היום נדבר על "מנייקים"

פעם גם אני הייתי מנייק..../images/Emo4.gif

ואני יכול להגיד לך שהדרך הנכונה בדיוק שבה צריך להתייחס למנייקים היא פשוט לא להתייחס !!

ז י ג ז ג

New member
מי אמר מניאק?

אני יודע שהולכים להרוג אותי על זה! אבל אין גבר מניאק! יש אישה שנותנת לגבר להיות מניאק... דוגמא? גבר שמזיין ומנתק קשר הוא לא מניאק... היא סתומה שהיא פתחה רגליים בדייט הראשון!!! ושוב, יודע שהולכים להרוג אותי על ההודעה הזו.. אבל מה שנכון נכון!

shusha73

New member
חחחחח- אם טוב לך עם התחושה הזו-

יאללה שיהייה. אתה צודק. אין דבר כזה גברים מניאקים. יש נשים זונות, פותחות רגליים. אין גברים מניאקים. בנות- הבנתן- אין גברים מניאקים. רק אנחנו אשמות. אין גברים מניאקים. אין גברים מניאקים. אולי אם אני אגיד את זה עוד 20 פעם- זה ייקלט... אין גברים מניאקים אין גברים.....

הכנת צוואה? ../images/Emo8.gif

ומה עם האחיינים שלך? איך יסתדרו בלעדיך? לא חשבת עליהם לפני שכתבת את ההודעה? אני לא חושב שבאופן עקרוני יש רע בכך שמישהי שוכבת בפגישה הראשונה, בדיוק כמו שלגבי גבר אין בזה רע. שניהם צריכים לעשות את זה כי זה מה שהם ירגישו איתו טוב באותו רגע, ולא למען או בזכות ההמשך של הקשר שלהם. הגבר הוא מנייק אם הוא רמז או הניח לה לחשוב שהקשר יימשך לאחר מכן, כשהוא לא התכוון לכך. במקרה כזה היא הולכה שולל ולא היתה "סתומה".

היא פתחה רגליים????

ואני הייתי בטוחה שזו שנת 2004, כנראה התבלבלתי באיזה אלף. ודרך אגב, זה שהם שכבו שפגישה הראשונה (סליחה, שהוא זיין אותה בפגישה הראשונה..) ואח"כ הוא נעלם, זה לא מה שעושה אותו מאנייק. זה שהוא שכב איתה לא אומר שהוא חתם על כתובה.

ז י ג ז ג

New member
אני אסביר...

זה שהוא שכב איתה, לא הופך אותו למניאק.. וזה שהיא שכבה איתו.. לא הופכת אותו לזונה! כמו שאמרתם, הם עשו את זה כי שניהם רצו ונהנו מזה ואין בזה רע! הבעיה, בניגוד למה שרשמת.. שבחורות בדרך כלל חושבות שאח"כ חייבים להם את העולם, וזו הסיבה שהגברים נעלמים.. ובגלל זה הנשים אומרים שהגברים מניאקים. מה שרשמת "לא אומר שהוא חתם על כתובה" נכון לאמיתה.. רק שברוב המקרים הבחורות לא מתנהגות ככה...

יהיה טוב ../images/Emo8.gif

וזו בדיוק הסיבה ששאלתי גם בתחילת השרשור מה הכוונה כשאומרים "גבר מאנייק", כי הרבה פעמים אני שומעת בחורות משתמשות בביטוי הנ"ל ולמעשה זו הצורה שלהם לאמר שהבחור לא עשה בדיוק מה שהן רצו/ציפו. זה די טיבעי שנכעס על מישהו שמתנהג בניגוד לציפיות שלנו, אבל זה לא אוטומטית הופך אותו למאנייק. מישהיא שאלה אותי בתגובה לפני אם אני עד כדי כך ברת מזל שלא נתקלתי בגברים כאלה, עכשיו כשאני חושבת על זה , אולי בעצם ניתקלתי אבל אני פשוט לא חושבת שהם כאלה...

ז י ג ז ג

New member
אנחנו בעצם מתכוונים לאותו דבר...

רק שאולי זה לא נשמע ככה מההודעה הראשונה שלי. תודה שהבהרת יותר טוב ממני את מה שאני ניסיתי להעביר...

../images/Emo6.gif

אני אישה, ברור שאני אוכל להסביר יותר טוב
(ודרך אגב, שמתי לב שזה כבר שרשור שני היום שאתה מסכים איתי. תפסיק במידי
. זה מתחיל להפחיד אותי...)

מוותק

New member
אני לא חושבת שמישהו חייב לי

משהו כי שכבנו, אני חושבת שבגלל קשר מסויים שנוצר יש כבוד מינימלי שמגיע לי. אין קשר לסקס או לא. גם אם אני אצא עם מישהו ולא אגע בו בכלל אני עדיין אצפה שאם הוא לא רוצה קשר איתי הוא ייתן לי הסבר מינימלי לא קשור לסקס לסוגיו...!! וחוצמזה, זה לא מה שהופך גבר למניאק לדעתי, אני חושבת שזה נובע מדברים אחרים.. לי קרה פעם שלא רציתי מישהו וסיננתי אותו... חשבתי על זה אח"כ, כל המשפטים שבנות תמיד אומרות על גברים כאלה - הוא לא שווה אותך, מניאק.. וכו, אתם מכירים, אז חשבתי - רגע... אם עשיתי את זה ועכשיו אני רוצה אותו, אז אני לא שווה אותו ?!?! בטח ששווה.. עשיתי טעות פעם, לא ידעתי מה רציתי ועכשיו אני מבינה.. וחבל מאוד אם זה הופך אותי למניאקית לנצח.. כי זה לא.. (אני מתנצלת על ההיסחפות...
)

מוותק

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מה ???? סליחה ??? אז היא, למרות שגם היא רוצה סקס, צריכה לחכות שבוע שבועיים או מה שזה לא יהיה, כדי שאחרי השבועיים האלה (או מה שזה לא יהיה) הוא יוכל לנתק קשר ??? בשביל מה ???? כדי שהיא תרגיש טוב עם עצמה שהיא חיכתה ?? היא לא תרגיש טוב עם עצמה.. אם הוא הולך בכל מקרה לפחות שיצא לה מזה משהו. ומי שרוצה רק לזיין לא ישאר גם ככה! אוופפפ זה היה מרגיז יש לי עוד הרבה מה להגיד אבל מרב עצבים אני יוצאת דיסלקטית םה כבר...

ebony

New member
לנהוג בהתאם...../images/Emo4.gif

אני מאמינה שאם מישהו או משהו לא עושה לך טוב את לא צריכה להיות בחברתו

keren1980

New member
בשבילי מניאק - הוא גבר...

שעושה דברים מגוכחים שפוגעים רק בעצמו... לדוגמא: אחד שמתקשר לאמא של החברה לשעבר ואומר לה דברים עליה. סתם דוגמא (אחת מאלף)

קאריני21

New member
או משהו כמו ....

גבר שהתייחס יפה לבחורה ואחרי יומיים מתייחס אליה בגועליות בלי שום סיבה. הממממ.....<אחת ממיליון סיבות....>

למעלה