מאיפה המצאת את הנתונים?העלות של חיסול ההיתשיבות היהודית בעוטף עזה יותר גדולה מאשר שלטון צבאי של ישראל בעזה.
מאיפה המצאת את הנתונים?העלות של חיסול ההיתשיבות היהודית בעוטף עזה יותר גדולה מאשר שלטון צבאי של ישראל בעזה.
נראה לי שלפנות 2 מליון יהודים מעוטף עזה שזה כולל גם את גוש דן עד רמת השרון , יהיה יותר יקר מאשר להשליט משטר צבאי של ישראל על עזה.מאיפה המצאת את הנתונים?
קשקוש ירוק.נראה לי שלפנות 2 מליון יהודים מעוטף עזה שזה כולל גם את גוש דן עד רמת השרון , יהיה יותר יקר מאשר להשליט משטר צבאי של ישראל על עזה.
אתה שמעתה אולי מה קרה ב 7 באוקטובר 2023 ? לפני זה חשבו שאפשר להכיל את טיפטופי הטילים מעזה.קשקוש ירוק.
זה לא עומד על הפרק .
מי חשב? הגישה הימנית היא שהביאה לאסון.אתה שמעתה אולי מה קרה ב 7 באוקטובר 2023 ? לפני זה חשבו שאפשר להכיל את טיפטופי הטילים מעזה.
לא נכון! הגישה השמאלנית היא שהביאה לאסון ועכשיו אתה רוצה לחזור עליה שוב עם האיוולת של "גורם ערבי" שישלוט בעזה מה שיגרום לנזק כלכלי כבד ( אתה יודע מה העלות של פינוי 2 מליון יהודים מעוטף עזה , איפה בכלל תשכן את כל המתנחלים היהודים שגרים בגוש דן ? ).מי חשב? הגישה הימנית היא שהביאה לאסון.
לא נכוןהעלות של חיסול ההיתשיבות היהודית בעוטף עזה יותר גדולה מאשר שלטון צבאי של ישראל בעזה.
דווקא אתם ליצנים בשמאל, פלא שעוד לא הצעת דמוקרטיה בבתי הסוהר עם זכויות שוות לאסירים ולסוהרים.אתם ליצנים בימין,תאמינו לי.
כמו אדם שנידחף לאדם אחר ואומר אתה לא נותן לי לעבור.
מאיפה אתה פולט את השטויות האלה?דווקא אתם ליצנים בשמאל, פלא שעוד לא הצעת דמוקרטיה בבתי הסוהר עם זכויות שוות לאסירים ולסוהרים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.