היום מציינים את יום האיידס הבינלאומי.

mr browen

New member
אלוורה זה לסטוצים , או לבחורה שפחות אכפת ממנה

אם זו אהבה אמיתית - הוא גומר לה על החזה ומעסה אותו
הרי זה כמו קרם לחות לא ?! טוב לעור , טוב לעיכול , טוב למצב רוח.... ואפילו שמעתי שיש איזה 2 בחורות שנהנות מזה

זה בערך כמו להגיד שאני אקבל הנאה מינית מבחורה שיושבת ומתחככת לי על הירך...

איך אמרו פה?

אתה תהנה מעצם החוויה ולראות את הבחורה מתענגת מההאמפינג על ירכך החושנית

שהוא

מרגיש אותה פשוט ולא מרגיש לא בנוח עם הגומי! בפרט בקשרים רציניים ויציבים אז היא רוצה שיהנה מצד אחד ומצד שני להיות באיכשהוא שליטה שלא יהיה הריון לא רצוי.

רגיל

שגרתי למדי מחר יום ארוך בתל אביב ,באביב טסים לרוסיה ומזרח אירופה אין משהו מסעיר !סיימנו קשר ממש טוב לצערנו היה לה קשה לפתוח תהליך הגיור ולעשות את משפחתה בונצואלה ,הרוחתי חברה ממש טובה ללא גיור וזה נשאר כך !

אך אצלך בחיים?

וואלה

החיים שגרתיים למדי.
כל יום הוא יום ארוך בתל אביב מבחינתי.
אצלי אין דברים קסומים.
הקפה מאוד רגיל.
גם הסלט רגיל.
אף אחד לא מגייר בשבילי.
אף אחד לא עזב את ארץ מולדתו בשבילי.
&nbsp
ממש ממש רגיל.

אהבתי

טוב זה מה שקורה שמקדמים עסקים שם:) בסך הכול מה לי וללא יהודיות כשאני מסתכל על זה אסור לחיות ובטח לא לגעת מבחינת היהדות ואני מסורתי ומאמין!

אכן עולם אחר לגמרי מימה שהורגלנו כאן !בואי נאמר אם היא מתגיירת לשם שמיים ורוצה להיות מאמינה ומסורתית שמירת שבת מקווה וכו לא להיות חרדית הכונה ,אתה מרויח יותר ויותר מה שנקרא!
דרום ומרכז אמריקה יותר מאמינות ודתיות מבחינת הנצרות ,אירופה ורוסיה יותר פתוחות לשינויים,אם זה לתת וללכת עבור הבן הזוג!

מאוד מנומסות מכבדות יודעות להתנהג מכובדכלפי הבן זוג או המחזר או כגבר שעובד מולן ,וגם הלא ממנה הוא בטעם טוב ולא בהרגשה טעונה וללא עקיצות מיותרות ,

סוג

של חוויות תרבות מהעולם !

כשיהודי מאמין פוגש נוצריה קתולית מאמינה ...
קבלי חיוך איזה שיחות תיאולוגיה ודת ואמונה ניהלנו :)הכיף שאתה מרויח חברים טובים גם לפייסבוק,וכשאכנס לקשר רציני ואוהב הן גם יבינו את זה ,החודש באות כמה למיסה שלהם בכנסיות בירושלים ומתנות בדרך:)

ואני רק יושב בלובי או במסעדה כשרה ולא עולה לחדר או נכנס לכנסיות שלהם

דמוקלס1

New member
מאיפה לך שאין בחורות שנהנות מזה?

מי שלא נהנית שלא תסכים לכך ותקח גלולות
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
לא לא!סליחה אולי היא לא רוצה כי יש לזה תופעות לווי!
&nbsp
&nbsp
קיצור שתעשה מה שהיא רוצה

dori78

New member
אתה נהנה מחיכוך אברים במרכז החזה שלך?

הנאה מינית, כמובן, לא הנאה כמו מליטוף מנחם של אמא, כן?

למעלה