היום לפני 3 שנים

always be me mc

New member
פי כמה דברים

בוא נראה אם אני זוכרת מאיפה בא כל דבר
prudence, penelope, patricia, astrid, lora, helena and grace halliwell witches stand strong beside us !vanquish this evil from time and space זה מעונה 4, פרק 13 מתי שהן חיסלו את המקור המקורי XD Phoebe: the power of 3 paige: That's us! זה נראה לי מהפרק ה-100 (5x12) Phoebe: What can't we do? Prue: We are gonna be careful, we're gonna be wise and we're gonna stick together. Piper: This should be interesting. זה שלעיל מהפרק הראשון של הסדרה piper: we’re a family of survivors and we will always be. Which is why we’ve truly been Charmed וזה מהפרק האחרון של הסדרה לא?
וסחטיין על ההשקעה דוד!
הלחש היה חזק והציטוטים העלו נוסטלגיה

CharmedRulez

New member
ושכחתי ע! ../images/Emo6.gif

אז ע.... עמעום! היה כוח כזה! זה כמו מצמוץ, אורבינג וכאלה... רק בעמעום. יפה יפה.. וחוץ מזה יש גם עבודה כל החיים שלהן תמיד סבבו את ענייני העבודה - דד ליין בעיתון שאליס החליטה לזרוק על פיבי, עצות מוזרות, המועדון שכושל, עכברושים דמוניים במועדון, כל המועדון הופך לחיות וכו' וכו' וכו'!

always be me mc

New member
../images/Emo189.gifצ. צד טוב VS. צד הרע../images/Emo190.gif

כמו בכל תוכנית עם כוחות גם במכושפות ראינו(איך לא?) את הטובים(האליוולס) נלחמים נגד הרעים(קול, המקור, הטריאד, ברברס ואפילו האחיות ג'נקינס) וזכינו לראות כתוצאה מכך כמה קרבות מרשימים. היי אפילו זכינו לראות קרב של Halliwell sisters Vs. Evil Halliwell sisters ב-6.22

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifק. קול!!!

אהההההההההההההההה ~צווחהשל פאנגירל~ השד הכי מושימושלם (חצי שד!) שהיה גם המקור, ואוואטר.. ומולטי שד (עונה 5 בהתחלה) ופשוט הגבר הכי מדהים בתוכנית הזאת... שעשו טעות נוראית להוציא אותו מהסדרה. והוא ה-C של פיבי וקופ יכול למות מצידי. והוא האבא שלי ולא אף אחד אחר. (דייויד
) וזהו! איך אני שמחה שהגענו ל-ק :] חיכיתי כל הזמן לרגע הזה! חח

CharmedRulez

New member
אממ.. יש לי כבר אבא, תודה אבל ../images/Emo13.gif

חחח בכל מקרה, לפחות הם נשארו עם C בקטע של השם. וכן, ברור שהיה עדיף קול. אבל הוא רצה לצאת... היה לו נמאס.

always be me mc

New member
איך ידעתי שזה מה שתכתבי!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין זה היה ברור כשמש שיש יותר מדי בחוץ בזמן האחרון
ואני דווקא שמחה שהוא עזב, הוא כבר מיצה את עצמו אחרי עונה 4 *מתכוננת לסקילה* הו ומואהאהאה!
ההודעה הזאת היא ההודעה ה-100 של השרשור!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifר. רקס ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

לאדעת.. בטוח יש משהו יותר שווה ב-ר' אבל זה הדבר היחיד שעליתי עליו.. הבוס של פרו.. לשעבר חח

always be me mc

New member
באמת ../images/Emo5.gif

אבל סחטיין על הזיכרון
והמ עכשיו כשאני חושבת ממש חזק יש גם את רוטבגה ורעידת אדמה(Quake המסעדה שבה עבדה פעם פייפר) הו ורוחות.. לא חסרים רוחות רפאים בסדרה
(אוי יופי גליה עכשיו את נזכרת??
)

CharmedRulez

New member
עלק זיכרון.

בכל מקרה, רקס והאנה הם תותחים, מת עליהם. ורוטבגה (שזה איזה סוג של ירק ננסי, משהו ירוק, היה את זה בבנות גילמור והתרגום כתב את זה, קישוא ננסי אולי? לא'דע) זה אחד המצחיקים

always be me mc

New member
אויש אתה ממש רוצה כאפה אה?../images/Emo67.gif

אני אולי סנילית לפעמים אבל יש פעמים שאני באמת זוכרת המ ואח"כ בדקתי את הרוטבגה כדי לוודא שאני לא ממציאה והיה כתוב שזו המילה שהיו משתמשים בה במקום להגיד חתונה כדי שהאלדרס לא יגלו. סו קיס מי

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח הוא צוחק עלי.. (כמה מפתיע)

לי יש זיכרון של חצי יבחוש..

always be me mc

New member
ש. שדים ושיקויים../images/Emo190.gif../images/Emo115.gif

כי הם דיי באים ביחד אם אתם שואלים אותי

למעלה