היומיומולדת ללללל

מאשהה=]]]]

עוד לא יצא לנו כ"כ להכיר
אבל קלטתי כמה דברים: את ילדה פשוט מ=ת=ו=ק=ה, ו=מ=ק=ס=י=מ=ה ומאוד מאוד י=פ=ה!!! וואיי שיהיה לך תיומולדת הכי טוב בעווווללםםםם!!! שכל המשאלות שלך יתגשמו, תצליחי בלימודים
עם הבנים
ובכלל בהכול
תהני לך באילת!! ואייייי איזה כיףףף לךךךךךךךך
בואי נתחלף!!!
פליזז?? חח מזל טווווובבבבב נסיכונת
מעיין=]

מאשוששששששש../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

הכי מזל טוב בעולםםםםםםםם
מדהימה שליי
ברכה מחרר
|בלו| אוהבת אותך מלאןןןן

מאשושששש שליייי../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

מהממת אחת שלייי...הגעת לגיל בוגר לגיל של מצוות את בת 12!!!אז קודם כל מלאאאא מלאאאא מזל-טוב שיהיה לך רק את הטוב שבעולם ושכל מה שתרצי יתגשם!:) שתלכי תמיד בדרך הטובה ותמיד תהיי שמחה ומאושרת..שתדעי שתמיד אני כאן לצידך ואיתך..אוהבת אותך! מעכשיו את אחראית למעשים ולהכול..את כבר גדולה ובוגרת..תהני מהגיל הזה כי זה הכי כיף שיש וזה לא חוזר עוד..לצערנו הרב! את ילדה מקסימה,מדהימה,יפה,מהממת ואין מילים אפילו לתאר אותך יפתי אני כלכך אוהבת אותך!את אולי לפעמיים חושבת שלא אבל אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ועוד הרבה מאוד אוהבת אותך.. תישארי מקסימה ומדהימה ואל תשתני לעולם וגם אם כן אני ימשיך להיות לצידרך ולהיות חברה שלך ולאהוב אותך כמו שאת כי את מקסימה ומדהימה!! שיהיה לך מיליוני מזל טובבב ושתהני מהיומולדת הכייי הכייי שיש בעולם..שתמיד תחייכי כי תזכרי שחיוך עושה לאנשים אושר..ובמיוחד כמו שלך
..את מהממת ומדהימה ואני אוהבת אותך! אז מלאא מזל-טוב ושרק בריאות,אושר,עושר,כושר,יושר וכל מה שתרצי יתגשם..ותפגשי את אגם מיליונייי פעמיים ושרק מה שאת רוצה יהיה ורק טוב!:) אוהבתותך מאוד ותמיד כאן לצידך..=] מזל-טובבבבב!!!!:) -שירק'י- (סורי שזה קצת קצר זה מחוסר זמן..צריך ללמוד:[[)

XkookiX

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

מאשה!!!המון המון מזל טוב!!!את ילדה מדהימה שאין הרבה כמוך!!! שיהיה לך הרבה הרבה: אושר, עושר, בריאות, והמון כושר, התגשמות שלך כול חלום והנאה מכול רגע בחיים
אוהבת קטיה

einatit4

New member
../images/Emo187.gifמאשהההה../images/Emo99.gif

קודם כל המון המון מזל טוב
אני מאחלת לך את הטוב ביותר
תמשיכי להיות חמודה ומתוקה
דיברנו קצת במסנ [שעכשיו לא עובד
] וגם בטלפון [איזה קול מושלם יש לך
] אזזז בת מצווה שמחה שתהיה לך ותנצלי כל רגע ורגע בחיים. אוהבת המון

היללי 2

New member
ממאאוווווווושששששש../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

מצטערת שרק עכשיו יצא לי לכתוב לך.. בטח עכשיו את נהנת לך באילת
אז בטח תראי את הברכה שתחזרי אבל לא נורא.. העיקר הכוונה לא?
אז מאווש שיהיה לך את היומולדת הההכייי מוושלםם בעולםם
דיי את בת 12!! איזה גיל כייפיי... שתדעי שזה גיל שהכי צריך לנצל אותו ולהנות בו הכי שאפשרר... זהו,אז עכשיו את הופכת מילדה>לנערה מתבגרת..חח גמני תמיד שנאתי שאומרים את זהה... אז באמת שתדעי לנצל את הרגע הזה ואת כל החים בכללי הכי טוב... איך זה כיף שיש מישהו בפורום שיותר קטן ממך.. באמתת זה כיף לדבר איתךך...אני מקוה שנישמור יותר על קשר.. אז באמת שתלמדי להעריך את עצמך הכי באמת באמת!!! ואל תחשבי על עצמך דברים שלילים
את באממתת יפפה
מה את חושבת שכל העולם משקר לךך???**
** אז שיהיה לך בהצלחה בהכל בחייםם..שתמיד תדעי להפיק את הטוב... שיהיה לך המון עושר ואוושר
ביראוותת... ושכל מה שתרצי יתגשם לך... ושיהיה לך את החים הכי מושלמים שיש...והכי כיפייםם
ושה' יהיה איתך תמיד
אממ זהו ניראלי
אוהבת המוןןןןןןן
הילה.

למעלה