחד, אהבה פשוטה שאינה תלויה. אני מתאמן על זה לעיתים קרובות והגעתי למצב שבו אני מסוגל תוך כמה שניות לאהוב אדם שהרגע הכרתי. הבעיה היא שלא כל אחד מסכים לקבל את האהבה הזו ולא כל אחד מרגיש אותה, וזה מצער אותי במידה מסויימת. אני לא סגור על למה, אולי זה בגלל שיהיה לי כיף הרבה יותר אם אדע שהוא קיבל את האהבה הזו. אולי זה בגלל שאני רוצה לחלוק איתו את החוויה. לא איכפת לי אם הוא יאהב אותי באותה המידה בחזרה, אם בכלל. בכל זאת אני מרגיש צער מסויים. מדוע?

spectacular

New member
היי לוחם דרך אהבה.

האם תוכל להסביר לי בבקשה,ממש לא הבנתי, איך בדיוק אתה שולח אהבה פשוטה.? האם זה מין תהליך מדיטטיבי, מה אתה מרגיש,איך מתאמנים על זה? למה שבכלל תעשה את זה עם אדם שאתה לא מכיר? האם זה אמור להיות נעים לאותו אדם? האם הבנתי נכון,בשבילך הנתינה חשובה אך לא הקבלה, האם תהליך חד צדדי זה מספק אותך,?האם אתה עושה את זה בשביל הכיף? חלק מהאנשים מרגיש את זה וחלק לא,איך אתה יודע אם הרגישו ? אני גם שואלת למה זה מצער אותך? אני לא חושבת שיש בי אותה יכולת מופלאה לשלוח אהבה פשוטה לכל אדם, ואני גם לא רוצה, זה נשמע לי בזבוז של אהבה טובה, אני אוהב את היקרים לי והם גם יחזירו לי אהבה ותהיה זרימה, ואני אחלוק חויות רוחניות ומרגשות עם היקרים לי,וזה גם יהיה כיף והם ירגישו ואני לא אצטער. אני מקוה שלא נפגעת מתגובתי, אם תוכל להסביר לי ארצה להבין, ולא צריך למות מאהבה לחיות מאהבה,אהבה היא חיים ולא מות, שלום ולא מלחמה,

תשובה מאהבה...

האם תוכל להסביר לי בבקשה,ממש לא הבנתי, בוודאי איך בדיוק אתה שולח אהבה פשוטה.? האם זה מין תהליך מדיטטיבי, מה אתה מרגיש,איך מתאמנים על זה? פשוט מזהה אותה בתוכי ומתכוון לשלוח אותה, זה הכל. אין כאן שום דבר פילוסופי או מורכב מדי... למה שבכלל תעשה את זה עם אדם שאתה לא מכיר? כי זה כיף לי, הזרימה של האהבה מתוכי עושה לי טוב. האם זה אמור להיות נעים לאותו אדם? אין לי מושג, הייתי מעדיף לחשוב שכן. אני מתאר לעצמי שאם הוא באמת יבין מה אני שולח לו ויסכים לקבל את זה, יהיה לו כיף מאד... האם הבנתי נכון,בשבילך הנתינה חשובה אך לא הקבלה, האם תהליך חד צדדי זה מספק אותך,? כן האם אתה עושה את זה בשביל הכיף? כן. אבל באותה מידה ניתן לומר שאני עושה את זה בלי סיבה. זה פשוט קיים. כמו אהבה בין אב לבן. חלק מהאנשים מרגיש את זה וחלק לא,איך אתה יודע אם הרגישו ? אני לא יודע בוודאות. אבל אני מרגיש שחלק מהאנשים כן מרגישים משהו ברמה כזו או אחרת. אני גם שואלת למה זה מצער אותך? פירטטי בהודעה המקורית אני לא חושבת שיש בי אותה יכולת מופלאה לשלוח אהבה פשוטה לכל אדם, ואני גם לא רוצה, זה נשמע לי בזבוז של אהבה טובה, אני אוהב את היקרים לי והם גם יחזירו לי אהבה ותהיה זרימה, ואני אחלוק חויות רוחניות ומרגשות עם היקרים לי,וזה גם יהיה כיף והם ירגישו ואני לא אצטער. אני מקוה שלא נפגעת מתגובתי, אם תוכל להסביר לי ארצה להבין, ולא צריך למות מאהבה לחיות מאהבה,אהבה היא חיים ולא מות, שלום ולא מלחמה, תודה על דבריך.

חס וחלילה...

למה למות מאהבה...? אי אפשר להתאמן על אהבה, זה לא משהו רצוני, שריר הלב עובד לבד בלי שום בקרה שלנו עליו... מכאן הדרך לעצבות קצרה, אתה מתרגל משהו שאיננו אפשרי ואיננו קיים... עזוב, תן לזה לקראת לבד, אהבה מגיעה בהפתעה תמיד, לא נענית לקריאות או חיזורים, לא למשפטים ובטח לא להגיון או לרצון... לכן נקשרו כל כך הרבה שירים אליה, מכיוון שהיא מפתיעה מגיעה, מלטפת מרפרפת, אם יש מזל אז גם יושבת קצת... ופוווף, נעלמת... תמיד... אין לאן לשלוח, אין למי, היא ממילא נמצאת, רק צריך "לפקוח עין"... וגם את הלב....

