היום- שנתיים וחצי

just טלוש

New member
האמת , כמעט קלעת בול../images/Emo8.gif

אבל עוד ניחוש?...... [וכן,שלי כבר קבוע
אה,ושל יוטו,כן
]

just טלוש

New member
טוב,אני אגיד כבר:)

זה One הנצחי שלהם. ועכשיו סיפור קצרצר לפני כשלוש שנים אחי התחתן. הסלואו היה one. נזכרתי בשיר,ונזכרתי כמה אהבתי אותו כשהייתי קטנה.... ומאז החתונה,התחלתי לשמוע את U2..עד היום. היום אני כבר פריקית מטורפת שלהם כמובן כן?
יש לי את כל האלבומים,ואני ממש ממש אוהבת ומעריכה אותם. אז החלטתי שאני אשמר את המסורת[סתאאאם] החלטתי שאני מתחתנת בשיר הזה,כי הוא שיר שבאמת מתקשר אלי עם הרבה סיפורים וחוויות מרגשות... שיר שבאמת,היחידי,שהצליח לגעת לי בלב. אני כל כך אוהבת את השיר הזה,והוא מסוגל לגרום לי לפרוץ בבכי[אם זו הסיטואציה המתאימה
] והמילים נורא מתאימות....וזה פשוט גורם לי להיות אופטימית לגבי העתיד. זה שיר שמאוד מתאים לחתונה לדעתי... בכלל,אם החתן שלי יסכים,אולי כל החתונה יהיו מושמעים שירים של U2!
ולו יהיה לי את הכסף,אני אביא גם את U2 בעצמם......
עד כאן החפירה היומית. לא שעניין אתכם משהו, אבל הבנתם שבשביל לגרום לי להתרגש,שימו לי את One ואני בעננים

just טלוש

New member
והוא לא קיטשי! זה לא אשמתי שמרי ג'י בליג'

הזו החליטה לעשות גרסה מחודשת עם בונו[
] והרסה לו את כל השיר! ומאז כל בנות ישראל מכירות את השיר

בהחלט שיר יפה! :)

ראיתם אייך ההמונים הלונדונים מאופקים? עם קהל ישראלי כזה עצום לא היו שומעים מילה מדבריו! כל הכבוד להם

just טלוש

New member
../images/Emo45.gifלגמרי...

אבל אמרו לי שיוטו הן מהלהקות שיחזרו לכאן מתישהו להופעה. הם היו כאן בהופעה ב1993
וגם ציפי לבני[חחח] דיברה עם בונו לפני איזה חודש,היא נפגשה איתו לדבר קצת על פוליטיקה והיא ביקשה ממנו לבוא לבקר בישראל.... I wish

just טלוש

New member
אולי...נלו,גם אתה חובב של יוטו?:)

[אבל רגע,תהיה מודע שלא יותר ממני כן?
]

just טלוש

New member
אהה במפגש...בטח בטח,נראה את נלו ראשון

הוא יחזיק שלט שכתוב בו "אני NLO!!! מפורום ריטוש!!!"
כדי שנזהה

למעלה