היום מתחיל לו יום חדש

ה י ו ע ץ

New member
מוטי

האם קרה שקיבלת ממני הערות מזלזלות?חצופות?האם לא הסברתי לך לפחות פעם אחת ממה נובע שינוי הכינוי?האם לא קיבלת אתה וכולם הודעות והתנצלויות על הצפה טכנית?ועל שינוי השם?והאם לא ניהלת עם אביבה אפילו דיון בנוגע לכך?אל תחפז להאשים ללא סיבה,שהרי אני דווקא חושב שחוץ מעובדת היותך מעט פגיע,אתה בחור מקסים עם כוונות כנות לעזור ובזה אתה נמדד לפחות אצלי,בוקר טוב ומצפה ממך לתגובה

motyka

New member
בהחלט העלבת אותי

כשבאחת ההודעות למשל כינית אותי ליצן

ה י ו ע ץ

New member
אם נעלבת מכינוי של ליצן

אז אני מתנצל,ואפילו מרגיש טוב עם זה,למרות שאין אני זוכר באיזה הקשר זה היה,ואגב הערה:נראה לי שאתה מאד פגיע וזה לא יקדם אותך בחיים,ושוב אני מזכיר לך שאני מתנצל שכיניתי אותך ליצן

motyka

New member
תודה על הפסיכולוגיה בפרוטה

אבל אני לא זוכר שהרשיתי לך לנתח את האופי שלי ולהסיק מסקנות מהניתוח.

ה י ו ע ץ

New member
נסה לקבל את עצמך

כמו שאתה ותחיה עם זה,אבל תחיה עם זה בשלום.אתה מספק במה לאופייך המאד פגיע,ואין לי שום בעיה איתך,לגבי הרשות שנתת לי או לא,אני חושב שאם אני מביע דעה שחלק ממנה זה מה אני חושב עליך,אז אין צורך לקבל רשות מאף אחד,אתה יכול לנסות לנתח את האישיות שלי,זה יפרגן לי מאד,אז שוט תגיב

motyka

New member
אתה שוב דוחף את האף למקום מיותר

לא שאלתי את דעתך לגבי האופי שלי, האם הוא פגיע או לא. ואני יודע שאין לך שום הכשרה פורמלית שיכולה לעזור לך לקבוע משהו לגבי אופי של אדם אחר.

צחי 1

New member
בעיקרון טעית לגבי

ההכשרה שלי,ושוב אני חושב שאתה כמו שתיארתי אותך קודם.הכל במסגרת דיון ודו שיח,דרך אגב לא צריכים הכשרה ע´מ להביע דעה גם לגבי אופיך המאד פגיע וזה שקוף ולסיכום אני מרגיש שאני דוחק אותך לפינה מרגע לרגע

ה י ו ע ץ

New member
ואני בטוח

שאם הייתי אומר לך שאתה דוחף את האף,ופסיכולוגיה בגרוש היית נעלב.נכון מוטיקה? ביי ממתין לבקורת ענינית

siv30

New member
אפשר הערה ../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif

הדברים שאתה כותב כל כך חשובים ונהדרים רק חבל שהכל כתוב במסה אחת ללא קטעים. אישית לי מאוד קשה לקרוא ככה שהכל בבלוק אחד, זה פשוט יותר מידי... אז לפעם הבאה
אם אתה יכול לחתוך את ההודעה שלך למקטעים זה יכול לעזור. תודה ו
על ההערה.

ה י ו ע ץ

New member
אני מתכבד בזאת להודות

לך על תגובתך.תשובתי להערה שלך היא שאני אדם ספונטאני מאד שזו הפעם הראשונה שיוצא לי דבר שכזה,חשוב יותר אם המסר עבר בצורה מובנת ? הכתיבה או סגנונה ליתר דיוק היה מאד ספונטאני מבחינתי והכתיבה באה מהלב באופן הדומה למונולוג מול אדם שיושב מולי ממש,מודה לך ואשמח לקבל ביקורת שלא כשורה לתבנית,ערב טוב

ה י ו ע ץ

New member
תודה לך חומד

מקווה שקיבלת השראה חיובית מהחבור הכל כך ספונטאני שיצא לי לפנות בוקר תוך כדי האזנה למוסיקה,אגב למה סגול זה הצבע האהוב עלייך? שיהיה רק טוב

הכינוי שלי נובע מהתחום בו אני עוסקת

רוחניות ומיסטיקה. הילה = האור שעוטף אותנו. סגול = צבעה של העין השלישית בצ'אקרות. הסגול הינו הצבע של הרוחניות והמיסטיקה.... אסנת :)

ה י ו ע ץ

New member
נעים מאד אסנת

לי קוראים עוזי,והיו לי מספר שמות בפורום הזה,אני לעת עתה גולש סלולארי,עם הנוקיה מצלמה וזה כיף כמו שזה מאד מגביל,אני אכן יועץ בתחום השיווק העצמי למחפשי עבודה שרוצים להעלות את הסיכוי שלהם לצלוח ראיון אישי,לשפר קו´ח וכו...אני אדם מאד ריאלי בראיית החיים שלי ולעתים מוצא שקשה לי להתחבר לתחום המיסטיקה.יום טוב בינתיים והיה לי נעים להכירך

יפה כתבת ואמשיך עם כמה טיפים

מספרי " איך להצליח בחיים" כשאתה אוהב מה שאתה עושה, אתה מוצא את המטרה של חייך, וכשאתה עובד עליה כל יום אתה מתקדם אליה. אתה עושה מה שהתכוונת לעשות וזה נותן לחייך משמעות אדירה, אנרגיה וכיוון. מכירה היא תהליך של בניית יחסי אמון עם אנשים לא כמשהו חולף, אלא כדרך חיים. אמון צריך לבנות דרך תקשורת והקשבה לדברי הלקוח. אמון הוא הדבק המחזיק את היחסים שמביאים תועלת ללקוח. ללא אמון הלקוח לא יתקשר איתך ולא יקנה. המטרה היא לתת לאנשים להיות מי שהם, להבין אותם, לא לנסות למתוח ביקורת ולשנות אותם, אלא להקשיב להם באמפטיה ולפעול להגיע למצב של "אני זוכה - אתה זוכה". יש לזהות את בעייתם האמיתית, לא את הסימפטומים שלה, וליצור פתרונות שמספקים להם ערך ותועלת. עזור לאחרים להרגיש טוב, למד מה עושה את האחרים מאושרים ותמצא דרכים נהדרות לתת להם טעינה חיובית. גישה חיובית היא יחס שמניב תגמול עצום. האתגר שלך במכירות הוא תמיד לבחור בגישה החיובית. אנשים אוהבים להיות בסביבה של בריותחיוביות. אוהבים לקנות מאנשים חיוביים שמאמינים במה שהם מוכרים ועוזרים ללקוחותיהם ליהנות מתהליך המכירה. גישה חיובית משפרת את היחסים שלך, הופכת אותך לאדם מאושר יותר ומובילה להצלחה.

אביבה, אם תרצי אביא לכאן

את מאמרי: שיווק כמערכת יחסי אהבה http://www.bsh.co.il/ShowArticle2.asp?ArticleId=1154&CategoryId=24

ואוו, בני, סוף סוף טכסט

שמבטא את החשיבה שלי על שיווק ומכירה... תודה רבה! אני חושבת כבר כמה שנים על ההקבלה בין מכירה ואהבה איזה כיף, משמח אותי...לראות...שלא רק אני חושבת כך... מרגש... בני, כל מה שנראה לך ראוי, הבא לכאן, איך שבא לך ונראה לך, ערב טוב!

למעלה