היום ניסע בבוקר לברית של הנכד החדש

הדסהש1

New member
היום ניסע בבוקר לברית של הנכד החדש

ושם נדע איך יהיה שמו..ברית יהיה בחוג מצומצם..ובעוד חודש לערך יהיה חגיגה..ומקוה שלאחר מיכן ניסע לבקר את אבי .עדיין עורכים בדיקות כלליות לברר את מצבו..

הדסהש1

New member
קיבלתי הבוקר תור ל CT ליום חמישי הבא

בשעה 7 בערב..בבוקר יש לי אולטראסאונד..לא יאומן דבר כזה לא קרה לנו מעולם...

בוקר טוב

הדסה, שיהיה בהצלחה,
רוזהלי, בוקר טוב גם לך,
תמר, אני מאד אוהבת את כל מה שאת כותבת ואת הצורה שבה את עושה את זה,
אני ממש לא במיטבי, אני מצוברחת מנאוה ומכל מה שהולך סביבי ואין לי כח
להתמודד עם זה, חוץ מזה שגם הספר שלי חולה ואני נראית כמו יוסל'ה,
יורד גשם ואני לא יודעת אם אוכל לצאת לקניות יום ג' יום שוק במחסני השוק,
יש לי עכשיו המון עבודה במטבח ואסור לי להרטיב את שתי האצבעות,
אז אצטרך לעבוד עם כפפה ואני שונאת את זה,
ביי לכם

הדסהש1

New member
חזרנו מהברית-שמו של הילד -אריאל...

לאחר מכן נסענו לאיכילוב לבקר את אבי...מצבו סביר.עדיין לא יודעים
מה לעשות עם האצבע הפגועה...יש חשש שיתצטרכו לנתח...אין זרימת דם לרגל...
גם איכילוב הוא בית חולים גדול.פשוט קשה להסתובב בו..עד שמצאנו חניה זאת מסימה קשה..אני כבר נכנסת למיטה עד מחר-שבקתי

הדסה

מזלטוף, גם לי יש נכד ששמו אריאל, שבסוף חודש מרץ מגיע למצוות,
אריאל שלכם כנראה שתה הרבה יין, כי הוא נראה רגוע, או שזה עדיין
לפני הברית, שיהיה בריא וגם שאבא שלך יהיה בריא.

הדסהש1

New member
תמונה ראשונה שלי עם אריאל.לידי רמי הסבא וברקע

הסבא השני אבא של חתני.הוא לא רצה להיות הסנדק-רמי נאלץ להיות..גם ליונתן היה הסנדק...

yaely2

New member
מנהל
סיפור מהסרטים

שלום כולם ושלום גם לאריאל הקטן. "זה הקטן גדול יהיה"

רוזהלי, אני כתבתי שבדרך כלל זה חל כול 19 שנים אבל קורה לפעמים שהמפגש בין יום ההולדת העברי והלועזי מצטלבים גם ביום אחר. לא תמיד זה כול 19 שנים ממש אלא קרוב, כי אנו בלוח העברי מזיזים ימים בצורה מלאכותית כדי שלא ייפול יום כיפור ביום שישי ולא ביום ראשון. בעיקרון בדרך כלל כול 19 שנה נפגשים 2 התאריכים כמעט יחד.

הסיפור
אתמול הביאו לי את המזגן של אלקטרה והיום בא המתקין להתקין אותו. המתקין מסביר לי שיש תוספת של 3 מ' צינור ואני שואלת איך במזגן המקולקל מטר אחד של צינור הספיק. ההסבר לא הניח את דעתי אבל החלטתי להוסיף את ה 150 ש"ח ולשתוק.
ברגע שהתכונן כבר להתקין הוא אמר לי שחוט החשמל לא מגיע לשקע. ?????
התפלאתי, הנה החוט של המזגן הקודם גם הוא של אלקטרה יורד בשמחה לשקע ועוד ברווח. הוא מסביר לי לא נורא שמחר אני אפנה לחשמלאי והוא יסדר לי שקע.
בינתיים נכנסה לתמונה המוכרת בסניף אלקטרה וביקש שלא אהיה קשה. אמרתי להם אני קניתי מזגן כדי שברגע שהמתקין מסיים להתקין אותו אוכל להשתמש בו.
מה זה עכשיו לרוץ אחרי חשמלאי, לשלם לו עוד 250 ש"ח. 100 ש"ח כבר לקחו ממני על הצינור שעושה סיבוב כדי לעבור את שלושת המטרים. לא תאמינו, ביטלתי את העיסקה. והם יבואו לקחת את המזגן הארוז בתיאום איתי.
לא סיפור?

יעלי

ליבי ליבי עלייך ציפי, כואב לי לשמוע

את כל התלאות שאת עוברת, עברתי עם אחותי את מה שאת עוברת עם נאוה, מאחלת לך ימים טובים יותר.

מזל טוב להדסה, ברוך בואו של אריאל בבריתו של אברהם אבינו שתזכו ממנו לרוב נחת.

