היום לפי מה שהבנתי מתחרה בג'ודו

• פותח הנושא lbz
  • פורסם בתאריך

בודוקאן

New member
דניאלה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

היא חברה טובה שלי. והיא בחצי גמר, היא ניצחה גם את הצרפתיה, וכעת מחכה לה היפנית. הסיפור שאתם מביאים כאן, לא מדויק. דניאלה התחרתה כאן על כרטיס לסידני, מול עינת ירון. נכון שעינת ניצחה אותה, שנתיים לפני האולימפיאדה. בשנה האחרונה לפני האולימפיאדה, שזו השנה הכי חשובה לקריטריון, האיגוד פשוט החליט שהיא לא תמשיך להתחרות על הכרטיס ושהיא יוצאת מהמירוץ. שעינת נשארת לבד. אנשים שמבינים, אמרו אז והזהירו, שאומנם עינת ניצחה, אבל עינת כבר הגיעה לשיא שלה בעוד שדניאלה עדיין בקו עליה, ושהיא בסופו של דבר תעבור אותה. לכן, המאמן הישראלי שלה, יונה מלניק, דרש שהיא תמשיך להיאבק על הכרטיס גם בשנה לפני האולימפיאדה. האיגוד סירב, דניאלה עזבה לארגנטינה, נהיתה אלופת פן אמריקה, ואלופת עולם. כעת היא בחצי הגמר באולימפיאדה, ואני מתפללת עבורה ומתרגשת בצורה נוראית... לגבי הקריטריון, רבותי, לא לקשקש. זה אותו דבר כאן או שם. הקריטריון הראשון הוא שכל מי שמשיג עד מקום 7 באליפות עולם האחרונה, מקבל אוטומטית כרטיס אישי לאולימפיאדה. היא אלופת עולם. שום הנחות! דניאלה, נשיקות ובהצלחה. חגגנו אצלי את הזכיה שלה באליפות העולם, והפעם, הפעם......ווואאווו (בודוקאן- מצוות מנהלי פורום אומנויות לחימה 148)

lbz

New member
אם זה ככה..

וזה בערך הסיפור שאני ידעתי אז באמת זאת פאשלה ישראלית ופספוס של ספוטאית טובה ותקווה אולימפית מעולה..

1אילת2

New member
אפשר עוד פרטים ודיוקים?

עינת לא היתה בשיא (ובטח לא במגמת ירידה). ע"פ הדיווח הרשמי, היא חלתה (מערכת חיסונית חלשה בתוצאה מסרטן וטיפולים בו) ולכן החליטה לפרוש. לגבי דניאלה, הן לפי דיווחים קודמים והן לפי הסרט על עינת ירון, האיגוד בכלל "לא שם" עליה.ואת זה אני כותבת לגנותו של האיגוד, לא של דניאלה. היא לא יצאה למחנות אימונים מטעם האיגוד, לא התאמנה בוינגיט ולא קיבלה תמיכה משום סוג שהוא. אגב, גם ב99 הן התחרו ב63 ק"ג?

רוזן71

New member
בודוקאן, מה שלומך?...

בס"ד. גם אני מחזיק מאד אצבעות לדניאלה..הלוואי שתעבור את היפנית ותגיע לגמר, ובגמר תיפגוש את הסלובנית (שכנראה תנצח את האוסטרית), סלוניר הסלובנית נתנה היום הופעה אדירה שניצחה בזה אחר זה שתי אלופות עולם בעבר גונזלס הקובנית וואן דהקווה הבלגית, ואת שניהן באיפון! עם דניאלה תפסיד ליפנית היא צפויה לפגוש בקרב על הארד את גונזלס סגניתה מאליפות העולם (עם תנצח את הצפון קוראנית בגמר הרפסאז'). נקווה לטוב, רוזן.

k i d a n

New member
הגורל הישראלי

רודף את דניאלה.... הפסידה בחצי גמר ונפצעה...

Mushon8

New member
ירדה על אלונקה מהמזרן...

והקהל הריע לה... וגם אני מהבית...

תמיר1991

New member
איך תלך על הארד..

היא נפצעה

למעלה