היום ככל הנראה אני מאמץ

tamir357

New member
30 מ"ל ליום? או להאכלה?

היא דיי רזה בגלל זה אני מעדיף שתאכל טוב... היום (מ12 שהיא אצלי...) זה הגיע לאזור ה60 מ"ל...

האכלה - סיבוב ראשון

אם אוכלים בסיבוב הראשון כמות מספקת אז בסיבוב השני אני לא בודקת... משום מה לאחרונה הכמות משתנה, לפעמים הם אוכלים 10 מ"ל בהאכלה ולפעמים 30-40, אבל עכשיו הם גם אוכלים AD.. אז מן הסתם הכל משתנה. עוד משהו, החתולים שלי יהיו כנראה גדולים, יש להם פרצופיפ מרובעים, וכפות רגליים די מסיביות, והם פשוט ענקיים לגיל שלושה וחצי שבועות... והם גם היו גדולים כשהם הגיעו אלי (בגיל שלושה ימים...) בהצלחה בכל מקרה, תעדכן

מה הפלא שהחתולים אצלך גדולים,עם

טיפול כזה מסור ואמא פולנייה דאגנית-לא היה צפוי משהו אחר.. כל הכבוד לך על המסירות.

../images/Emo6.gif הפעם זה לא קשור אלי

ואני אוסיף המחשה, אני מקווה שזה יומחש כמו שצריך (צורת הפנים והידיים) אולי מישהו יכול לנחש איך הם ייראו כשיהיו גדולים ?:) עוד לא היו אצלי גורים שנראו כך ..

הגורים שאצלי אוכלים ככה בערך

יש האכלות שאוכלים 30 מ"ל, ובאחרות 10-15. הם גם בני שבועיים, והיום הרגשתי התחלה של שיניים בפפה של הגורה.

tamir357

New member
אני גם רואה התחלה של שיניים...

נראה לי שזה מציק לה כי היא אוכלת ואח"כ נושכת את הפיטמה מכל צידי הפה... מחר נקח אותה לוטרינר לבדיקונת ונראה אם זה הוא או היא...

tamir357

New member
אה, שכחתי

בסוף החלפתי לה שמיכה, לכירבולית כזאת (מרגיש כמו צמר גפן..) והיא ישנה שם בלי שום בעיה ונראה לי אפילו שהיא מעדיפה את השמיכה הזאת יותר ממני...

tamir357

New member
עדכון ושאלונת...

חזרתי כרגע מהוטרינר בחור נחמד על רוטשילד (איה ודני??) הסתכל על הגור ואמר שהוא נראה במצב טוב, למרות שלא יכל לתת הבטחות בקשר לזה (בגלל הגיל הצעיר 3 שבועות+-)... ולאכזבתי הוא עוד לא יכל לענות על שאלת המין שלו\ה... שאלונת: קניתי לה "חלב" חדש של ROYAL CANIN כי ראיתי שאנשים פה משתמשים בעיקר בזה ואני כרגע משתמש במוצר של חברת GIMPET שאין עליו הוראות באנגלית ולכן מעדיף להשתמש בחדש... השאלה היא האם להשתמש בחדש או בישן, אם מישהו מכיר את החברה הזאת (GIMPET)? שוב המון תודה על עזרתכם...

savlanut

New member
GIMPET מצוין רק שלא מומלץ לשנות

את הסוג, אלא להתמיד. (כל שינוי דורש מהגור להסתגל שוב למשהו חדש) לכן תבחר מה מתאים לך כי שניהם טובים ותסיים עם אותו מוצר לכל אורך תקופת ההנקה. בהצלחה

לדעתי כן - להשאר עם האוכל שהוא

אוכל - אם זה בסדר לו והוא אוכל אותו וגם עושה קקי ופיפי כמו שצריך ומתנהג כמו גור בגילו - להמשיך עם האוכל הזה. כמו שסבלנות כתב, לעיתים החלפת מזון דורשת מהגוף של הגור להסתגל לאוכל החדש וזה לפעמים לא פשוט.

liyoko

New member
אתה יכול לנסות לנחש..

מניסיון אפשר לדעת ב90% אם זה בן או בת.. אם שני חורי היציאה קרובים - זו בת ואם ההיפך-בן

Noaal

New member
לא תמיד אפשר לנחש בגיל הזה

ולחלקנו (אני לדוגמא) אפילו קשה בגיל מבוגר יותר... (ושוב התנצלותי בפני גלי)

גלי®

New member
../images/Emo140.gif זה בסדר, ההתנצלות התקבלה, אחרי

בוק מרשים...

Noaal

New member
אני עדיין רועדת מהשיחת טלפון

ההיא.. >גם דברים אלו אני כותבת כשראשי מבצבץ ממתחת לשולחן בעבודה, מרוב פחד<

Noaal

New member
היי תמיר,

שוב כל הכבוד לך על הטיפול בגור. אם מדובר בחתול בן כשלושה שבועות +, הייתי מתחילה בתהליך גמילה עם אוכל רטוב מעושר כמו AD (רק אצל ובאישור וטרינר) או אוכל רטוב לגורים מאיכות טובה כמו סיינס דיאט, או אוכל כמו רויאל קניין weaning או בייבי קאט (האוכל היבש כם החתיכות הכי קטנות שראית) מורטב בחלב. גימפט היא חברה טובה, אין טעם בשביל העוד קצת שנותר לגור לינוק להעביר אותו לרויאל. מה עם תמונות?

למעלה