יעלי , טוב מאוד עשית, לנו היה מקרה עם חברת הגז, הם עושים כל פעם שיטת מצליח על איזה קשיש אחר, ואם לא מצליח להם הם פורשים.

בעלי התעקש לא ליפול במלכודת שטכנאי חברת הגז טמן לו ובמקום לשלם לו 1550 ש"ח הוא שילם לטכנאי גז אחר 120 ש"ח, רוב המדינה לא יודעת שובע, כולם נהיו מושחתים בלי מצפון.

בשבוע שעבר הייתי בשוק הכרמל בטיול, ראיתי מנדרינות יפות ב-5 ש"ח בחרתי לי כמה ואז המוכר אמר לי את המחיר, שאלתי למה כל כך יקר, אמר לי שהם עולות 5.90 קילו, אמרתי לו אבל כתוב פה 5 ש"ח אצר לי הנה למעלה בדף כתוב 90 בקטן, אמרתי לו שאני לא קונה, לא אוהבת שמרמים אותי, קילל אותי, אני אמרתי לקללה בטל ומבוטל, והמשכתי לדרכי.

הכי שונאת שמרמים אותי.

ערב נעים וחמים לכולם.

סיפור מהסרטים

יעלי שלום, צר לי על חווית השירות אנא שלחי מייל עם פרטי התקשרות לכתובת [email protected] אדאג ללמוד את הארוע ולטפל לשביעות רצונך המלאה בברכה, חזן אורלי מנהלת קשרי לקוחות שירות אלקטרה

הדסהש1

New member
יעלי אולי על ידי הביטול החברה

תתנהג אחרת ללקוחות.מקווה שתמתאי מזגן בחברה אמינה שלא עובדת על הלקוחות.בקשר לתינוק הוא באמת ינק יין טבול בצמר גפן לפני החיתוך.

יעלי , בעיקרון , את צודקת שביטלת את העיסקה .

עם זאת , אלקטרה חברה גדולה אם אלפי לקוחות ,אינני חושבת שהנוכלים זה אלקטרה . נראה לי שהבעיה היא יותר בטכנאי או לכל היותר בסניף המקומי . לדעתי כדאי לך לתת להם הזדמנות נוספת , אם מנהלת שרות לקוחות מבטיחה לטפל ותדאג שתהיי מרוצה יש סיכוי שתפצה אותך כספית ולא תחייב על התוספות . בכל מקרה , בהצלחה ושתהני ממיזוג נעים של הבית .
הדסה הבונבון ,ממש בונבון . הוא נראה מקסים , יפיוף רגוע שקט ושלו . נראה כאחד שיהיה מאוד קל לגדלו.שיהיה לכם , לכולכם , הרבה , הרבה מזל טוב , השם אריאל מקסים . הרבה בריאות לאביך .
ציפי , במחסני השוק בב-ש יש אפשרות לעשות הזמנה טלפונית. התשלום הוא עבור המשלוח בלבד , אבל , את לא צריכה לצאת מהבית , הכל מגיע אליך . לא זוכרת את המחיר , אבל , לפעמים הנוחיות שווה את המחיר . אנחנו השתמשנו באופציה הזו , ויותר מפעם אחת . תבררי אם הסדור הזה קיים גם אצלכם בסניף. הרבה בריאות וכל טוב , תמר .

סיפור מהסרטים

יעלי שלום, תודה על פנייתך צר לנו על המקרה,חשוב לנו שההתקנה תתבצע בהתאם לתקני הבטיחות.מחר תיצור איתך קשר מנהלת מטעמנו לנסות לשמר את לשביעות רצונך .
בברכה, חזן אורלי מנהלת קשרי לקוחות שירות אלקטרה

לילה טוב

יעל'י, את עשית דבר חכם, עובדה שעכשיו מחפשים איך לבוא לקראתך, שתהיי
מרוצה,
ניצת תודה על ההתייחסות וההבנה שלך לגבי נאוה,אני עוברת אתה קושי גדול,
תמר, יש אפשרות למשלוח במחסני השוק, אבל לא ביום ג' יום השוק ואני גם אוהבת לראות מה אני קונה, אני לא אוהבת לעשות משלוחה, אז סיימתי את
העבודה במטבח, התקלחתי והתלבשתי, ראיתי שיש הפסקה בגשם, אז לקחתי
את עגלת הקניות ומטריה ויצאתי כדי ללכת לקניות, איך שהגעתי לחצר, נפתחו
ארובות השמיים וברחתי מהר הביתה, זהו, ויתרתי, אבל לא הייתי שלמה עם
זה, כי יש לי אובססיה לדבר הזה, בשעה 20.00 הצצתי החוצה, ראיתי שמיים בהירים, לקחתי את העגלה שהמטריה עוד היתה עליה ויצאתי לקניות, הצלחתי,
מסתבר שלא הייתי היחידה בסופר, היו מלא אנשים, קניתי לפי הרשימה
שהכנתי וחזרתי הביתה מרוצה,
לילה טוב

למעלה