The sun is the same in the relative way,
but youre older... וואו, היום לפני שנה...זה היה ממש מבצע בשבילי להגיע לשם...אבל יש דברים שמגשימים בכל מחיר. עצוב במידה מסוימת להיזכר בזה, פשוט מפני שזה היה כל-כך טוב. אני זוכרת שאחרי שההופעה הסתיימה והגענו לאוטו, הרגשתי מן ריקנות עצומה כזו. אני מניחה שתוכלו להבין על מה אני מדברת. דבר שמחכים לו כל-כך הרבה זמן, מתאמצים כל-כך כדי לממש אותו, ואז הוא מגיע, וחולף...היום יש לי תחושה דומה. בתפקיד קצין המבצעים היה אבא שלי, בתפקיד הסגנית שלו- דודה שלי. אני עשיתי פשוט מה שאמרו לי. להביא ילדה שהיא חמישה עשר ימים אחרי ניתוח די קשה להופעה של 50,000 אנשים זו לא משימה פשוטה. אבל הצלחנו. הרבה הודות לשוטר, אדם טוב מיוחד, שהוביל אותנו בעזרת הטוסטוס שלו בדרכים שהיו מיועדות לאבטחה, ממש עד לשער 12 (אני לא מאמינה שזכרתי את המספר בלי לבדוק בכרטיס. טוב, אולי בעצם זה בגלל שהוא תלוי לי מעל המיטה
) קצת צבט לי בלב שהייתי עם דודה שלי בוי.אי.פי במקום עם ידיד שלי שם עם כולם, כי יש הבדל בין להיות עם מישהו שחי את זה ויודע את כל המילים, שהוא בתוך כל זה כמוך, מאשר להיות עם אדם מבוגר, שאמנם הוא זה שבזכותו התחלת לשמוע פינק פלויד, אבל קנה לך את הדארק סייד כי חשב שיש שם את WYWH... קצת צבט שבמקום לקפוץ ולהתפרע עם כולם בקהל, ישבתי בכיסא עם כרית כדי שלא יכאב הגב (לא שעזר יותר מדי
). קצת צבט שבמקום להיות למטה עם כל האנשים שעישנו חשיש הייתי מוקפת באנשים מבוגרים שהיו עסוקים בלאכול ולדבר. אבל מה אכפת לי? אני הייתי שם, אני הגשמתי את זה, יש לי את הזכרון, יש לי את ההרגשה, אני ראיתי רוג'ר ווטרס בהופעה! אז זהו, שנה עברה, וזה מוזר כל-כך. שמח ועצוב בו-זמנית. ובקשר לשאלה של ציף, לא אמורים להגיע בחודשים הקרובים הרולינג סטונס, בוב דילן, פלסיבו ואולי עוד כמה? אני לא עוקבת יותר מדי, אז אולי זה סתם שמועות, כמו שהיה לפני שנתיים בערך שכולם חשבו שפינק פלויד מגיעים לארץ. [את התמונה בצד דודה שלי צילמה]