היום מרוץ הגביע העולמי בציריך

היום מרוץ הגביע העולמי בציריך

בגלל האולימפיאדה יורוספורט לא ישדרו את המרוץ. אם מישהו יודע על אופציה אחרת שיספר. הרוכבים המובילים בהימורים הם: בטיני (אחד ל-) 6 רבלין 7 פריגו 8 וינוקורוב 11 די לוקה 12 באסו 12

קישור למרוץ (למזוכיסטים בלבד)

יש אתר שאפשר לראות בו תמונות סטילס שמתחלפות כל דקה בערך וגם את המיקום של המובילים והדבוקה על המפה. כרגע כנראה כולם ביחד.

Mont Ventoux

New member
זה מזוכיזם? זה אמנות מופשטת

בנתיים בוולודרום, זיילארט לוקחת ארד, מקטיר כסף ואולמר עוד שיא עולם וזהב במרדף האישי. אולמר הזאת רוכבת מדהים. ובציריך, וינו?

פלצ'ה ניצח בטיני שני וראשון בגביע

בטיני סיים שני ועבר את רבלין ללא קשר למיקום שלו.

Mont Ventoux

New member
רבלין נשאר עם 6 נק' הובלה בלבד

על בטיני, מה שמבטיח המשך מותח. איזה כיף שפלצ'ה ניצח. גם הפוסטלים חזרו לזירה (לקראת הוואלטה), אחרי שבסן-סבסטיאן הם פשוט נעלמו.

יאיר מה אתה אומר? בטיני סוגר עליו?

או שרבלין נשאר עם המיקום עד הסוף? בתור אחד שלא ראה את המירוץ- איך זה נגמר? בבריחה? ספרינט? משהו..?

אף אחד לא ראה את המרוץ כי הוא לא

שודר בטלוויזיה. הוצאתי את העצבים על זה בכתבה באתר שלי. אתה מבגקש ממני להמר? תסריט משוגע? פריירה מנצח בשני האחרונים. בטיני ורבלין לא מסיימים מרוץ אחד מהשניים ואז....פריירה לוקח את הגביע. ויבש? בטיני לוקח ה בהפרש של 20-40 נקודות. והימור של אוהד פנאט? רבלין שורד בקושי אבל לוקח את החולצה הביתה בהפרש של נקודה אחת. יש אפשרות שלא הזכרתי? אגב - בטיני קבע שיא של כלל מהדורות סבב גביע העולם בשנה שעברה שניצח בשלושה מרוצים בסבב אחד. השנה אין לו אף ניצחון. רוצים לשחק בטרוויה? האם קרה בעבר שרוכב ניצח בסבב גביע העוללם בלי לנצח באף מרוץ של הסבב?

בטח, והוא כל כך התבייש, ששנתיי אחרי

זה (1993) הוא לקח את הגביע, הפעם בסטייל, עם ניצחונות במילאנו - סאנרמו ובצירי מצגטה. בגלללו שינו את שיטת הניקוד, כדי שיהיה קצת יותר קשה לנצח בנקודות. מסכן, יש לו בעיות גב עד היום, בטח בגלל האופניים האיומים שהוא בונה

עוד מישהו שניצח פעמיים בגביע העולם

אבל לא באליפות העולם הוא מיקלה בארטולי. כבר היה צריך ללבוש את החולצה לפחות עונה אחת, אם תשאלו אותי. אבל מיקלינו תמיד ניצח בסטייל, ואינשאללה אינשאללה אינשאללה חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו השנה זה יהיה אחרת. הוא נמחק לגמרי בטור, אחרי הבריחה שלו בשלב 16, ונאלץ לפרוש עוד באותו יום. הוא היה תשוש מכדי להתחרות באולימפיאדה (וגם בלריני תמיד נורא קינא בו, אז הוא משתדל לא לתת לו צ'אנס, עכשיו כשהוא בעמדת כוח), אבל אולי בוורונה נראה רומיאו טוסקני בסצינת מרפסת שלא נשכח עוד זמן רב

אפרת נראה שבטור לא הבריחה...

היא זו שמחקה אותו. הוש שימש כיד ימינו של חברו האיטלקי לקבוצה איבן באסו. בארטולי היה צמוד לאורך שבועיים וקצת לבאסו ושמר עליו מכל רעה אפשרית (תשובה לטענה של באלריני "שלא נותנים לסוס אציל לעשות עבודה של פרד"). ביום שהוא ברח (ואח"כ פרש), לדעתי הוא ידע מראש שהוא יפרוש באותו יום, ובגלל זה הוא ביצע בריחה. אולי בכל זאת הוא יצליח להפתיע ולנצח קטע, לצערי זה לא הצליח לו. ובכל מקרה אני מצטרף לבקשתך להחזיק לו אצבעות, כי באמת מגיע לו ללבוש את חולצת הקשת. ורק תגידי לי על מי להפיל את הנאחס הפעם, ואני כבר אדאג שהוא לא יאיים על מיקלה.

