היום

היום

מבחינת ההצבעה זה לא היה כזה מותח היה צפוי שאשלי תתמוך בבראד. זה רק אני או שהפרק היה די ריק? לא היה משהו ממש חדש ומעניין סתם הוסיפו עוד כמה דברים לפרק הקודם. למרות זאת היה נחמד לראות את ז'ובו מתכוננים למאבק נגד ניומן ישר כוח

Dawn12

New member
פרק לא משהו בכלל ../images/Emo31.gif

ראיתי את הפרק הקודם בדיוק לפני זה וכשהפרק התחיל חשבתי שאני שוב רואה את אותו פרק (אולי מחוסר שעות שינה בלילה). זה אכן היה ההמשך של הסצינות מאתמול רק שאתמול ראינו את הקטעים הטובים והיו נשארנו עם השאריות. סצינה אחת שלא היתה קשורה לאתמול היא בריטני וג'יי טי. תגידו מה שתגידו עליה, אבל הבחורה הזאת שוווווה. זה רק אני, או שהיא נראתה ממש ממש טוב היום? ואני חושב שעם הזמן גם כישורי המשחק שלה משתפרים. עוד דבר טוב הוא הכימיה בינה לבין מאק. שתיהן לא סובלות אחת את השנייה ורואים את זה, בניגוד למה שהיה עם בריטני "האף שלי סתום" הקודמת. בקיצור - אני תולה בבריטני הרבה תקוות. לא כדאי לה לאכזב אותי

anatotel

New member
רגע, פיספסתי משהו

הייתה "בריטני אף סתום קודמת"? לא שמתי לב בכלל להחלפת השחקנית.

Dawn12

New member
בטח שהיתה!

אני לא אשכח את הסצינה שלה כשהיא הודיעה לג'יל שבילי מת: "!Mrs... Mrs... Mrs A... Mrs Abb.... Mrs Abbott... He's dead! Billy's dead"
באמת לא שמת לב שהחליפו? חוץ מהעובדה ששתיהן בלונדיניות אין להן שום דבר משותף. ניסיתי למצוא תמונה אבל זה הדבר הכי קרוב שהיה לי.

שחר, תפסיק! פליזזזזזזז !!!

לא מספיק שאתה לא מסמפט את מקנזי ככה בבת אחת אתה עובר למחנה בריטני בלי להניד עפעף?! אז מה אם בריט נראתה היום טוב? גם אני שמתי לה לזה אבל אני לא ממהרת להעלות את זה בפורום ולגרום לעוד אנשים לחשוב שהיא שווה... די! עכשיו ברצינות, אני מתחילה לחשוב שלמאקי שלי אין סיכוי פה בפורום הזה, אני צריכה לשאול את אור אם מקנזי היתה לפחות פופולרית שם בארה"ב (איפה שיודעים להעריך שחקניות טובות וחמודות) ואני בטוחה גם שכן! אחרת היא לא היתה מתנוססת על כ"כ הרבה שערים כמו שראיתי!! ונעבור לפרק היומי
איך זה שאף אחד לא הזכיר את היציאה של מיימי לג'יל?
ג'יל שאלה אם בילי יצא ומיימי ענתה לה "כן, בטח הוא ידע שאת מגיעה!!!
) וג'יל נשארה פעורת פה!
והכי אהבתי את ג'ק שברוב חוצפתו אומר לאשלי "תחשבי על אבא" כשאבא שלו יושב מולו והוא בעצמו הצביע נגד, סליחה הצביע נאייי... 2 היציאות האלה הצילו את הפרק...

ורק כדי לא להיות כ"כ קטנונית...

