XBBBBBBB
כ כוסית על הגג New member 3/12/06 #12 היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo6.gif מיההההההההההה היא הכי קורעת והרגו אותי כל פעם שהם קמו לרקוד XBBBBBBBB היה יפה
היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo6.gif מיההההההההההה היא הכי קורעת והרגו אותי כל פעם שהם קמו לרקוד XBBBBBBBB היה יפה
I idanias New member 3/12/06 #15 היה קורעעעעעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין אין אין.........מיה עושה הכלללללללללל
S SHANIELICIOUS New member 3/12/06 #22 |חיבק|צודק../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif
S SHANIELICIOUS New member 3/12/06 #24 מה קורה פה?!?!?!../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif אור מתקנת אותי??
S SHANIELICIOUS New member 3/12/06 #26 סופסוף הגעת לשנות ה2000../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif
Y Yarinv New member 3/12/06 #28 אני חיי בום בום! היה קורע. איך שכולם התחילו לקום כל פעם ולהתגע XDDD הכלב של קרן "נפח" XBDBDBDBDBDBDB מיה איזה קורעת מצחוק, וגם אורי (עם הראש עיריה, "את נמצאת מול טלוויזיה?" XDD)
אני חיי בום בום! היה קורע. איך שכולם התחילו לקום כל פעם ולהתגע XDDD הכלב של קרן "נפח" XBDBDBDBDBDBDB מיה איזה קורעת מצחוק, וגם אורי (עם הראש עיריה, "את נמצאת מול טלוויזיה?" XDD)
ס ספיר חולה על נינוש New member 3/12/06 #29 שיואוו היה כזה מצחיקק../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif אין אין שמעו את הצחוק שלי עד ירושלים דיי היה פשוט קורע איזה חמודה מיושש קרן קברה את הכלב שלה והוא חזר אבל היא מתוקה:]] מיה הייתה פשוט מצחיקה!! כולם היו קורעים *סליחה על החפירה*
שיואוו היה כזה מצחיקק../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif אין אין שמעו את הצחוק שלי עד ירושלים דיי היה פשוט קורע איזה חמודה מיושש קרן קברה את הכלב שלה והוא חזר אבל היא מתוקה:]] מיה הייתה פשוט מצחיקה!! כולם היו קורעים *סליחה על החפירה*