אווףףף....לא הולכת..=[
R rotemv0 New member 2/1/06 #12 אוףף לא הולכת..../images/Emo10.gif מה אני יעשה זה רחוק רצחחח... אני גרה בירושלים ולהגיע לקריית עקרון זה רחוקקקקקק ..באסהה... יאללה שיעשו כבר הופעה בירושלים...
אוףף לא הולכת..../images/Emo10.gif מה אני יעשה זה רחוק רצחחח... אני גרה בירושלים ולהגיע לקריית עקרון זה רחוקקקקקק ..באסהה... יאללה שיעשו כבר הופעה בירושלים...
ב ברוש הבובעע New member 2/1/06 #10 אני לא באה../images/Emo10.gif תצלמו אותם!! מתי ישדרו את זה בטלויזיה???
G game boys mw New member 3/1/06 #30 מדבר! שיש לי מה לומר אני אומר! TUOSH עושה עבודה כל כך טובה שזה לא משאיר לי יותר מידיי מה לעושת...כאשר יש עידכונים אני מעדכן! שיהיה רק בכיף
מדבר! שיש לי מה לומר אני אומר! TUOSH עושה עבודה כל כך טובה שזה לא משאיר לי יותר מידיי מה לעושת...כאשר יש עידכונים אני מעדכן! שיהיה רק בכיף
ש שיראלוש הבובה New member 2/1/06 #28 לא לא לא!! צריך כרטייסיםםם...אני הזמנתי אבל לא יכלתי היום אז ביטלתי =// אל תלכו שם לא יכניסו אותכם!!מילה שיליי.... אלא אם כן יש לכם כרטיסייםם..
לא לא לא!! צריך כרטייסיםםם...אני הזמנתי אבל לא יכלתי היום אז ביטלתי =// אל תלכו שם לא יכניסו אותכם!!מילה שיליי.... אלא אם כן יש לכם כרטיסייםם..