היום לגל צ'אן, יש יומולדת 13

BlackEyedSpirit

New member
מזל טוב ^______^ D:

ממ הרבה שניצלים (בלי סומסום !!) וצלחות חד פעמיות בצבע ירוק ^_^ עד 2387309849371487 ושבוע ^_^

BlackEyedSpirit

New member
בבקשה ~

יש לי אוסף ~ כאלה עם עובש , כאלה בלי עובש, כאלה עם סומסום, וכאלה בלי סומסום, כאלה עם ציפוי קריספי פריך, וכאלה בלי ציפוי קריספי פריך, וכאלה עם פירה בצד, וכאלה בלי פירה שצד, וכאלה עם קולורבי סגול בצד, וכאלה בלי קולורבי סגול בצד, וכאלה שאוהבים פסטרמה, וכאלה שלא אוהבים פסטרמה, ולפעמים נוצרים בינהם סיכסוכים, אז הם מסכימים על סלמי P: טוב, אינלי אף אחד מהדברים הנ"ל. אבל יש לי מכנסון 3=

I SanGo I

New member
מזל טוב ../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif ^^

Envious

New member
גלצ'ו !!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

נוו הייתה כותרת מגניבה ? P: טוב כתבתי לך כבר ברכה ואני אביא לך אותה היום !~!~ ^^ אז בנתיים אני אוהבת אותך המון ומזל טוב !~D:

Lust chan

New member
אנלא מאמינה X_X../images/Emo135.gif

הגבתי בפורום הזה איזה 10 פעמים מקסימום ולמרות זאת אתה פותח לי פה שרשור יוםהולדת, ואנשים אפילו מגיבים!@_@ *מובכת* יאיי ^^~

karyn

New member
מזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif|עוגה../images/Emo204.gif

הרבה אושר יושר שמחה וכושר!
והכי חשוב הרבה יאוי, שונן אי,יורי וכול השאר~

SaijinKun

New member
מסל טוף *___________*

למרות שהיום קצת מאוחר מדי S: מזל טוב לך,גל צ'אן D: עד +3970,ושהפלוס יהיה תמיד בתוקף :] שנימ מלאות הרבה דברים שהנך אוהבת וחסרות דברים שלא *חיוכמאוזנלאוזנ* *כאבשפתיימופה* שיהיה לך מסל טוף *______*
:]

coral chan

New member
גלל!! ^____________^

*נזכרת איך הכרתי אותך* *צוחקת* XDDDD יהה~מזל טוףףף *___* |כל האמוטיקונס של תפוז ליומולדת| ושתתחפשי לעוד המון יפניות חמודות 33>

למעלה