לפני שנה... בהחלט ימים מיוחדים שעברתי... אתמול לפני שנה בידיוק סיימתי את המכינה הקדם באים, פחות מחודש אחרי, כבר גויסתי וכמובן ההופעה שכה ציפיתי לה.... היה מיוחד במינו
לצערי, התמונות שצילמתי אז לא יצאו טוב, אבל אולי למישהם יש תמונות מעניינות מההופעה להראות? (מעבר לשרשור שהיה אז). ושאלה: נראה לכם שנראה עוד הופעות כאלו בארץ? של מי מהפלוידים או מישהו אחר? אני נוטה לספק, בימים טרופים אלו.
לראות הופעה של פינק פלויד, סך הכל, זה הדבר הכי קרוב שיש גילמור אתה הולך בשביל טאץ', אבל טאץ' יש לך גם אצל ווטרס, אפילו שלא מסמפטים כאן מספיק את סנואי ווייט
שגילמור, רייט ומייסון זה הכי קרוב לפינק פלויד.. רוג'ר ווטרס, סנואי וויט, ועוד חבורה של כמה נגנים חמודים לא עושה לי את זה כמו ללכת לראות הופעה של גילמור.
ורק בשביל גרי מור. אני יותר ממעריך את סנואי ומכיר את רוב קריירת הסולו שלו ואני הייתי מעדיף ללכת להופעה פה בארץ באותה מידה בשביל לראות את רוג'ר ובשביל לראות את סנואי (אגב שמתם לב שהשם שלו זה שלגייה בזכר?
כי היה בה יותר חיים לדעתי, מופע פחות מתוכנת ומפואר, מוזיקה נטו. ואני גם חושב שלמרות שווטרס הוא כותב השירים הטוב מבין השניים, גילמור הוא המבצע הטוב יותר, ובהופעה מה שחשוב זה הביצוע...
הטמבל שצרח משו על ביירות בין השאר... מאדי ווטרס? או רוג'ר ווטרס? כל הזמן מתבלבל.... חחח זה קצת ברור האמת שהוא הופיע שלא חייבים להזכיר אותו ברשימה בין כל שאר הנגנים