היום מומולדת, היום מומולדת..

Buyo H

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

אממ.. אמ.. אושר, עושר, בריאוץ, כושר וכל שאר הדברים האלו
נוו, אני לא טובה בברכות
ד"א, גם לאחותי יש היום יומולדת=]

פולי3

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ומשעשע ../images/Emo70.gif

NOYMAN12

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב !!! עד 120 !!! ודרך אגב בקשר לניג'וסים ... זה בסדר גמור פעם בשנה !! מותר לך ...........

LoLiPoP 1

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב ממיייייי

מ-זל טוף!!!!!! עד 130!!!!! אוף.. לי יש יומולדת רק בחופש הגדול.......... אני משתתפת בשמחתך ממי!!!!

../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

ובקיצור המון מזל טוב!

Fay Wood

New member
ייאאאא מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואי טוב שאני נזכרת... :/ אבל לא הייתי בבית!!! יש לי תירוץ!!!!!!!!!!! בכל מקרה יומולדת שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והינה הברכה הרגילה שלי (כל הזכויות שמורות!!!!!!!!!!!!!!!!!!): happy birthday to you you live in a zoo you look like a monkey and you smell like one too!! סתם סתםםם!!!! לא לקחת ללב, בצחוק!!!!!!!!!!!!!!!! *לא מצחיק :/* אז בכל מקרה מזל"ט!!!!!!!!!! (=מטוס זעיר ללא טיס?) עד 12000000000 ו... שתיזכי למצוות, בזהירות בכבישים ולא לנסוע עם זרים! (?!?!) ** היתפגרתי סופית!!!!!!!! התעלמונא ממני... אבל גם אתם הייתם ככה אחרי 12 שעות של נסיעה באותו עם אמא חולה שהורסת את כל הכיף ומץתלוננת כמו אשה בת 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתקתי.. ><

למעלה