היום נזכרתי בסרט..

דם דם

New member
אתה גדול

היא סיפרה על הסרט ולא הצלחתי לזכור את השם שלו...אני רק זכרתי שזה של סטיבן שפילברג,והתבלבלתי עם סרט אחר,אגב מוזר שמעולם לא יצא לי לראות את הסרט השלישי שבסדרה...ולזאת ששאלה אז השם של הסרט הוא כמו שרועי אמר, נדמה לי שככה גם כותבים אותו באנגלית Poltergeist

sefa

New member
פולטרגייסט.

כמו שכולם כבר אמרו, הסרט זה פולטרגייסט.. אבל לפי מה שנאמר לי, הסרט הזה עצמו הוא לא אמיתי.. אך ישנו עוד סרט (לא בדיוק אימה) הנקרא סודות קבורים.. (אותו רעיון) שהוא כן מבוסס על סיפור אמיתי.. ד"א, מישהו ראה את פולטרגייסט 2?!?!?

sapirush1

New member
כן נראה לי שזה זה!

הוא באמת היה של סטיבן שפילברג!!! תודההה! אני עכשיו בודקת!

דם דם

New member
דרך אגב בקשר לסרט

עכשיו נזכרתי שיש אותו בטלוויזיה בערוץ TCM ביום שישי בשעה 11 וחצי בלילה...אז תוכלי לראות אותו שם,זה בהוט-דרך אגב

רועי123456

New member
TCM זה גם ביס

זה לא רק בהוט ביס זה ערוץ 8 אבל שמעתי שמעבירים מקומות של ערוצים וזה עובר ל88

רועי123456

New member
בעצם

TCM כבר עבר לערוץ 88 בקיצור תראו פה את השינוים של הערוצים ביס[מזל שהם רק שינו כמה ולא הכול כי הייתי הורג אותם]

sapirush1

New member
תודה אני יראה!

ראיתי גם את הטריילר שהבאתם לי וזה באמת זה וד"א יש לי הוט.

דם דם

New member
מקווה שתהני מהסרט

אחח רועי כמה שאני מקנא בכם,שלך יש יס...אצלנו בהוט הם שינו את כול הערוצים לפני איזה חצי שנה העבירו מקומות וכאלה,בא לי להרוג אותם, וגם הם שמים את אותם סרטים מיליון פעם

../images/Emo18.gifבית השעווה

אם אהבת את הסרט הזה שהוא ענקקקקקקק אז בטוח תאהבי את בית השעווה, אני כבר לא יכולה לחכות שהוא יגיע!!!!

sapirush1

New member
היי שמעתי עליו אתמול!

באנגלית הוא נקרא הווס אוף וקס נכון? בדיוק אתמול דיברו על הבכורה שלו בMTV וישר חשבתי לעצמי אני חייבת לברר איך הוא נקרא בישראל ולראות אותו!

למעלה