אז המחומצנת באמת שיחקה יפה היום, או שאולי זה רק היה נדמה כי הפרטנר שלה היה ג"י.טי... בעעעעעע

KOBEMANIA

New member
הנייטרלי כאן

תראו נכון שאמרתי שאני לא סובל את אשלי באשיום וגם בריטני עוד רחוקה מלהיות שחקנית הרכב אצלי אבל אם אנחנו עורכים איזשהי השוואה אין ספק שבריטני למרות שהיא כביכול ה"רעה" היא שחקנית שהרבה יותר מתחברת לקהל הצופים לעומתה אשלי באשיום המכונה מקנזי או איך שאני קורא לה מק-מי-קרייזי פשוט היא "שחקנית מתה" לטעמי במיוחד בסצינות שהם לא רומנטיות שהיא צריכה להיות תקיפה ורצינית יותר פשוט אין לה את זה דרך אגב לכל האבוטים והניומנים {אם יש פה חוץ ממני} אני חייב לקחת את ההצבעה של אשלי ולפתח אותה לכיוון קצת שונה עזבו עכשיו את כל ההשלכות העסקיות בצד הרומנטי אין ספק שאשלי סיימה היום את סיכוייה לחזור לשפם של ויקטור אבל חמור מכך לדעתי לפחות היא פתחה את הדרך לחזרה של ניקי וויקטור אולי לא במיידי אבל לדעתי זה עניין של חודשיים אולי אפילו שלוש עד שנראה לפחות את ההורים של אימפריית ניומן מתאחדים כל המשפחה זה כבר סיפור אחר כי יש דברים שפשוט בלתי נסלחים.

שתיהן הצביעו אותו דבר אבל אחת סגרה

דלת והשניה פתחה? מוזר הניתוח שלך את הדברים. ברור שויקטור וניקי יחזרו עוד כמה חודשים אחד לשני וזה בלי קשר להצבעה פשוט מכוח השיגרה. הם חוזרים הם נפרדים,הם חוזרים ונפרדים וכך הלאה.

המגרה

New member
תשובתי לנייטרלי

מקנזי היא צעירה ב-9 שנים מבריטני ובגלל זה המשחק של בריטני הוא הרבה יותר טוב אבל גם מקנזי משחקת נהדר לדעתי.

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קודם כל, אני יכול להגיד לך שאם זה היה תלוי בי - אשלי באשיום לא היתה מככבת באתר ("הכי חם בצח"מ") כבר כמעט חודשיים ברציפות כשהיא לא זזה מהפסגה. מכאן את יכולה להסיק שני דברים: 1. יש מספיק אנשים שאוהבים את מקנזי גם בלעדיי. 2. התוצאות במצעד אמיתיות ואני לא ממציא אותן להנאתי (כי אז הן היו נראות אחרת
) את מה שאני חושב עליה כבר שמעת - היא שחקנית צעירה וטובה (שהופיעה אגב לא מזמן ב"המגן" והיתה מצויינת) אבל הדמות שלה לא. יש לה אחלה כימיה עם בילי והסצינות שלהם בדרך כלל טובות אבל בזה זה מסתכם. אני לא יכול להתמודד עם המבט הדכאוני הזה ופוזת ה"קשה לי, רחמו עליי". מצטער, לא בשביל זה אני פותח טלוויזיה (או מקליט) ב-19:00.
וחוץ מזה - מותר לנו גם לא להסכים לפעמים, לא? ובקשר לבריטני - למרות שזה נשמע נחמד לארגן כאן מחנה בריטני מול מחנה מאק - רוב הסיכויים הם שאני הרי לא באמת אהנה ממנה בעתיד. אני מקווה מאוד שאני אופתע לטובה, אבל משום מה לא נראה לי שאני אוכל לפזר את אותן מחמאות שהופיעו כאן בעוד כמה חודשים או בעוד שנה (וזה לא ספויילר כי באמת אין לי מושג). היום אהבתי את ההופעה שלה, מחר זה יכול להשתנות. רק תסתכלי על ניל וכל מילה מיותרת.

איך שכחתי את "הכי חם בצח"מ"...?

