היום מסיבה ! קולולו

חילקו לכם קרלו ביום הסטודנט?

כי אתה נשמע מושפע...
מוקי נמאס עליי, ובמיוחד השיר שלו "כולם מדברים על שלום"- אני שונאת את השיר המעצבן הזה!

דווקא לא חילקו קרלו

חילקו כיף כף ועוד כל מיני דברים. אם כבר מדברים על אנשים מאוסים הרי כריסי היינד מהפריטנדרס - עלק קלאסיקה מודרנית- צריכה מהר להפוך את עצמה למומיה ויפה דקה אחת קודם. חברה אחרת שלי שנקרא לה לצורך הדיון כאן "החברה של הצפן" ביקשה להעלות תמונה ושכל משתתפי הפורום יחוו דעה. בויקטוריה סיקרט מתכוננים לקיץ 2002

צפניה!!!!

אני קוראת אותך לשפר את הטעם שלך בבנות, במיידי! נא לא ללכת על הפושטיות, אלא על המיוחדות... או שאולי, איך אומר המשפט הזה? על טעם וריח, לא שמים קרח? לא זורים מלח? טוב, לא משנה...

לשלך אין חזה בכלל

על מה את מדברת ? אני בוחר את האיכותיות ביותר. לעומת זאת פינק עם החדש שלה היתה היכולה להתחבב עליי עד מאוד לולא תקעה את ה"מנטאור" שלה מ-4 נון בלונדס בקליפ ולולא ליכלכה על הבריטני..

ממתי איכות נמדדת ב-Cup size?

תותי, שמנסה להסתיר את העובדה שמעבר לעובדה שהיא שטחית, היא גם שטוחה
.

idan3k

New member
היא לא השמיצה את בריטני...

היא יענו עשתה כאילו היא מקנאת בה שהיא כ"כ יפה והיא לא... פינק אמרה גן פעם בנוגע לזה "השיר לא משמיץ את בריטני ומי שחושב ככה כנראה שלא הקשיב טוב" אז תקשיב שוב והפעם טוב או שתוציא את ה-Lyrics ותנסה להבין

howiefan

New member
מוקי אלק

דני ניב וחבריו לשב"ק מנסים לעשות רושם. מכירה את כולם, שכבה מעלי בתיכון. דווקא חבר´ה נחמדים וילדים טובים של אמא, כולם עדיין גרים בבית עם ההורים. ושלא יעבדו עליכם!

אני חושבת שהפורום הזה צריך ...

לקבל אופציות ... כולם שומעים את השיר שלו עכשיו! מה , לא מגיע לנו איזה עצם?

בכבוד אחותי ../images/Emo68.gif

מגיע לה...אחרי 18 שבועות במצעד שישמיעו אותה ב-102 באמצע הלילה...בריטני את מלכה !

וזה הרגע בו

צפניה מאבד את השפיות וקורא לבריטני מלכה. לא נורא. אנחנו אוהבים אותך בכל זאת.

תשמעי... בריטני עם כל הירידות...

יש לה אחלה שירים. והיא גם פצצה, מה לעשות. הכי אני אוהבת את "Slave 4 U"

אחלה שירים?

לא. אם כבר HIT ME BABY זה השיר היחיד שאני איכשהו סובלת... והיא אכן פצצה, יש לה בטן מושלמת והרבה סיליקון

התכוונתי שירים קליטים כאלה...

את יודעת, מאלה שכיף לך לזמזם אותם. והסיליקון/לא סיליקון שלה כנראה ישאר תעלומה תמידית...

idan3k

New member
חבל שהם לא שלה...

היא כולא שרה אותם... באלבום השלישי שלה היא רק השתתפה בכתיבה של חלק מהשירים, אף אחד מהסינגלים... בשני השתתפה בכתיבה של אחד ולא נגעה בשאר. בראשון אין לי מושג אני מנחש שלא נגעה באף אחד

Esmena

New member
כמה מוזר...

כל העולם חוגג את זה שקיבלתי בחזרה את הדיסק...

אלאניס ? מה היא עושה בחיים ?

אה כדי שלא תגידו שאני מפלה אתכן חס וחלילה חבר שלי ג´ף מלוס אנג´לס (זה מה שכתוב אתר אני נשבע !) גם ביקש שאני אביא תמונה שלו

למעלה