היום כבר לא מתים מאהבה

spectacular

New member
שלום לך,די דנסר../images/Emo39.gifלא טעית

אם כך הבנת ,ולא לכך התכון הכותב, האם את טועה,או שמא הוא טועה, ואולי שניכם צודקים, ואולי לפעמים לא צריך להבין, רק להרגיש. אף פעם לא הבנתי את המשפט ואהבת לרעך כמוך, כמוך-כמו את עצמך? ואם אתה לא אוהב את עצמך?... כמוך- כמו שאתה? כמו שאתה יודע לאהוב, בדרכך, ואם אתה לא יודע לאהוב? כמוך- כמו שאותך? כמו שאתה רוצה שיאהבו אותך, ואם אף אחד לא אוהב אותך? פתגמים ,לך תבין... בוקר טוב לך.

Deerest

New member
שבי, טל. איך את מרגישה?

ואהבת לרעך כמוך. על רקע ההיכרות הממושכת שלנו אני רק אכוון אותך למקום אחר. המלה "כמוך" מצביעה על סדר קדימויות לא על השוואה. עכשיו לכי תחשבי. אני אוהב איך שאת חושבת במילים.

spectacular

New member
Deerest ../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

תאהב את עצמך ואז תוכל לאהוב את העולם. מתאים לי. אני בעליות וירידות,יותר עליות, נהנת מהדרך.לא משעמם... מה איתך?מזמן לא דיברנו.

Deerest

New member
קשה, קשה, (בקמץ)

ההתניה הזו, תאהב קודם את עצמך ורק אז תוכל באמת לאהב את רעך, אגב, גם במלה רעך מסתתרות משמעויות שונות. רֵע זה חבר שלפעמים גם עושה רָע (וההיפך) וגם אז תאהב אותו. כמו שקודם אתה אוהב את עצמך גם שאתה עושה לך רע (ולהיפך). את מכירה אותי, כאן אני חייב לומר לך - אין דבר כזה יותר עליות. בדיוק כמו שאין דבר כזה יותר ירידות. למה לנו בכלל להגדיר את מה שאנחנו מרגישים בדרך? בואי נרגיש וזהו. מה מזמן? אנחנו כל הזמן שומעים אחד את השני למרות שלא מדברים. זה מה שיפה בשתיקה בין אוהבים. אני בסדר גמור, בסך הכל, אם נמצע את הירידות והעליות. אביבה גרדה לי קלות איזה פצע בבוקר אבל... זה יעבור. את יודעת, כשאומרים לך "אני בסדר גמור" מה זה אומר? פעם בסדר, פעם גמור. מזדהה. אה?

Deerest

New member
איך אדע?

על פי חלון הראווה של כל אחד לא אוכל לדעת. כל אותם האנשים שממש הכרתי, עד ה dna שלהם, גם אלו ש"נראו" מאושרים, עמוק בפנים הם לא! הרי שם טמון האושר האמיתי, עמוק בפנים. לא המחשבה שאתה מאושר מספיקה לעשות אותך כזה. לא ההתנהגות כמאושר עושה אותך כזה. נסה אתה לענות על השאלה. בשיטוטי בפורומים קראתי ציטוט של מישהו/י, משהו כמו: ...המאושר הוא זה שלא מחפש את האושר... או משהו דומה. מה אתה אומר? או כל אחד מאיתנו.

DEEREST,יפה אמרת,מלים כדורבנות

זה אכן ככה,אצל המון המון שאני מכיר,בעצם אצל כולם למעט אחד ויחיד... ואצלי,אם אני מנסה לבדוק האם אני מאושר לפי הפרמטרים שלך,אז התשובה היא שלא תמיד אני מאושר,אבל לזכותי אוכל לאמר שרוב הזמן אני חווה אושר... כבר דיברנו על זה.... תמיד בחיים אני מנסה לעשות לימונדה, מלימון...... אפילו כשאני קיבלתי קנס של 750 ש'ח על נסיעה בלי דיבורית,רצתי לשלם עוד באותו יום.....כי אני יודע מה עושה לי רע.....לראות את זה כל בוקר 90 יום........אתה מבין ? איפה שאני רואה *** אני עוקף. אולי זה בגלל אורח החיים המאד פנוי שלי,אולי בגלל שאני עושה מה שבא לי לעשות בכל רגע נתון,אולי בגלל שיש לי היכולת להסתפק,ולהנות ממה שיש לי.. אולי בגלל שאני אף פעם לא מסתנוור מכסף,פאר והדר,וכל מה שקשור לחומר. אולי אני מאושר כי אני יותר רוחני,מחומרני....זה הכי נראה לי.... כותב תמיד מהר,כי כשאני כותב בלי לחשוב,אני אוהב את עצמי הרבה יותר... יום נעים

spectacular

New member
חבר שעושה לי רע-חבר????אויב???

כדי לעשות את זה צריך לסלוח, קשה לי לסלוח,כן,גם לעצמי. ירידות לצורך עליות,משפט נחמד. העיקר שיש שינויים,לא להתקע כי אז אובדת האנרציה.

spectacular

New member
חבר שעושה לי רע-חבר????אויב???

כדי לעשות את זה צריך לסלוח, קשה לי לסלוח,כן,גם לעצמי. ירידות לצורך עליות,משפט נחמד. העיקר שיש שינויים,לא להתקע כי אז אובדת האנרציה.

טל ! מה קרה ? קרה משהו ?