א ש ל י ב א ש י ו ם ה ש ו ל ט ת !!!(זוכר?
) אני מסכימה איתך לגבי זה שהדמות של מאק קצת יבשה. אבל זה רק בגלל הכותבים שנותנים לבחורה בת 16 טקסט כזה קצר ומשעמם שלתאומות אולסון בצער גדול בנות נתנו כבר יותר בגיל שנה! ואיפה הייתי אני כשהיא שיחקה ב"מגן"? חבל שפיספסתי... בכל אופן בוודאי שמותר לנו לא להסכים וזה אפילו כיף לפעמים... אני עדיין חושבת שאתה הכי אחלה ונאבר 1 מכל מנהלי הפורומים למינהם...

JewishHamster

New member
אז אני מבינה שלא הפסדתי הרבה...

לא ראיתי היום את הפרק (היו לי לימודים עד 20:00 בערב). לא נורא, לא כזה הפסד. מצד שני, אתם אומרים שבריטני נראתה היום טוב... טוב, נו... אבל מקריאתי בשרשור של היום, עלתה לי בראש תהיה שכבר הציקה לי הרבה זמן, ומה שתיארתם היום בשרשור רק חיזק אותה: איך ג'יל בכלל מסוגלת לחיות? הרי כ"כ הרבה אנשים שונאים אותה, ובקושי יש לה חברים או אנשים שאכפת להם ממנה. לדעתי, הסדרה מאוד לא מציאותית בקטע הזה. אני יודעת (בין היתר מאחד מתחומי לימודיי) שלאנשים יש צרכים חברתיים מסויימים, שהעדר הסיפוק שלהם עלול להקשות מאוד על התפקוד החברתי, האקדמי, התעסוקתי וכו'. זה צורך בסיסי שלנו כבני-אדם: להיות אהובים ע"י אנשים אחרים ושיהיו לנו חברים שיהיה להם אכפת מאיתנו. אדם צריך לפחות מספר מערכות יחסים המבוססות על קרבה ועל קשר אינטימי (להבדיל מקשר רומנטי!) כדי שיוכל לתפקד באופן נורמלי. והנה לכם אישה, שהיא עשירה, חריפה, אינטליגנטית ובעלת כח והשפעה רבים כמו ג'יל - ואין לה כמעט חבר אחד קרוב.אפילו העוזרת של משפחת אבוט לועגת לה שבנה יוצא מהבית כשהיא באה. אני מנסה לתאר לעצמי שג'יל נפצעת או משהו כזה ומתאשפזת בבי"ח (סצינה מאד פופולרית בצח"מ), וכמעט לא מצליחה להעלות בדעתי מי יבוא לבקר אותה בביה"ח תחת סיטואציה כזו. ג'ון? בילי? נו באמת, זה מתוך מחוייבות משפחתית מלאכותית ולא כנה. הרי בילי מעדיף את מאק על פני אימו (והוא הוכיח זאת בריש גלי כשהוא הצהיר שהוא יברח עם מאק), ואילו ג'ון... נו, האיש הזה בסדר עם כולם, כך שהוא לא ממש מהווה אינדיקציה... לפי רוב התיאוריות הפסיכולוגיות, ג'יל הייתה צריכה כבר מזמן להתמוטט מבחינת יכולת התפקוד שלה. אדם לא יכול לתפקד כ"כ טוב כמו ג'יל ולשמור על משרה כ"כ בכירה בחברה כ"כ יוקרתית כמו ז'בו - כשאין לו תמיכה חברתית מינימלית. אז נשאלת השאלה: איך ג'יל בכל-זאת מסוגלת לרכז את רוב האנרגיה שלה בעבודתה ואף להצליח בכך, כשהיא חיה בסביבה ביתית ששונאת אותה (קת'רין, אסתר) ועובדת בסביבת עבודה שגם כן לא הכי מסמפטת אותה (ג'ק, אשלי, ואין לה כל מערכת יחסים קרובה עם אדם אחר? זה רק מאושש את העמדה שהסדרה היא לא מציאותית בעליל. אגב, שחר, יש לי שאלה טכנית: אם אני מגיבה בדיעבד לשרשורים שנעשו לפני כמה ימים/ שבועות, האם מישהו יודע את זה מבלי לדפדף אחורה לעמודים הקודמים? ואני לא שואלת סתם, אני באמת עושה את זה...

