היום לפי מה שהבנתי מתחרה בג'ודו

• פותח הנושא lbz
  • פורסם בתאריך

lbz

New member
היום לפי מה שהבנתי מתחרה בג'ודו

הישראלית שהגרה מישראל לארגנטינה עקב היחס סישראל אותה אחת שנצחה באליפות העולם שנה שעברה.. מישהו יודע מה שמה?

lbz

New member
זה באמת היום?

נקווה שלפחות היא תביא לנו קצת חיוך על הפנים..

Traylor

New member
דניאלה העפילה לחצי

היה עכשיו שידור של סוף הקרב שלה בפראנס2, היא ניצחה בהארכה (יוקו).

nitsansh

New member
דניאלה קרוקובר

אתה מציג את המציאות בצורה מעוותת... דניאלה נולדה בארגנטינה ועלתה לישראל כשהיתה ילדה, והיתה לה אזרחות של ארגנטינה... הסיבה שהיא עברה להתחרות בשם ארגנטינה היא שהיתה פה אז מתחרה יותר טובה במשקל שלה, אז היא לא יכלה לייצג את ישראל באליפויות... גם כן בארגנטינה אין כנראה קריטריון לאומי, והדרך לאולימפיאדה קלה יותר בדרום אמריקה מאשר אירופה...

lbz

New member
ועדיין זאת פאשלה שלנו

שהרי היא מועמדת רצינית למדליה והאותה "מתחרה שלה בארץ שיותר טובה ממנה" נמצאת היום בבית וצפה בה אולי לוקחת מדליה

nitsansh

New member
קשה לנבא את העתיד...

יש ספורטאים שבולטים בגיל צעיר ואח"כ נעלמים, ויש כאלה שפורצים בגיל מאוחר... אתה לא יכול לדעת מה יהיה בעתיד...

תמיר1991

New member
חבר יקר, המתחרה שלה, עינת ירון,

באמת אוכלת את הלב, כי היא פרשה בגלל מחלת הסרטן, שלמזלנו היא התגברה עליה. תמיר.

dor307

New member
גם היה עליה סרט לפני מספר ימים

ומי יתן שתהיה בבנג'ין

lbz

New member
ואאי אני ממש ממש מצטער!!!

הייתי מריך לשאול קודם מי היריבה... אולם עדיין לא צריך לקרות מצב שתחקות קשה תגרום לספוקטאי מוכשר לעזוב את הארץ.. וכמו שאנחנו רואים עכשיו אותה ספוקטאית ממש נוגעת במדליה..

chinuk

New member
לא מדויק...

ישראל יכלה לשלוח הרבה יותר ספורטאים- אבל הם רצו לשלוח רק את הטובים ביותר (לדעתם) כי הם רצו משלחת "טובה ואיכותית" מאשר משלחת גדולה עם הרבה אכזבות...

nitsansh

New member
בג'ודו אפשר לשלוח אחד בכל משקל

אז מי שלא מס' 1 בארץ אין מצב שהוא יהיה באולימפיאדה.

chinuk

New member
אה וזה ככה רק בג'ודו? בכל הארצות?

כי את מה שכתבתי לא אני המצאתי- שמעתי את זה בכמה מקומות...

nitsansh

New member
מה שכתבת נכון, אבל לא רלבנטי למקרה

הזה... בכל התחרויות הגדולות בג'ודו - אליפות אירופה, אליפות עולם, וכמובן אולימפיאדה - יכול להיות רק משתתף אחד ממדינה באותה קבוצת משקל. עינת ירון היתה אז יותר טובה מדניאלה, ולכן היא נשלחה לתחרויות הגדולות כדי לנסות להשיג קריטריון אולימפי. דניאלה הבינה שאין מצב שהיא תגיע לאולימפיאדה כנציגה של ישראל, אז היא ניצלה את האזרחות הארגנטינאית שלה כדי לייצג את ארגנטינה בסידני, שם אגב היא לא הגיעה רחוק... בינתיים היא השתפרה בהרבה וזכתה לפני שנה באליפות העולם, והגיעה לאתונה כמועמדת למדליה. לצערנו, זה נגמר בפציעה קשה ומקום 5 בלבד...

שגיא123

New member
אורי לוי בקפיצות סוסים!

אז אין היום שידור של הג'ודו אני מניח...

הברמנית

New member
מצבה של דניאלה

ניצלה בסיבוב השני יריבה מקוריאה. עלתה לרבע גמר. היה שידור בערוץ הצרפתי. תזכרו שדניאלה אלופת העולם... איזה פספוס...

ואורי לוי ממשיך עם

משפטים ללא הגיון: "כל טעות כזאת גורמת לאיבוד נקודות שליליות". אורי נשמה, נקודות שליליות זה רע, כלומר לאבד אותן זה טוב, אז טעות לא גורמת לאיבוד נקודות שליליות, היא גורמת לעליה בהן.

למעלה