היום...

ד נ י ת3

New member
זו התרבות שלהם.

נראה לי הרבה יותר שווה מהתרבות שלנו (די, נמאס מחמסות, פלאפל, שיערות על החזה, חי וגורמטים)

לא, למען האמת לא בסדר....

באיזה מקום זה קצת מציק העניין הזה שאנשים צריכים להרגיש רע עם עצמם בגלל תכתיבי האופנה.... וזה באמת יוצא מפרופורציות לפעמים.... אבל - היי - התחלנו שירשור בסבבה - למה להעכיר את האוירה ?

מצוין ../images/Emo13.gif

אז מגנטה.... מאהב הא? אכן מוסיף ארומה רומנטית/סקסית/הרפתקנית/הפרי האסור - נו זה עם הקליפה הצהובה והקוצים.... ליצ'י אני חושב קוראים לו... טרופי משהו... לא משנה - נסי את זה באנגלית - יש לזה פאסון הרבה יותר שווה - my lover כבר מרגישים אירופה...

ד נ י ת3

New member
שמת לב

שבסרטים אמריקאים, כמעט לכל הרעים יש מבטא גרמני? מה שמזכיר לי... לעוזרת גננת של הבן שלי קוראים זלדה, ויש לה מבטא גרמני מפחיד לאללה. בהתחלה כמעט לא רשמתי אותו לגן בגלל זה. "פואו ילטים.. אני אעשה לכם קוצ'י מוצי... מי רוצה שוקולט קינטר? חה חה חה" (והדבר הבא זה הבן שלי מתבשל בסיר עם עוד 30 ילדים).

ד נ י ת3

New member
דווקא

הבריטים נחשבים לטובים שם, לא? אח.. מאהב עם מבטא בריטי... יאמי.. (דנית עושה פרצוף של נוסטלגיה...)

magenta73

New member
לא הם לא

מלחמת העצמאות של ארה"ב היתה נגד מי? הבריטים... ארה"ב רואה את עצמה נעלה מבריטניה, וההיפך. ומאהב בריטי, כל מה שטוב בו זה המבטא, אני זוכרת כשהייתי בלונדון, באחד מהפאבים שם היתה כתובת על הקיר בשירותים: WHT DO BRITISH GUYS PREFER BEER THAN SEX??? המ...

ד נ י ת3

New member
המממ...

בואי נגיד שהבריטי הזה.. המממ.. לוקח בהליכה את כל הישראלים שהכרתי. אחחחח.... <דנית עושה עוד יותר פרצוף של נוסטלגיה, ומתחילה לתכנן את הטיול לאנגליה>

אלמרה

New member
אהה אם את מבינת ענין עד כדי כך....

קבלי עוגה של פסיפלורה... ואין בילתה!

למעלה