אפשר לעזור ? נחתכת תוך כדי חיתוך הסלט ? מה קורה שם ? אולי אמרת משהו......מה לא מסתדר לך ?

spectacular

New member
ההודעה הופיעה פעמיים,../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אני שונאאאאת שזה קורה. אני קצת עייפה אולי בגלל זה. כמה זמן לא אכלתי סלט ישראלי,עגבניות מלפפונים,אתה יודע, יש פה מלפפונים מפלצתיים,באמת,ולא טעימים,כל אחד איזה30-40 ס"מ ומצופים בנילון כאילו איזה אוצר עדין,פוי, לכן אנחנו אוכלים רק חסה,החסה ממש מתוקה,אולי בגלל כל המים. אני מתגעגעת קצת לאוכל הישראלי.

טל ! אתמול בשתיים לפנות בוקר הכנתי

חומוס אורגינל....מאמאמייהה.....כמה שזה טעים. והיום בבוקר דפקתי לי את הסלט ירקות מאתמול,עם אבוקדו עם לימון,ומלח. בבגט 40 ס'מ. על הפרק ! קציצות עוף מתוקות,עם אפונה,ליד אורז...מממממ.... מת על האוכל שאני עושה לי. את מבשלת גם ?

Deerest

New member
יום שישי בערב, בואי.

אני במטבח, מניח את קרש החיתוך, לוקח את הסכין ומניח אותה בחרדת קודש לצד הקרש. ניגש למקרר, מגירה תחתונה, מתכופף ומוציא אותם. ירוקים אדומים, קשים ורכים ומריחים נפלא. שטיפה בכיור והופ, מקומם לצד הקרש. המלפפונים ראשונים, 3-4 חתכים לאורך, הופך, שוב 3-4 חתכים... מסובב וקוצץ אותם קטן קטן. כך מלפפון אחר מלפפון והערמה הירוקה ראשונה בקערה. שני זה הבצל, אחד וגדול. מפשיט אותו עירום כביום היולדו, נהנה מהמראה... דקה עוברת והוא קצוץ דק יותר מהמלפפונים עליהם הוא נזרק. מלח, לימון, שמן, בנדיבות משלושתם ו... העגבניות מתחילות לרעוד. פרוסות פרוסות, עגולות וחלקות כמו זה של של תינוק, הופכות תוך שניות לקוביות קטנטנות, מגירות מיץ אדמדם ומריח (כן יש להם ריח) ומכסות את קרש החיתוך. הופ, לתוך הקערה שהפכה אט אט מירוקה... ללבנה... לאדומה. בואי לערבב. זה נראה ונטעם נפלא. חבל שאני לא יכול לפקסס לך. בנימה רצינית יותר - את מבצעת גיחות לכאן מדי פעם? זה שווה.

spectacular

New member
../images/Emo3.gifהרגתם אותי

מה אני עושה עכשיו באמצע הלילה עם החשק הזה לסלט ירקות, אני אחלום על מלפפונים קופצים ועגבניות חלקלקות כמו ת..של תינוק אין,אין כזה פה,וחומוס,אח!!! אני מבשלת המון ,הרבה בשר משובח יש פה,פירות ים מכל הסוגים,דג סלמון, אוכלים המון בחוץ, סושי,אוכל תאילנדי,סיני ,קוראני,איטלקי, רק תגידו מה אתם אוהבים,אבל אין מסעדות ישראליות
יש אוכל לבנוני,אבל קצת קשה לי להכנס לשם... במסעדות יוניות אני מרגישה די קרוב לבית,אבל לא בדיוק. הפיתות פה מסכנות ביותר,לחמוצים יש טעם אחר,ואין פיצוחים טובים כמו בארץ,אין.יללה די לבכות... מחר אני אכין סלט כמו-ישראלי עם מלפפוני גודזילה שבתוכם גרעינים ענקיים אבל אני אעשה את עצמי שאני לא רואה,נראה איך אני ארעיד את העגבניות והבצלים הערומים,בנוסח ארצות הקור... לא נראה שאני אבוא אי פעם לארץ,הארץ הקיאה אותי בקשת,לא חוזרת. ספרו לי סיפורי אוכל,אני אוהבת,עם תיאורים והכל.

טל ! העיקר שכיף לך,ולא משנה היכן את

נמצאת פיזית. זו דעתי ! אני אוהב בבוקר,סלט ירקות שהכנתי אמש בלילה,סגור בכלי של "טופטוואר". בבגט עם פסטרמה טובה,או אבוקדו,או ביחד.... סלמי הונגרי אני גם מאד אוהב. אוהב כל מה שמתובלן חזק,וכל מה שהולך עם אורז חם וטרי. בשר מבושל בבישול איטי,עם שעועית ירוקה,או את האורז האדום של העיראקים שמבושל במים של העוף,עם "תערובת חמשת התבלינים" העיראקית,בהאראת... אוהב עוגות סברינה ! יש שם ? אוהב את החומוס שלי,ומאז שהתחלתי להכין,לא מסוגל יותר לטעום משהו אחר, "לא מסוגל"-? זה בסדר מה שכתבתי ? אנחנו בהעצמה..... ולאחרונה,מתעניין ואוכל אורז סיני חריף,עם ירקות מוקפצים... מממממממממממ...........יוצא לי ריר.....

spectacular

New member
עוזי,בענין חומוס.

מתכון מנצח לחומוס יש לך? אני אכין מחר,שלי לא יצא כל כך טוב פעם שעברה, לא יודעת מה שכחתי. אני רעבה בטירוף,ועכשיו 3 בלילה...

למעלה