היום

python 4

New member
או, מישהו פה התחיל ללמוד באקדמיה

ים כחול

New member
אני בכלל במחנה ב\ריאנה ../images/Emo28.gif

אין לי דיעה כלפי מאק ... ישנם רגעים שהיא מרגיזה ורגעים שהיא חביבה (כשהיא סוףסוף מחייכת) כבר מישו ציין ונכון שהיא סיימה את יחסיה עם ראול בדרך הכי לא הוגנת !!!
וכן כן תפסיקי כבר להתבכיין ונסי פחות להיות שברירית מול ג"יל ... חסר תבלינים בבחורה הזאת . תפלה משהו.... בריטני יודעת לעמוד על שלה , קצת סתומה לפעמים . ריקנית ושטחית , ופתאום גם קורבן לנסיבות השכרות שלה ... "הלב נקרע מכאב" על טעותה הטראגית עם מקל ניקוי השירותים - ג"ייטי בנתיים בריאנה הכי חביבה עליי
והכל יחסי.....

b o t t e n

New member
../images/Emo6.gif

תזהרי, כי עושה רושם שיש לו גנים של ביז'ו לפי הצורת
שלו.

python 4

New member
אני במחנה בּילי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

הסיסמא שלנו: "קָאמפּ בּילי - זה רק נראה דבילי" באמת החליפו את בריטני?? בחיי שלא שמתי לב.

python 4

New member
מצד שני יכלו להחליף גם את ויקטור

בבחור הזה
ולא הייתי שם לב, מרוב שאני לא מרוכז בזמן האחרון.

taish

New member
אני בעד ראול

אבל אהבתי את הססמה של המחנה של בילי. מעולם לא הצלחתי להבין מה מאק מוצאת בבילי. הרי ראול הוא מושלם כזה מכל הבחינות, והוא גם חולה לה על התחת, שלא לדבר על זה שהוא לא מסבך אותה עם גי'ל. אגב, שמתם לב שבילי השתנה לגמרי מאז שהוא התאהב במאק? פתאום הוא כבר לא כזה אגואיסט שלא אכפת לו מג'יל, לא חיית מסיבות ולא שותה אלכוהול. אבל עדיין: למה לא ראול???

python 4

New member
את מכירה את סיסמת מחנה ראול?

"אני אוהב את ראוּל, שעם מק חי על זמן שאוּל" או "מחנה ראוּל - לכל דבר יש גבוּל" במילים אחרות, איך אפשר. ולגבי סוגיית ה- "איך מק יכולה" - פשוט מאוד: בקיץ שעבר (אני מדבר על קיץ בג'נואה) כשבילי וראול היו משתזפים על הבריכה בעירום חלקי, ראול הציג גוף בנוי לתלפיות (טוב, לא בדיוק תלפיות) ואילו בילי הציג כרס קטנטנה. ואז במה תבחר המק? נכון, בראול. אבל בקיץ הזה אנחנו רואים ראול רופס-משהו, ואילו בילי הוא זה שבילה את החורף בחדר כושר (אני לא מתי הוא מצא זמן לזה, הרי הוא גם מת איפה שהוא שם באמצע בשלג) וכעת מק מבקשת "ליבך תביא לי, בילי" וגם "לֶך ראול, יא מגעוּל".

../images/Emo6.gif פייתון הרגת אותי...../images/Emo6.gif

אסור לך לעזוב את הפורום הזה אף פעםםם!!!

למעלה