היום לגל צ'אן, יש יומולדת 13

JeeChan

New member
היום לגל צ'אן, יש יומולדת 13 ../images/Emo65.gif

DDD: *_______________________________________________________________* אומנם גל צ'אן עדיין לא גולשת הרבה בפורום שלנו <: אבל עדיין רובנו מכירים את גל צ'אן הנסגדת *_*. היום היא נהפכה לבת 13
גל צ'אן ^0^ הכרנו במפגש בליץ' הראשון *_*, ומאז זכיתי להכיר ילדה טובת לב *_* <: שרואה הרבה אנימה <: (כמו שצריך D:), שכיף לדבר איתה ולהכיר אותה :]. שיהיה לך יומולדת שמח D: ונתראה היום במסיבה שלך ^___________^, בקרוב תקבלי את הXP ;] והסורק ^_^ והמון מתנות, ברכות וחיבוקים נוספים מכל ידידייך וחברייך D: המון המון מזל טוב

RaVeN IYI

New member
א-אור צ'אן @_@

יא זונה ממין זכר @@;; אני רציתי לפתוח ;O; נו טוף 3: גל צ'אאאאאאן !!111 מזל טוב, יקירה !!111 את בת 13 @_____@;; איזה פחד XDDD :}~ עברנו חצי שנה יחד !!1 3> איזהכיף X3 במיוחד כי זה איתי D: ואני כיפית >.> אז, כן 3: אני מקווה שיהיה לך יומולדת שמח עם הרבה בישוננים וכו' :}~ הרבה מתנות והרבההרבה כיף X3 מבטיחה להשתדל לבוא !!111 3> אוהבת 'תך~! רייבן D: מיאו~

ShuNka

New member
מזל טוב ^_^

אני לא מכירה אותך ;^; אבל בעצם אני לא מכירה אף אחד TTOTT אנו, יומלדת שמח~ עד 2937874028230938 כ-387438 D:

Lust chan

New member
טוגע ^^../images/Emo135.gif

לאנורא, יהיה לך זמן להכיר. יום יבוא ואני אעבור את פרק 6!! דאמט, אני צריכה לראות בליץ' ;;

Jifannit

New member
אני לא יכולה לבואאאאאאאאאאאאאאאא

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT לא הוגןןןןןןןןןןןןןןןןןןן>_<;;;; למה אמא לא מרשה לי לקחת את ההסעה לרמלה??!?!@#@#%@H%!!!!!1111111 אוף. וזה לא שזה קשה להביא אותי לרמלה. אוווווווווווף. היא דפקה אותי. >: גל צ'אן אתאת...@.@;;; בת 13?! *נפילה כואבת* את בכיתה ז'?! @.@;;;;;;;; חשבתי שהיום זה יומולדת 15 לך! XDDDDDD שיו, את בגיל שלי, כמה מגניב ^-^ קיצ...לברכה O: גל צ'אן אהובתי, את בן אדם עדין, מתוק, אוהב ורגיש, וגם כוסע אני חייבת לציין *.* שיהיה לך יומולדת שמחחחחחחחחח! ושלא תפספסי היום את הרכבת/אוטובוס. *נזכרת שוב שאין לי איך להגיע היום לתחנה ברמלה* *ממררת בבכי;;* אוהבתותך המוןןןןן 3333333> וזה נשמע [לפחות בחלק הראשון של הברכה] כאילו אני לסבית. י_י הוריי לי! XP מנהמע :p

Lust chan

New member
XDDD../images/Emo135.gif

קאוואיי! *מוחצתבחיבוק* לאביו ^__^ אריגאטו

Vivi Sparrow

New member
גל צ'אן!~ ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo125.gif

כבר דיברנו אתמול, אבל לא נורא >: מזל טוב ליומולדתך ה13 [אני היחידה שחשבה שהיא בט'?], שכל משאלות לבך יתגשמו ושתמיד תהיי מאושרת. אני כל כך מצטערת שלא אוכל להגיע היום, אוהבת המונמון, ויוי X3

Lust chan

New member
אני? ט'? *מתפגרת*../images/Emo135.gif

אני לא כזו בוגרת P: אני אפילו לא נשמעת בוגרת X_X

../images/Emo15.gif יומולחדת שמיח גלצ'ע!

סורי שאני לא יכולה לבוא למסיבה בגלל וירוס כלשהו שנטפל אל מערכת הנשימה המסכנה שלי וגורם לי לייצר כל כך הרבה נזלת שאפשר כבר לקרוא לזה מחצב טבעי. אבל אל תתני לזה שניצנע מרגישה רע לקלקל לך. אני אצייר לך איצ'יגו בבגדי טאקטו! אוהבת אותך!

Lust chan

New member
יאיאיא../images/Emo135.gif

דבראשון- תרגישי טוב "^^ דברשני- טודע ^___^ לאביו

למעלה