היום נר ראשון של חנוכה

יופיופ6

New member
היום נר ראשון של חנוכה ../images/Emo138.gif

אני תמיד אוהבת חגים... אבל מאז שהילדים נולדו אני בכלל מאושרת בחגים. אני שרה להם שירי חנוכה כבר בערך שבועיים. (להפתעתי אני ממש זוכרת מילים של כמה שירים טובים) איך אתם חוגגים? איפה אתם מדליקים נרות? בבית? חברים? משפחה? שיהיה חג שמח!

לבנה123

New member
היום - בבית.

רצינו משהו משפחתי מצומצם. בשישי יתחילו ההילולות המורחבות. הכנו כתר של שמש לנועה, ועכשיו סיימתי את סופגניות הבזק (ה"אשל"), ובטח נדליק או טו טו נרות. אני זוכרת עוד שחגגנו איתה במנשא. איזה כיף. <לבנה אוהבת מאוד את חנוכה. ועוד יותר לביבות. ועוד יותר לביבות עם רסק תפוחי עץ. ועוד יותר סופגניות למרבה הצער>

לבנה123

New member
פחח...לכל שבת יש מוצאי שבת...

ולצערי זה יראה בקרוב. (לא שזה מנע מבעדי לזלול לא פחות מ-4 קטנות כאלה אתמול....)

נטעטע

New member
היום בבית בלי דודו, בלי סופגניות

אולי עם הביביסיטר שתגיע להשאר עם מורן כי אני הולכת לרופא עם מיקה. מתוכננן לנו ארוע חברי לחמישי ומשפחתי לשישי, וכמו שאני מכירה את זה יצוצו עוד כמה בדרך.

chompi1

New member
אנחנו היינו בבית ועשינו כיף גדול ../images/Emo213.gif

האיש הכין סופגניות (מצויינות, יש לומר) עם הילדים, וכשהן היו מוכנות הדלקנו נרות (גם בחנוכיה הרגילה וגם בזו שירדן הכין - יותר נרות, יותר שמח). שרנו וסובבנו סביבונים בחושך, והנרות והסביבונים המאירים עשו הרבה אור. היה שמח וכיף. זאת ממש הרגשה טובה לחגוג כך עם הילדים שלי, כמשפחה, היום כשהם משתפים פעולה, זה באמת חוויה מאושרת ומרגשת... במשך החג, אני מניחה שנמשיך להדליק נרות בבית - אנחנו, הוזמנו לשישי למשפחה וליום האחרון של חנוכה, לחברים. חג שמח לכולם

אפרסקה

New member
גם חגגנו בבית ../images/Emo138.gif

אמנם יש לנו שתי חגיגות חנוכה בתכנון
אבל הערב חגגנו לבד, במשפחתיות הקטנה שלנו, והיה נחמד. הדלקנו נרות ממש מוקדם, מיד כשהחשיך (ענבר כבר לא יכלה להתאפק...וגם אנחנו האמת) ענבר מאוד התרגשה מהנרות ומכל הטקס, קיבלה מאיתנו גם ערכת חנוכה קטנה עם סביבון וכמה ממתקים ומאוד שמחה עליה. אכלנו
יות טעימות והיה נחמד ונעים. אח"כ ענבר התמרחה כולה בחתיכת שוקולד מהערכה ונראתה פשוט מצחיק, צילמתי תמונות משגעות אבל הן עדיין במצלמה, אולי אוסיף אח"כ. חג שמח!

הדלקנו נר ראשון אצל סבתא ואכלנו ../images/Emo137.gifיות

מחר נדליק את הנר השני בבית. ביום חמישי נדליק נר שלישי בחגיגת חנוכה בגן, נר רביעי נדליק ביום שישי בחגיגת יום ההולדת של הכפתור (יחד עם נרות יומולדת ונרות שבת). בשבת ננוח מהחגיגות ונדליק נר חמישי בבית. לשבוע הבא עוד לא עשיתי תכניות. חג שמח
|סןפגניה|

מרב.

New member
חנוכה עם ילדים וחנוכה בלי ילדים זה כמו יום

ולילה. אני מתה על חנוכה, מאז ומתמיד, על האוכל, על השירים ועל הנרות. אבל בלי ילדים זה נראה לא טבעי וקצת מוזר לשבת ולשיר שירי חנוכה, מעולם לא עשינו את זה כשהיינו זוג נשוי נטול ילדים. בקושי הדלקנו נרות. ועכשיו, עם ילדים, שכבר מספיק גדולים להבין, לשיר וליהנות, עם שני ילדים, החג הזה, ובעצם כל החגים- מקבלים משמעות עמוקה וחוויתית. סוף סוף יש לי תירוץ לשיר
ואפילו אישי היקר שממש אי אפשר להאמין עליו- שר שירי חנוכה
היום הדלקנו נר ראשון בבית לאחר מסיבת חנוכה בגן של איתם. הזמנו את אבא שלי והיה כיף משפחתי גדול. הדלקנו נרות בשתי חנוכיות (כמובן מתוצרת הילדים
, שרנו הרבה שירי חנוכה, סובבנ סביבונים ככל שאיפשר לנו הפוחז הקטן שחטף אותם
, אכלנו יחד- היה כיף.

