היום קיבלתי שיעור חשוב בנושא עקשנות

רגליים קרות

הוא לא התכוון לעשות לה כלום. זה הכל בראש שלה. הוא התכוון בסך הכל להתחיל איתה כמו רייצל ואדם בסדרה "רגליים קרות" בהוט 3

pumi22

New member
לא התכוונתי שהוא צריך לפגוע בה

התכוונתי שמובן מאליו למה הוא התעצבן. ברור שכל סוג של אלימות זה לא במקום והאלימות המילולית שלו לא הייתה בסדר אבל לדעתי גם מה שהיא עשתה זה היה אלים. היא נכנסה בכוח למקום חניה שהוא כבר התחיל להכנס אליו.

אבירן171

New member
אז הוא היה אומר לה.. ועדיף להיות צודק ולא חכם

עדיף היה לו לוותר מאשר להגיד את מה שהוא אמר.. תחשוב שהוא היה יכול לסיים עם תיק פלילי אם היא הייתה מתלוננת עליו. עדיף שהיה אומר לה את זה, ולפי דעתי היא הייתה מוותרת. בברכה, אבירן.., עדיף היה לו לוותר מאשר להגיד את מה שהוא אמר.. תחשוב שהוא היה יכול לסיים עם תיק פלילי אם היא הייתה מתלוננת עליו. עדיף שהיה אומר לה את זה, ולפי דעתי היא הייתה מוותרת. בברכה, אבירן..

Frobenius

New member
חבל שמישהו ...

לא לימד אותך לכתוב בלי שגיאות. וחוץ מזה אתה כותב: "...שיש דרך יפה להגיד ולו צריך להתנפל..." אבל זה בדיוק, ממש בדיוק מה שאתה בעצמך עושה.

הוא ככל הנראה צדק

הבחור כבר נכנס לתוך החניה. אם ננסה להתייחס בצורה אוביקטיבית למה שכתבת, ולא נראה בך טלית שכולה תכלת, אני מאמין שהוא התחיל להכנס לחניה ואת פשוט ניסית להדחף בכח. אפשר להבין את זה מ"מישהו כבר הכניס את התחת של האוטו שלו ולא נתן לי להכנס". הוא הגיע לחניה, את פיספסת אותה, ובצורה מאוד ישראלית את ניסית להדחף בכח, כי כבר 20 דקות את מחפשת חניה, נמאס לך, והחלטת שעכשיו את נכנסת ויהי מה. לכל יפי הנפש וצחי הלב שמקימים קול צעקה - "אסור לנהוג באלימות!" - כותבת הפוסט היא זו שנהגה באלימות, ובמדינת ישראל, מה לעשות, קשה לחיות על בסיס נחמדות כלפי אנשים אלימים. בלי קצת אגרסיה - הוא זה שישוטט בחניה ויצטרך לבקש בצנעה ובשמיטת כתפיים שלא יגנבו לו חניה בזמן שהוא מנסה להכנס. רק כדי שתביני - זה לא שהיית צריכה "לוותר לו". פשוט אסור היה לך להדחף לחניה שהוא כבר נכנס אליה ולהוציא אותו משם בכח. טוב מאוד שמישהו לימד אותך לקח. להבא לא תנסי לגנוב חניה ועוד להעלב מזה שמי שהיה שם קודם - כועס עליך.

אופנוע וחניה לא הולך ביחד!

יש כאלה מטומטים שחושבים שקטנוע או אופנוע זה אופנייים ומצפים שנחנה במדרכה!!!-מה שאסור ועלול להביא לקנס. אם יש מקום מוסדר סבבה ואם אין אכלנו אותה. פעם תפסתי חניה בסוף הדרך כך שלא אפריע לאף אחד--ועוד איזה אישה מפגרת שהגיעה 10 דקות אחרי עשתה לי "נו נו עם האצבע ועוד הוסיפה ואמרה לי.."בגללך עכשיו אני אצטרך להחנות את הרכב באדום לבן ולקבל את הקנס" רק שהסתומה הזאת לא ידעה שלפניה היו עוד כמה נהגי פחיות שחשבו שאוטוטו אני יוצא מהחניה... ולא זה לא קניון--כולה רחוב במרכזה העיר על יד העירייה. אם הייתי חונה במדרכה--ישר קנס. לפי דעתי בעלי הדו גלגלי חייבים להתאחד! עם מחשפים חניה למצוא מהר חניה שיש שם כבר דו-גלגלי חונה. נראה את נהגי הפחיות מזיזים--2 בעלי דו גלגלי. ואם מישהו רק יעז לצעוק עלי! אני ישר מוציא את השוט גאן(רובה חיסולים של המשטרה ושל המאפיה)

0ziris

New member
בדיעבד לאחר מעשה ברוך ה' שנגמר בשלום

לדעתי ביום- יום כל אחד יכול להיכשל בכך וזרימת החיים גורמת לנו להחליט החלטות של רגע ויקום הצדקן שהוא בעצמו לא חטא במרפק פה או שם למדת שיעור חשוב ותודה לאל שלא עלה לך במחיר יקר וכואב עצם העלאת הסיפור לפורום וההסתכלות לאחור מראה דווקא על גדולתך לך כאדם ולא כמישהי אלימה אם כל אחד היה נוהג כמוך בודק מה היה ומה יכל להיות יותר טוב בסיטואציה היינו במקום יותר טוב גמר חתימה טובה

רiנה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחברים יקרים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מאחר וההודעה פורסמה בשער תפוז, הגולשים מתבקשים לנסח את הודעתם בעדינות. כל הודעה שתכיל תוכן פוגע תמחק לאלתר.

שמישהו מהמנהלים יגיד לי כאן ועכשיו../images/Emo69.gif../images/Emo12.gif

למה את השירשור הזה עוד לא מחקו כאשר הודעות אחרות שאינן פוגעות באף אחד מוחקים ביד קלה??? אמנם על חלקו השני של המשפט קיבלתי תשובות אך הן סיפקו את כותבן ואותי לגמרי לא!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה