היום מתחיל לו יום חדש

ה י ו ע ץ

New member
היום מתחיל לו יום חדש

היום מתחיל לו יום חדש בחיים שלך.האם יצא לך לעצור לכמה שניות ולהרהר האם מה שאת/ה עושה זה באמת מה שבא לך לעשות ? האם את/ה נוהג לעצור לעתים ולחשוב מה עשית ? איך עשית ? האם את/ה פועל נכון ? ניסית פעם לשאול את עצמך למה את/ה מוכר/ת פחות מאחרים את אותו המוצר ? לכולנו יש 24 שעות ביממה ובכל זאת אנחנו מרוויחים הרבה פחות!!! לפעמים קורה שהתשובות לשאלות הכי קשות נמצאות כאן,ממש קרוב,אך אנחנו,כנראה באיזשהוא נגע גנוטיפי,מסתבכים ל א ל ל ה כי אנחנו אוהבים להסתכל רחוק מדי,ומחפשים תשובות במקומות רחוקים...... הן לא שם התשובות שאת/ה מחפש/ת,הן ממש כאן , ממש כאן,צמודות אליך ממש, ב ת ו כ ך !!! כשתקום מחר בבוקר אולי תבין סופסוף שהגורם האנושי הוא זה שיקבע לאן אתה "מחליק"בעוד שניה,הדברים הקטנים שאת/ה רגיל/ה לפסוח עליהם הם בעצם התשקיף שלך בעיני הלקוח הסופי.אל תשכח שאתה מחפש שהוא יושיט ידו לכיס בלי שתבקש ממנו לעשות זאת.הוא רואה אצלך הכל,הוא מנסה לקלוט ממך כמה שיותר נתונים אודותיך.הוא יודע שאת/ה מנסה למכור לו משהו והוא חושש!!! הוא חושש בצדק,משתי סיבות : הראשונה,כי הוא פרנואיד כמוך!!! הרי שניכם נולדתם עם תכונות הישרדותיות וגם את/ה כזה!!!שנית: רק אתמול דפקו לו את הצורה בחנות של חבר של אבא שלו!! אז למה שהוא יקנה ממך? עכשיו אנחנו מתחילים להבין שזה באמת בידיים שלנו.הרבה עסקאות הלכו לנו פארש!!! יכולנו לסגור את העיסקה א ב ל לעזאזאל זה שוב קרה לנו. היום בבוקר אנחנו קמים ליום חדש, אבל היום זה לא יהיה אותו הדבר,אין סיכוי,כי היום אנחנו נקשיב יותר*היום אנחנו נחייך כי זה חינם*היום אנחנו משאירים את השק בבית*ולא לוקחים אותו איתנו לעבודה*היום בשיחה הראשונה שלנו אנחנו נדע יותר מתמיד שאנחנו חייבים להיות יותר קשובים לצרכי הלקוח שלנו*היום הוא יבין בפעם הראשונה מה זה לקבל שירות*והיום הוא הולך לממש חלום*הוא לא חשב שזה יקרה לו יותר* ה י ו ם הוא קונה כי הוא מאד רוצה לקנות*ו ה ו א מאושר אח שלי*הוא מאושר שהוא פגש אותך*והוא הולך לספר לאשתו * ל א מה הוא קנה* הוא הולך בכלל לספר לה איזה איש מכירות מגניב הוא הכיר היום*אז היום בבוקר אחי,אתה יודע שאתה הולך להצליח+לעשות כיף לחבר חדש+להרוויח מזה כסף* וזה כל מה שרצית לעשות מהבוקר<<< אז יאללה צא לעבודה ואם אתה מרגיש טוב,ספר/י לי כי גם אני רוצה להיות מ*א*ו*ש*ר הכותב תושב ר´ג,איש שיווק,ומומחה בתקשורת בינאישית,מחבר מדריך לתקשורת תעסוקתית,ומראיין כ´א בעברו!!! יום נפלא והמון הצלחה

ה י ו ע ץ

New member
זה אני

האיש שמביט מהצד,רק שיש לי הודעת שגיאה ואפילו אני לא מסוגל להכנס ולקרוא שוב,אני שמח שזה הגיע

ה י ו ע ץ

New member
וכל מילה יצאה לי

ממש מהנשמה,מקווה שיצאו לי עוד ילדים" יפים כאלה! ואמרתי לך שעוד נדבר לא? יום נפלא

וואאלללה, ילד יפה!

אהבתי את מה שכתבת שם... אוסיף את זה לטאגליינס ... נ ה ד ר !!! תודעת השירות לא ממש משהו במקומות רבים גם אני חושבת שכל מה שאני צריכה לעשות כדי שלקוח יכניס את היד לכיס... זה שיהיה לו נעים איתי...ואז העיסקה מתבצעת מעצמה.

b e ll

New member
ואני מחפשת את הלקוח החוזר

את הלקוח שהיה מרוצה מהשירות שקיבל ממני ושרוצה לחזור לקבל שירות ממני. זה שהיה לו נעים איתי והתבצעה עיסקה אחת לא מספק אותי בכלל.