ברטולי בכלל יהיה בסגל האיטלקי?

באתר ההימורים שממנו אני מביא את יחסי ההימורים מופיעים בין השמות לאליפות העולם 8 רוכבים איטלקיים וברטולי לא נמצא בינהם. אמנם האתר לא שייך להתאחדות האיטלקית, אבל אולי הם יודעים משהו שאנחנו לא.

natyh

New member
מוזר

שדוקא לאפרת אתה מגיב לעניין ומנמק יפה ולהודעות שלי אתה מגיב לא לעניין . נתי

natyh

New member
מזל טוב לחואן אנטוניו

3 פעמים ברח בטור דה פרנס פעם אחת כמעט נדרס כשנתפס מתחת הדגל של הק"מ האחרון, ופעמיים פשוט לא העיז לפרוץ, נחמד לראות אותו סוף סוף מנצח . נתי

ברוך שובך פאולו סאבולדלי....

וכמה שאנחנו התגעגנו אליך. שימו לב לבחור שסיים במקום ה-27 בזמן זהה ל"חץ". ושני מקומות אחריו קאדל אוונס (זמן זהה), החברה של טי מובייל מתכוננים לוואלטה. ועכשיו נקודה חשובה שלא זכתה להבלטה בסבב גביע העולם השנה. סדרי עולם השתנו, העולם התהפך, איזה מדינה ניצחה השנה בהכי הרבה מרוצי גביע העולם? הספרדים שלא בדיוק מתלהבים ממרוצים חד יומיים ומגביע העולם, ניצחו השנה כבר ב-3 מרוצים. וזה קורה בשנה שאחד משני הכוכבים הגדולים שלה (בחד יומי) לא מצליח להסתדר עם קללת חולצת הקשת.

natyh

New member
תודה על הפירגון

לאדונים מיגל אנחל מרטין פרדיגרוווווווווווו. וללאנס הספרדי . ועכשיו בקרוב וולטה : וויווה אלדיו חימנז . נתי

כן, גם אני שמתי לב.

מילא פריירה בסאנרמו, ספרינט זה ספרינט, מילא פרדיגרו בסן סבסטיאן, ספרדים לפעמים מנצחים שם, כל איזה 14 שנה
, אבל ככה בציריך? סקנדל, אני אומרת לכם! ומה זה צריך להיות, שהשמות שלהם מתחילים כולם בפ"א, אה?

יוצא הדופן הוא פרדיגורו

שרוכב בקבוצה ספרדית. גם אסטרלואה וגם פרירה רוכבים בקבוצות לא ספרדיות משלב די מוקדם של הקריירה שלהם. בין היתר, בגלל שאם הם היו נשארים בספרד הם לא היו יכולים להתפתח לרוכבים של מרוצים חד יומיים. פלשה שניצח אתמול, אמנם רכב שנתיים-שלוש בבנסטו לפני שהוא עבר לפאסה וגם שם הוא היה רוכב תוקפני שתמיד יצר ונכנס לבריחות, אבל אם הוא היה נשאר שם אז אני בספק אם היינו רואים אותו מנצח בציריך. לדעתי, הרוכב שיש לו את הפוטנציאל להיות רוכב החד יומיים הטוב ביותר בעולם, רוכב היום בקבוצה ספרדית מהדרג השני, ובמקום להתמקד במירוצים שבהם יש לו סיכוי טוב להיות מספר אחד, הוא מתאמן לקראת הוואלטה שבה במקרה הטוב הוא יהיה על הפודיום ובמקרה הגרוע גם זה לא.

natyh

New member
חצי ספרדית

סניור דובאל שתי האחרות לא ספרדיות כלל , כך שזה לא משנה רוכב ספרדי או לא . וכאן ההסבר לנצחונות הספרדיים שהם לא באמת ספרדיים בחד יומי . ואודי שאלה איליך " הקבוצות הספרדיות מנוהלות לא בדיוק האיטלקיות חוץ מפאסה לא ממש , סאאקו לא ממש מנוהלת טוב , אז איך סניור דובאל חצי חצי מנוהלת כל כך טוב ??? נתי

למעלה