היום נר ראשון של חנוכה - חג שמח

shian

New member
כנראה שהציניות לא הובנה(או שלא רצו להבין אותה

כשאתה אומר: "מקור החופשה הזאת במורים שומרי המצוות שבהיותם עסוקים בהוראה אין באפשרותם לטפל בביתם לקראת החג" אתה צריך להבין שמי שמנקה את הבית לקראת החג ולא משנה דירוג אמונתו, עושה זאת בין אם הוא מורה ובין אם הוא עובד רגיל. ההבדל הוא שבזמן שהמורים יוצאים לחופש - חלקם לנקות וחלקם הגדול לבלות, רוב רובו של המשק משלם הון עתק לבייביסיטר לילדיו. האפליה היחידה שקיימת היא לא בין שומרי מצוות לחילוניים אלא בין המורים לשאר העובדים במשק.

ארזS

New member
בואי נבהיר כמה דברים.

קודם כל לנקות צריך כל החיים ולא רק לקראת הפסח, וככה אני תמיד אומר לרעייתי היקרה "אבק זה לא חמץ"... לכן לא מדובר כאן על נקיונות ולא הזכרתי נקיונות כי אם הכנות לקראת החג, וכאלה [אם תסכימי או לא תסכימי] יש לשומרי מצוות פי כמה וכמה מאשר לכאלה שלא מקפידים. אכן בנושא הזה יש אפליה בין עובדי ההוראה לשאר העובדים שלהם אין חופשות ארוכות שכאלה, אבל אפליה שכזאת קיימת בכל השנה ובכל החופשות, הלא כן ?

shian

New member
ועוד משהו

אני אישית מכירה לפחות שתי מורות שבזמן חופשת פסח (וגם בחופש הגדול) מפעילות קייטנה לילדים. בתשלום, בטח בתשלום שזה סוג של ניצול ציני של האפליה שדיברתי עליה.

ניטרוי

New member
ל shian

מסכימה איתך לגמרי. המדינה שלנו נעה בין חופשות לשביתות למצבי חירום. הנטו ממש מגוחך. כנראה שכולנו מאד מוכשרים אם המדינה מתפקדת למרות הכל.

p a l o m a

New member
חג אורים שמח גם ממני, ואין

חובה לאכול את כ ל הסופגניה, לביס השני יש אותו הטעם כמו ב ד י ו ק לראשון... חהחהחה ודיאטה נעימה

ארזS

New member
את כל כך צודקת

וגם לביס השני בלביבה יש בדיוק אותו הטעם כמו לביס הראשון, אבל יש רצוי ויש מצוי [מול העיניים ומול האף...]

Elizab3th

New member
בוקר אור וחג אורים שמח../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

איך אפשר לעמוד בפני הסופגניות החדשות שממציאים כל שנה??? ביחוד בפני אלו של רולדין ואינגליש קייק? סיוטטטט, אתמול הבאתי לכיתה של הבן שלי סופגניות רגילות, את היתר החזרתי הביתה, דקה הן לא חיו שם חחחחחחחח

למעלה