Dawn12

New member
מסכים איתך לגמרי

ומאוד אהבתי את הניתוח המלומד.
אני בהחלט חושב שכתבו את ג'יל לתוך פינה, וזה עלה כאן בפורום די הרבה בזמן האחרון. חלק מהקסם של ג'יל ומה שהופך אותה לדמות מעניינת הוא העובדה שהיא תמיד במלחמה עם כל העולם ואשתו וזה אף פעם לא שובר אותה. מבחינתה, זה תמיד כל העולם נגד ג'יל אבוט. העניין הוא שבדרך כלל היתה לה משפחה, בעל, או איזה ג'ון סילבה - ועכשיו באמת לא נותר לה כלום. אין לה אף אחד לשתף אותו במה שעובר עליה (אולי חוץ מברוק, אבל גם שם היא מוגבלת כי היא לא יכולה לדבר על מאק) וזה לא רק בעיה באמינות - זאת בעיה בדמות. הרי כל מה שדמויות באופ"ס סבון עושות זה לדבר על החיים המתוסבכים שלהן עם אנשים אחרים. בהחלט בעיה. בקשר לשאלה הטכנית - השרשורים בפורומים בתפוז "קופצים" לראש העמוד רק במסגרת 72 השעות שעוברות מאז פתיחת השרשור. מכאן את יכולה להבין שתגובות לשרשורים מלפני כמה ימים (ובטח ובטח שבועות) לא קופצים למעלה ולכן הסיכוי שמישהו יראה אותם (אלא אם כן יחפשו את זה) שואף לאפס. הצעה שלי - אם יש לך מה להגיד (ואני רואה שיש לך) ואפילו אם זה קשור לשרשור שכבר היה כאן לפני כמה ימים/שבועות - אל תתביישי לפתוח שרשור בעצמך. בדיוק לשם כך הפורום נועד. ואגב - ההודעה הזאת שכתבת יכלה בהחלט להיות שרשור בפני עצמה, רק שתדעי לפעם הבאה. תאוריות ומחשבות עמוקות יתקבלו כאן בברכה.

שמיצית

New member
אבל זו תכנית רחוקה מהמציאות

מסכימה שלשוכני ג'נואה אין טעם טוב באנשים, אבל צאי וראי שמערכת היחסים היחידה, שאינה משפחתית, היא בין כריס לנינה.... הסירי דאגה מליבך, אם היא תהיה בבית חולים - מייד התסריטאים ימציאו לה חברים שהיו איתה בקולג' (ע"ע אשלי ואוליביה)

אוי אני אוהב פסיכולוגיה../images/Emo70.gif

מה את אומרת, שנערוך מחקר על ג'יל
משתנה בלתי תלוי, נטפלל קצת את הסיטואציה... נניח בז'בו
לזרספלד ומרטון, מאחוריכם

JewishHamster

New member
מי אלה לזרספלד ומרטון?

אלה חוקרים בפסיכולוגיה או בתחום אחר של מדעי ההתנהגות/ החברה? לא שמעתי עליהם... יש חוקר בשם לזרוס (ולא לזרספלד), שחוקר בעיקר את התחום של רגשות, אם אינני טועה. יכול להיות שאתה מתכוון אליו? ואני שמחה שאתה אוהב פסיכולוגיה (בהנחה שלא התכוונת לזה בציניות...), אני אוהבת אנשים כמוך!

לזרספלד ומרטון

בעיקר קשורים לחקר תקשורת המונים... זרמים ואסכולות מחקר... מרטון קצת יותר קשור לפסיכו' בתיאורית ייחוס (נבואה שמגשימה את עצמה)... וממש לא ציני, לדעתי זה מאוד מעניין עקרונות בהתנהגות....

למעלה