היום נכין את הקבבים השמנמנים שלי ליום עצמאות

צלשף

New member
חוט שידרה ההסבר

חלק שנמצא בתוך עמוד השדרה של הבהמה במקרא הנ'ל הפרה מרקם מאוד נימוח בהשוואה. דומה למח או כבד אווז ניתן להכין אותו כאשר הוא מקומח ומשופד כשתי דקות על המנגל או בטיגון במחבת להשיג בקצביות המובחרות אין לי מידה לגבי אזור מגוריך לכן אין לי על מי להמליץ
 

אליה ל

New member
מוגש כמעט בכל המסעדות המזרחיות על שיפודים

כשקונים את המח - נדמה לי שיש אצל גיתאי, זה נראה כמו "גיד" ארוך ודקיק. יש לו מעטפת שאני מורידה בזהירות ואז משפדת על השיפוד. התיבול הוא תיבול רגיל של שיפודים - מלח / פלפל/ פפריקה / קצת כמון - מאחר וזה עדין יש להשגיח - מוכן במהירות הבזק - די דומה לשקדים אפשר לומר
 

בלוביי

New member
וואהו נתת לי רעיון מעולה,ספריבס עגל ברוטב

סויה שום סילן ורכז רימונים.חתיכה שלמה על המנגל.גדול מהחיים.
 
למעלה