אני מאוד מחשיב את דעתך

אבל אני אני חולק עליך מכורח המציאות. העובדה הפנימית שלי היא שאני כן מסוגל לשלוט באהבה (ואני מדבר על אהבה לא מהסוג הרומנטי אלא משהו פשוט וטהור יותר) אני פשוט מרגיש את זה.

הלוואי...

אם זה היה כך, חיינו היו אחרים לגמרי... אבל, אני מרגישה בה, באהבה שיש בך, ואינך צריך להסכים איתי, היה פשוט מה שאתה, עם או בלי, זו לא השאלה... וזו מהותה של אהבה... שבת שלום לך אתה משמח אותי

r66

New member
../images/Emo23.gif ה א ה ב ה ../images/Emo23.gif

אהבה דורשת זמן. היא זקוקה לתקופה של נתינה וקבלה, צחוק ודמע . . . היא לעולם לא מבטיחה הנאה מיידית, אלה רק התממשות מאוחרת. אהבה פירושה להאמין במישהו, במֲשהו. היא חייבת נכונות להתאמץ, לעמול, לסבול ולשמוח. שביעוּת-רצון והגשמת מִשאלות-לב הן תוצאות לוואי של אהבה מעוּדנת. הן נופלות רק בחלקם של אלה המסוגלים לחרוג אל מעבר לעצמם; לאלה אשר עבורם נתינה הינה יותר חשובה מאשר קבלה. אהבה פירושה לעשות ככל שביכולתך לעזור לאחרים לממש את חלומותיהם. האהבה כרוכה בהרבה הקשבה ושִׂימת-לב. פירושה לעשות את כל אשר נחוץ, ולתת את כל אשר יעניק לזולת אושר, ביטחון וחיים טובים. לעיתים, האהבה מכאיבה. היא מסע מתמיד אל מבוקשו של הזולת. היא חייבת להיות קָשוּבָה, דְאוּגָה ופתוחה לכל מה שאחרים אומרים, וגם למה שאינם יכולים לאמר. היא אומרת "לא" מתוך הזדהוּת וחמלה רבה. היא נוקשה, אך עליה להיות עדינה בשעת הצורך. לאחר שכל דבר אחר נכשל, האהבה היא היד האוחזת בידך ברגעים הקשים של ייאוש ואכזבה. בה אפשר לבטוח. האהבה היא בחירה והתחייבות כלפי אושרם האמיתי והאיתן של אחרים. היא מוקדשת להתפתחות ולהתממשות. היא אינה אנוכית. האהבה לפעמים נכשלת, בגלל טפשות או רפיון-רוח, אך היא מוחלת, ביודעה כי הכוונות טובות הן. היא לא מעמידה תנאים . . . אהבה אמיתית היא תמיד מתנת-חינם. האהבה מכירה ומקבלת שתמיד יהיו אי-הבנות ומתחים רגשיים . . . יש זמנים בהם מפריד מרחק רב בין האוהבים, אך אהבה היא התחייבות, היא מאמינה, ונושאת בכל. האהבה מעודדת את חירותו של האני. היא מכוונת תגובות חיוביות ושליליות לרגשות חמים או צוננים. אהבה, כשהיא פנימית ועמוקה, לעולם לא תדחה את הזולת. היא הראשונה לעודד, והאחרונה להאשים. היא מחוּייבות הדדית לצמיחה, לאושר ולהגשמה, של אדם כלפי זולתו.

רנה ! ../images/Emo51.gifעל כל מילה בהמון../images/Emo23.gif

זה פצצה,קראתי הכל,למרות שלפעמים מעייף אותי לקרוא ארוך,כי אני חסר סבלנות,תודה,ושבת שלום,לך ולכל משפחתך... קבלי מכאן,ברמת גן,הרבה
ו

די דנסר

New member
לא לגבי

אני יכולה לטעות/ לא להבין מה שהתבקשתי להבין. אני יכולה להבין מה שאני רוצה להבין.... הבנת?

Deerest

New member
שלום די, שמי -->

ברוכה הבאה. נשמעת לי מאד בטוחה. זה טוב. או לא. תלוי. היכולת שלנו, באיזו דרגה שלא תהיה, בה טמונה האפשרות לטעות. וואו, אפשר לדבר על זה כל כך הרבה, על הבנות מוטעות. או על טעויות בהבנה.

די דנסר

New member
תודה על קבלת הפנים

הפילוסופיה שמאחורי הטעויות ראויה באמת לדיסקוס מיוחד, אבל הבחור שכתב את ההודעה עליה הגבתי, רצה בסך הכל להראות לעולם כמה מלא אהבה הוא, ואילו אנחנו גולשים מהנושא העיקרי, נטפלים לטפל ומזניחים את העיקר. הבנות מוטעות או טעות בהבנה?

Deerest

New member
שרשורים

יש כאן בסביבה שרשור שמדבר על טעויות. אנחנו קצת מערבבים. לפני זמן מה לא יכולנו לערבב. התעצמנו קצת. הרחבנו את היכולות שלנו. וגם את הטעויות.

למעלה