גאיה100

New member
לא מצליחה להיזכר בחנוכה שלפני הילדים

בטח הלכנו להורים כדי שאנחנו "הילדים" נדליק את הנרות
אתמול האיש היה מנהל תורן אז נשארנו אני ושני הגמדים. שמנו שירי חנוכה ברקע, ליבבנו ביחד לביבות, הסבתא המאמצת הצטרפה, הדלקנו נרות (בחנוכיות של הגן כמובן). אח"כ גולי כיבתה את כל האורות בבית והיא והגמד הראשי שיחקו עם הפנסים שקניתי להם לגירוש החושך. היה כיף. אני מתה על החג הזה, פחות על הקלוריות הנספחות

h i l a l

New member
הדלקנו בבית עם המשפחה שלי ../images/Emo137.gif

חגגנו אצלנו בבית עם המשפחה שלי (גל ורומי כבר פרשו לישון) שרנו שירים וליהי הנחתה את הערב הראשון בהדלקת הנרות אכלנו לביבות כמו שסבתא היתה עושה ......... לקינוח היו סופגניות טעימות ומתוקות
היה כייף כייף היום שוב חוגגים אצלנו בבית,מחר רגוע שישי שבת אנחנו מוזמנים....... חג שמח לכולם

חמניה1

New member
חג ../images/Emo138.gif שמח

אתמול היינו במסיבה בגן של מיקה. אני יצאתי משם נפוחה מגאוה כמו
. היום כנ"ל במסיבה של בר. אח"כ בעלי יקח את הבנות לסבא וסבתא. מחר אבא שלי לוקח אותן לעוץ לי בוץ לי כמו שבר קוראת לזה. אח"כ יבואו אלינו להדליק נר. שישי יש תוביות להדלקת נרות. שבת נזמין אלינו חברים. ראשון אין, שני אצל דודה שלי. מי אמר שמשעמם בארץ?

אתמול חגגנו בבית ../images/Emo213.gif

היה יום מתיש וקשה, הגענו הביתה מהבוקר אחרי 7 בערב, אבל לא ויתרנו, הדלקנו נרות (כל אחד בחנוכיה שהוא הכין בגן... בואו נגיד שמזל שהיה לי דבק UHU בבית
), אכלנו סופגניות (טוב, נו, רון ואני אכלנו... הילדים לא התעניינו ממש בסופגניות) ושרנו שירי חנוכה. היום שוב נחזור מאוחר הביתה, אבל ברור שנדליק. מחר מסיבת חנוכה בגן של תמרה, בשישי ושבת בטח נדליק פעמיים, פעם אצל אמא שלי ופעם בבית, בראשון אנחנו מוזמנים לחברים, וכן הלאה...

אנחנו מדליקים בבית../images/Emo213.gif

ביום שישי יבואו אלינו כל הסבים-סבתות-דודים ונחגוג ביחד. עידן מדליק איתנו את הנרות ואנחנו שרים שירים של חנוכה
. כיף שהוא כבר גדול ומשתף פעולה

חגיתלה

New member
אני והילדים הדלקנו בבית

אבא שלנו במילואים... שוב.... הדלקנו הודיה בחנוכיה שהיא הכינה מגבס, הדליקה נר ראשון כי זה הנר שלה. אני הדלקתי בחנוכיה הגדולה של אבא עם דבירי. שרנו להודיה היום יום הולדת, הילדים אכלו סופגניות, שרנו שירים, וזהו. את המסיבות יומולדת הגדולות נעשה בשבוע הבא כשאבא יחזור הבייתה. זה התאריך העברי שלה. הודעה כאן תגיע בתאריך הלועזי שלה...

miyoos

New member
חנוכה אצלנו../images/Emo138.gif

לפני כחצי שנה קנינו לשירה חנוכיה יפיפיה ומאוד עדינה ונשית והיא כבר חיכתה בכליון עיניים להדליק אותה כל יום בחודש האחרון היא שאלה אם היום חנוכה. אז סוף סוף חנוכה הגיע והוצאנו את החנוכיות אבא מדליק בשמן ושירה עם נרות איזו התרגשות היתה לה מזה. היא רק מאוד התאכזבה שמדליקים נר אחד ולא את כל הנרות. אחרי זה הלכנו לסבא וסבתא והכנו לביבות והיה שמח. חג שמח לכן

למעלה