אם היה לו נעים, מן הסתם יחזור

את הלקוח שרוצה לחזור אין מה לחפש כי הוא חוזר. לחפש - זה את הלקוח החדש עיסקה חוזרת מתבצעת,כשמי שחוזר, כי היה לו נעים חוזר שוב...

b e ll

New member
מאוד שיטחי

צרכן שהיה לו נעים איתי אבל "לא סיפקתי לו את הסחורה" לא יחזור גם אם היה נעים. ויש מספיק דוגמאות לכאלה שמאוד נעים איתם ועדיין הלקוחות לא חוזרים. עסק שמתבסס רק על לקוחות חדשים... יקרוס במהרה כי אינו מקצועי וצרכנים מזהים חוסר מקצועיות מהר מאוד.

ה ז א ב

New member
בוקר טוב

אביבה התכוונה מן הסתם לאמר שלקוח שנעים לו זה גם לקוח שקיבל שירות טוב,אגב מכיון שאני גולש חדש עד מאד,לא התבייתי עדיין על שם קבוע,והאיש שמביט מהצד נראה לי כמו שם של מציצן,אני כרגע הזאב.יום טוב

ה ז א ב

New member
אהלן אביבה,זה אני היועץ אבל

אני יותר זאב,ואת גם כך מזהה את סגנון הכתיבה שלי מקילומטר,אביבה את יודעת שאני לא מחובר למדיית האינטרנט באופן מושלם ולכן הייתי רוצה לדעת מה זה טאגליינס? ואיך זה שקיבלתי את תגובתך רק עכשיו עם תאריך של אמש? תודה על הפירגון

ה י ו ע ץ

New member
מה שלומך אביבונת

אם יהיה לך הזמן תוכלי להסביר לי בקצרה מה זה טאגליינס?תודה מעוזי שזהו אגב שמי

ערב טוב עוזי

אינני יודעת מה אתה רואה או לא רואה בסלולרי. ממה שהבנתי, המסך לגולשים בסלולרי אינו ממש דומה בהכל למסך הרגיל. הדרך היחידה לבדוק את זה היא... עלה למעלה במסך,בשורה בצבע כחחול מעל שם הפורום כתוב מאמרים, לוחות, וכו' ושם גם יש טאגליינס... ערב נעים

ה י ו ע ץ

New member
תודה לך אביבה

אני אתחבר כבר לספק תקשורת דרך מחשב רגיל,ובינתיים תודה על התגובות,ועוד יצטלבו דרכינו במבוכי הפורום,ערב טוב

MartinHSabag

New member
שלום אביבה

רק רציתי שתכירי את ידידינו הוותיק עוזי מכמה שירשורים (מהמעט שלא נמחקו עדיין).... בעיית פיצול אישיות ? מישהו דיבר על איך מדברים לאנשים ? אני לא מצליח להיזכר בכל השמות שהוא משתמש בהם במקביל אבל השפה הנמוכה והיחס המזלזל, אותנו (בפורום אודיו וק"ב) כבר שיכנע להתעלם (למרות שזה קשה כשהוא פותח שם חדש כל שתי דקות, עונה לעצמו ומתווכח עם עצמו - זה באמת מבלבל...)

ה י ו ע ץ

New member
מרטין

מאחר ונודע לי מהו גילכם הממוצע,לא נותר לי אלא להתיחס אל הקבוצה שלכם בהתחשבות,

MartinHSabag

New member
מילא...

רק חבל שאדם בגיל 40 מדבר בשפה של ילד בן 12 שאמא שלו היתה צריכה לשטוף לו את הפה בסבון מזמן. עוזי, אל תיתמם. אתה יודי יותר טוב ממני את השימוש באינטרנט ובפורומים פה....ושנינו (ובעצם כל פורום אודיו וק"ב) יודע על איזו שפה וקללות שאני מתבייש אפילו לחשוב עליהם, אני מדבר...

ה י ו ע ץ

New member
אני מפנה אותך לדיון הכבלים

ותחשוב מה היה קורה לו היית סטנד,עם הראש החלול שלך,אגב הוצאת כבר פטור משירות בצהל?ממה אתה חי חוץ מלמצוץ את הכיס לאבא שלך?ועוד דבר כסיל ! כשמדובר בחבורה של אנשים שאני מתבייש שאני חי במדינה שבה גם הם חיים,אז מה שמותר להראל סגל ולנתן זהבי מותר גם לי-וזה מקבל משנה תוקף כאשר מדובר במונגולואידים כמוך

MartinHSabag

New member
הנה - קיבלתם דוגמא חיה

לא צריך הרבה להוציא את הזהות השניה שלו מהמחבוא. אביבה, זה מה שאת רוצה בטאג ליין של הפורום שלך ?

ה י ו ע ץ

New member
מרטין תתנדף מהפורום

הזה,אין מקום לאנשים עם מוגבלויות בפורום הזה,יש לך פרטנרים טובים באודיו שמאד דומים לך מטומטם,חזור לכלוב שלך

motyka

New member
גם כאן הוא מחליף כינוי כל יום

מזדהה פעם כזכר ופעם כנקבה. סותר את עצמו. לא מבין מהי מטרת פורום ומהם מטרות הפורום הזה. אבל בסך הכל טרם גרם נזקים משמעותיים.

למעלה