היום נדבר על "מנייקים"

spring flower

New member
היום נדבר על "מנייקים"../images/Emo46.gif

כן אני יודעת , כבר הרבה דיברו על זה בפורום אבל הסוגייה עדיין מעסיקה אותי מעט. מה דעתכן/ם על הגברים המננייקים הללו, שעם רוב חוצפתם , והביטחון העצמי שלהם.... מתנהגים כפי שהם מתנהגים... איך אנחנו הנשים צריכות לנהוג בהתאם?! (אם הם קצת, כן מודה , קצת עושים לנו את זה....)

קאריני21

New member
מניאקים ../images/Emo46.gif

ישארו מניאקים!! מניאק לא עושה לי את זה.
מניאק גורם לי לשנוא אותו (ואני בתור בחורה שלא שונאת בכלל....ואם הוא הגיע למצב שאני אשנא אותו או לא אסבול אותו ... זה לא טוב).

בחורים כאלה

לא מושכים אותי כלל להפך מה מושך בבחור שמתנהג כאילו העולם סובב סביבו וכל מטרתי להנעים את זמנו?!

בחורים מהסוג הזה...

לא שווים יחס! כל עוד נתייחס אליהם, הם ימשיכו להיות כאלה, אבל כשיפסיקו להתייחס אליהם, הכל ישתנה אצלהם, כשהם ימצאו את עצמם דחויים ולא רצויים.

דנטל

New member
בהתאם למה שהוא עשה

אבל יש מספיק אנשים אפילו פה בתפוז שיוכלו להגיד לך מה עשיתי להם. הענין הוא שסביר להניח שאין הרבה אנשים שיודו שהם חולירות-מניאקים ולכן הסבירות נמוכה שהאנשים האלה יגידו לך משהו. בעקרון, זו תהיה איזו תגובה מילולית שתייבש אותם. דברים כאלה. או שאני מתעלמת מקיומם. גם זו דרך להטריף אותם.

shusha73

New member
עושים , בטח עושים

גברים מניאקים עושים לי את זה! לפחות בהתחלה. אם הוא ממשיך להיות מניאק אחרי שהקשר מתייצב הרי שדינו להשלח לקיבינימאט. אבל בואו לא נשכח- גם אנחנו יודעות להיות מניאקיות ובד"כ זה גם מה שמושך אותם...

spring flower

New member
סילחי לי אבל זה נשמע מאוד

מפגר...! -לגרום למשיכה ע"י להיות מנייאקית...

רק אני ../images/Emo163.gif-ית?

אני עוד מנסה להבין מה זה בדיוק "הגברים המנייקים הללו"... אפשר פירוש רש"י? או במילים אחרות - מה? מי? איך ולמה?

shusha73

New member
בערך כל גבר שאיי פעם נורא רצית רק

כי הוא לא הראה סימנים חיוביים לקשר. אלה שאחרי 2-3 פגישות מוצלחות מבחינתך מחליטים שעכשיו לא בא להם ככ. אלה רק אם תגידי להם שאת נורא אוהבת פרחים- דווקא לא יביאו לך... יש המון גברים מניאקים בעולם- אל תגידי לי שמזלך שפר ככ ולא פגשת באף אחד מהם???

טוב, אז אני לא יגיד

אבל לא, אף פעם לא יצא לי לצאת עם אחד כזה. אולי מהסיבה הפשוטה שמה שמושך אותי אלו גברים שנותנים מעצמם. אם גבר לא מראה לי סימנים חיוביים לקשר אני בכלל לא מסתכלת לכיוון (לפחות עד היום). ברור לי שיש כאלו, העניין הוא שמעולם לא מצאתי את המשיכה בהם.

מוותק

New member
בד"כ מגלים את זה אחרי

כמה זמן ככה שזה לא ממש קשור לדעתי למשיכה לסוג מסוים של אנשים, כשאת רואה מישהו, או כשמישהו מתחיל איתך אף אחת מן הסתם לא תיכנס אפילו קצת לקשר אם הוא לא היה מינימום מקסים ... אפשר להיות עם מישהו חצי שנה והוא יהיה מלאך ואחרי חצי שנה (כשאת כבר "שלו") את תגלי את הפרצוף האמיתי, כנ"ל אצל בחורות...
חוצמזה, כולנו בני אדם ואנשים הרבה פעמים עושים טעויות שאם כל אחד יסתכל על עצמו וישים את עצמו באותו מצב, מי יודע איך הוא היה מגיב. לא שאני מצדיקה התנהגות פוגעת או "מנייקית" של כל אחד מבני הזוג, אבל אני פשוט שמתי לב לאחרונה שיש דברים שאולי נראים לי לא לעניין אבל במצב הנתון כנראה שזו הייתה הדרך הכי טובה לעשות את הדברים . בני אדם או לא ?!?

למעלה