היום נר ראשון של חנוכה

חגגנו בגנים

לצערי שתי החגיגות היו באותה שעה אז התפצלנו אח"כ הדלקנו 3 חנוכיות בבית והילדים היו גאים בחנוכיות שלהם (קנינו כבר 3 חבילות נרות לכל חנוכה) בסוף השבוע אנחנו מוזמנים להדלקת נרות אצל חברים (מקווה שאפשר להסתפק בלהביא חנוכיה אחת)

מ י כ

New member
../images/Emo13.gifאיזה כייף שהחגים חזרו להיות שמחים...

יש סיבה לקנות עשרת סביבונים(ואז לדרוך עליהם ברגליים יחפות...)
יש סיבה להשמיע את הדסק עם השירים של חנוכה-גם באוטו....
ואפשר לקחת לעצמי סופגניה אחת(ואז לאכול עוד חצי של הילדים....) חגגנו בגנים,אתמול הדלקנו 3 חנוכיות("אימא ואבא הדליקו ביחד"..)צור ברך על הנרות בדיוק כמו אבא,שי התעקש להחזיק את הנר מלמעלה
,שרנו שירים ומאוד התרגשנו-הרגעים הקטנים שבשבילם הכל כדאי! ממוצ"ש מרתון הדלקת נרות משפחתית בכל רחבי הארץ..
הצד המעייף של החג...

ביום שני חגגנו בגן של שיר

ביום ראשון הבא נחגוג בגן של נעם ועדי, בשבת אנחנו אצל ההורים שלי, כך שנדליק איתם פעמיים את הנרות (שישי ושבת) ואולי עוד הדלקת נרות עם חברים.

חנוכה בגולה

זה תמיד ביג דיל... למרות שקשה להתחרות בהו-הא של חג המולד, חנוכה נחגג כאן בקרב היהודים כאחד החגים המרכזיים. לנו יש אורות חנוכה שמקשטים את הבית ששמנו עוד בסוף השבוע. מין נורות חמודות בצורת סביבונים, וחנוכית אורות בחלון, וסתם כוכבים שאהבנו מאיקאה. אמנם זה לא מגיע לרמת בייבי ישו, אמא שלו אבא שלו, הכבשים והגמלים עם תאורה מיוחדת שיש אצל חלק מהשכנים, אבל מספיק בשביל לעשות לנו שמח. אתמול הדלקנו את שתי החנוכיות בבית (אחת לכל ילד) ועשיתי מעין סופגניות נטולות שמן שיצאו נהדר. כמנהג המקום, הילדים מקבלים מתנה כל יום של חנוכה (מתנה צנועה שמאוד משמחת אותם). ברוב הימים אנחנו מוזמנים להדלקת נרות אצל חברים, וביום ראשון בערב - המסיבה אצלנו. אכן חג שמח.

osi28

New member
אתמול (נר שני) הייתה לנו מסיבת חנוכה בגן

היה ממש מקסים, למרות שמשום מה הילדים לא כל כך שיתפו פעולה... שני באה עם גישת "דובי-לא-לא" העקשנית שלה ולא רצתה להשתתף, רק לשבת עליי. כפיר השתתף בחלק מההפעלות ובמיוחד הפתיע וריגש אותי כשרקדו בזוגות והוא רקד כמו רקדן מקצועי וסובב את בת הזוג שלו...לרוע המזל הסוללות במצלמה לא הספיקו לשרוד בשלב זה
אפילו אני השתתפתי באיזה פרץ התנדבותי לא אופייני...
כשביקשו 9 אימהות (לרקוד עם נרות סביב חנוכיה גדולה). חשבתי שאם אני אשתתף גם הילדים ירצו להשתתף אבל למרבה הפתעתי הם התחילו לצרוח ולבכות בקולי קולות ולא נרגעו עד שניגשתי אליהם (מה, אני כזו רקדנית גרועה?
) אח"כ הדלקנו נרות גם עם אבא חולה שנשאר בבית. היום נראה לי שנדליק בבית, בשיש אצל הוריי, במוצ"ש אצל חמותי. בשבוע הבא לא ידוע. חג אורים שמח!!

מאיו

New member
הדלקת נר שלישי

נר ראשון הדלקנו בבית. מיכל בחנוכיה שהכינה בגן ואור בחנוכיה שהייתה לנו בבית. שני הילדים ברכו כל אחד בתורו ואחר כך שרנו שירי חנוכה. אתמול הייתה הדלקת נרות בחתונה של אחיין שלי והיום אנחנו שוב מדליקים בבית. מחר נדליק אצל חברים אליהם הזמנתי את עצמי לארוחת ערב עם הילדים כי אמיר יהיה במשמרת לילה. השנה בחנוכה אנחנו מחכים לנס שלישי ומקווים שיתגשם במהרה.

../images/Emo137.gif../images/Emo124.gifלמישהו יש מתכוני לביבות?

הכוונה למשהו אחר מאשר תפו"א ובצל, אלה הרגילות - יש רעיונות למשהו מדליק? תרנגולת? אולי קישואים או משהו אחר. מחר אני מארחת לנר רביעי את כל המשפוחה, ומחפשת משהו מקורי בנוסף לסטנדרטי.

רוניללה

New member
לביבות תרד

חבילת תרד, חבילת גבינה פטה, 1 ביצה, פירורי לחם, מלח, פלפל... מערבבים הכל, יוצרים לביבות ומטגנים. יוצא מאוד טעים. (מתאים גם לילדים. לראשונה גרמתי להן לאכול תרד)

3קטנה

New member
צרור מתכונים של ניקי ב האלופה

כאן - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1140977 אני מוסיפה בתגובה מהירה אז מצטערת שהלינק לא פעיל

למעלה