היום קיבלתי שיעור חשוב בנושא עקשנות

היום קיבלתי שיעור חשוב בנושא עקשנות

חיפשתי 20 דקות חניה ולפתע ראיתי אחת, כזאת, נחמדה, שממש חיכתה לי. עשיתי פרסה ובאתי להכנס אליה, אך אויה, מישהו כבר הכניס את התחת של האוטו שלו ולא נתן לי להכנס. נכנסתי בכל זאת ואז הוא החנה במקום אחר ואמר "חכי חכי, תראי מה אני יעשה (הטעות במקור) לך" מהר יצאתי מהחניה וברחתי כי הוא עמד וחיכה לי. החניתי במקום רחוק יותר, הלב שלי לא הפסיק לדפוק. אז לפעמים העקשנות שלי מביאה אותי למקומות שמזכירים לי משהו כמו כתבה בעיתון... היום למדתי לקח חשוב, לדעת לוותר, כי זה עלול לעלות לי ביוקר!! תאמינו לי שפחדתי פחד מוות. האדיוט הזה חיכה לי שאצא מאיזה מקום ויצאתי רק בליווי של מישהו מרוב בהלה. אז, את השיעור שלי קיבלתי היום. ביי

wallanana5

New member
מיכלית שיהיו לך רק בשורות טובות בשנה החדשה

גמר חתימה טובה

anchi1512

New member
../images/Emo127.gif נהגת בחכמה רבה

החיים שלך שווים עשרות מונים ממציאת חניה.... לי יש כלל ברזל בכל הקשור בנהיגה, אני מראש סופר-שלווה ונינוחה, כלום לא מרגיז אותי על הכביש, לא פקקים, לא עבירות תנועה שנעשות כנגדי ומתחת לאפי ולא שום דבר אחר. מבחינתי למכונית יש מטרה אחת בלבד להביא אותי מנקודה א' לנקודה ב' בביטחה ובשלום [אומרת זו החורשת כ- 4000 ק"מ בחודש]. שמרי על עצמך יקירה
ענת

החכמה היתה רק בדיעבד

לאחר שראיתי מה הולך להיות וחבל. ולמדתי ממך עוד משהו, מכל מלמדי השכלתי. נשיקות יקירה ויום נפלא

760

New member
בלי שמץ של גיחוך או ציניות

אני מת מקנאה בך.

tamirzak1

New member
אמנם זה לא קרה בארץ אלא כשגרתי בחו"ל אבל היה

לי מקרה עם חוצפן אחד שאיים עלי עם אלת בייסבול. בקיצר , אחרי שהחנה את מכוניתו , באמצע הלילה , מצא את השמשה הקדמית מנופצת ע"י לבנה. מגיע לו. והעיקר , לא להתעסק עם אלימים. כמו שאמרת - את לא רוצה להיות נושא לכתבה בעיתון. הבעיה היא שבמדינתינו המשטרה אימפוטנטית לחלוטין. סיפור : אדם ראה אנשים זרים שפרצו לחנותו בלילה. התקשר למשטרה ואמר שיש 3 פורצים כרגע בחנות. המשטרה ענתה שהם עסוקים ואין אף רכב פנוי כדי לבדוק. חיכה האדם 30 שניות , התקשר שוב למשטרה והודיע "יריתי הרגע ב-3 אנשים חשודים". מיד הגיעו 6 ניידות ומחלקה לזיהוי פלילי. מה שמראה זה שעד שהפשע לא אלים ביותר - הוא לא יטופל. עקבו אחרי חמי מהבנק וגנבו ממנו 5000 ש"ח. והמשטרה? אחרי 48 שעות סגרו את התיק המניאקים. אולי כי לא היה רצח חו"ח. ואחרי עוד יום עשו זאת באותה שיטה ומאותו הבנק ללקוחה אחרת. פשוט ביזיון.

ללא קשר לתגובתו,

מה זאת אומרת החניה חיכתה לך? נסעת לעשות סיבוב פרסה וציפית שבאמת החניה תחכה לך? אינני מצדיק את האלימות שבה הוא נקט, אבל את לא חושבת שגם את נהגת בחוצפה?

הסתובבתי ובאתי להחנות ואז הוא הגיע

הטעות שלי כאמור שהייתי צריכה לוותר מראש ולא לחכות שיקרה משהו. במקרה זה היה לי יותר מזל. ולא, אני לא חושבת שנהגתי בחוצפה, כי למרות סיבוב הפרסה אני הגעתי לפניו.

Frobenius

New member
לא הבנתי משהו

כתבת: " ... עשיתי פרסה ובאתי להכנס אליה, אך אויה, מישהו כבר הכניס את התחת של האוטו שלו ולא נתן לי להכנס... " כלומר עד שעשית פרסה והגעת לחניה, מישהו אחר (שכנראה היה קרוב יותר) כבר הספיק להתכוונן עליה. אם כך מה גורם לך לחשוב שהחניה שלך? העובדה שראית אותה קודם?!

הוא לא היה קרוב יותר, מדובר בכביש דו סיטרי

וכל אחד הגיע מגיוון אחר, אני הגעתי מעט לפניו אבל הוא החליט שזו חניה שלו וניסה להדחף. ואני לא ויתרתי. רק לאחר שהוא עשה שרירים ואיים עלי.

אני נוהג בחוכמה

אני חייב לומר משהו על העניין הזה: יוצא לי להיות כל יום בחניונונים במקומות שונים: קניון, מרכזים שונים וכו'. אני תמיד, אבל תמיד חונה במקום הרחוק ביותר והולך קצת יותר ברגל ליעד שלי. לדוגמא: כשאני מגיע לקניון גבעתיים בשעה 13.00 (נניח) אני ישר כבר יורד לקומה מינוס 3 שאני יודע ששם אני יכול לחנות בצורה נורמאלית בלי להתקל בכל מיני מפגרים. או בקניון הזהב, מצחיק אותי לראות כל מיני כאלה שממש רוצים לחנות בתוך החניון, אני חונה רחוק, במקום שפנוי. כמו מלך.

pumi22

New member
הוא צודק באלף אחוז

אני מצאתי פעם חניה ועמדתי להכנס אליה ברוורס, מישהו חצוף נסע בכוונה מהר ונכנס לחניה ישר. זה היה ממש מעצבן. אמנם אני לא איימתי עליו או משהו בסגנון אבל בהחלט התעצבנתי מאוד. ומה שאת עשית זה בדיוק אותו דבר- עצם העובדה שהוא הספיק להכנס כבר עם התחת זה מראה שהוא השיג אותך ולא משנה כמה זמן לפני את ראית את המקום חניה הזה! טוב מאוד שמישהו לימד אותך לקח.

אבירן171

New member
אתה חצוף מאוד!!! אם הוא היה יורה בה? גם טוב?

חוץ מזה שיש דרך יפה להגיד ולו צריך להתנפל!! תאמין לי שאם הייתה במקומה, או שהיית פחדן עלוב, או שהיית מסיים בקבר או שהייתה מסיים במשטרה. חבל שמישהו לא לימד אותך אך מרגישה הדקירה או הכדור. בברכה, אבירן..

למעלה