היום

טוב

אני מעדיפה אמת ברורה גם אם היא דוחה בדמות איש ימין מאשר שקר לפחות היא ברורה וכנה ותודה על האיחול גם לך שתחלים מ טוב בטח תמצא למחלה שלך הגדרה

כשאני הייתי חייל במדי צה"ל בעזה

היה גן עדן לערביי עזה... הכל היה דבש
כיום תחת שלטון החמס בעזה הם עוברים גהנום.
כיום החמס בעזה מוציא ערבים להורג על שטויות
בסרטון ביו טיוב ראינו את החמס הורג ערבי בזמן החופה ביום החתונה
אך ורק משום ששם מוסיקה גבוה.

תחת שלטון ישראל מעולם לא הוצא להורג אף ערבי !!!

ערביי דמשק מפנטזים על שלטון היהוד.
תחת שלטון היהוד ,לא היה קורה מה שקורה שם.

אני מצטער אם בארבע השנים האחרונות שאני משתתף פה גרמתי למישהו לחשוב שאיכפת לי מה חושבים עליי, למה כמה ומדוע.....

להבא את צריכה להיות מוכנה לזה שכשאת תוקפת בלי סיבה, אפילו הבן אדם הכי ידידותי יחזיר לך.

שיהיה בהצלחה!

לא שמזיז לי

צבועים ואנשים לא ישרים מעולם לא היו חביבים עלי ובעיני אתה כזה סע לשלום

לא מעניין מה את חושבת ואני מציע שתשתי מים קרים ותירגעי, ואחרי שתחשבי קצת אולי באמת תירגעי ואם לא אז תשתי שוב פעם כוס מים קרים.

צבוע ולא ישר תקראי לחברים שלך

נסעתי

אתה כזה עלוב

וילד מפגר לך תריב באקטואליה פה זה לא המקום מתחזה
יאללה אתה כזה אדיוט

בתור מישהי שאינה מעוצבנת את נשמעת מישהי מאוד עצבנית שחייבת שהמילה האחרונה תהיה שלה.

הקללות שלך ממש מצחיקות - תהיי יותר מקורית

מותק מצטערת

אין לי כח להתווכח עם ילד שתגדל תחזור אולי אשקול לדבר איתך ולגבי הקללות משאירה לך את התענוג מוותרת

מותק מצטערת

אין לי כח להתווכח עם ילד שתגדל תחזור אולי אשקול לדבר איתך ולגבי הקללות משאירה לך את התענוג מוותרת

אוי ואבוי לשניכם

אשי מה נסגר חחח הוא אחד האורות בפורום הזה ובתפוז בכלל.

אז בסדר לפעמים נכנסת בו רוח שטות... אבל הוא גבר שבגברים

באמת.

עזבי...

תהיו נחמדים, תאהבו במקום להטיח עלבונות.

שובו... תתנהג כפי שאתה.. משכמך ומעלה.

אשוש! חביבתי! גלבי!

לפני כמה זמן הכרתי לך חברה, שאני בטוחה שתייגת אותה כיהודיה. אז היא לא יהודיה... ויש את הדוגמה ההפוכה, ערבים וערביות המתויגים כיהודים ויהודיות. גוי לא מתחזה, ואני לא מבינה למה את אגרסיבית איתו. הוא מהטובים...

את יודעת שאני אוהבת

ומכבדת אותך אבל יקירתי זה לא המקרה ולגבי החברה שלך לא ממש עניין אותי מה המוצא או הדת זה גם לא רלוונטי רוב חברי אם לא כולם בכלל לא ערבים והדת הדבר האחרון שמעניין אותי , אני מדברת כאן על משהו אחר ועזבי ובשבילך אני עוזבת את זה וסוגרת את זה למרות שאני עדיין חושבת שהאיש הזה לא אמיתי

למעלה