היוצאים מחב"ד

הספר כבר יצא לאור

ומחברו, הרב ברגר, מתעד בו את מאבקו נגד חב"ד בנסיון לגרום לממסד החרדי/האורתודוכסי להכריז על חב"ד כעל כת עובדי עבודה זרה. לפני כמה שבועות הוא (ברגר) הרצה בכנס על חב"ד שהיה בבר-אילן. מספרים לי שהוא היה מאוד מרשים ושהמשיבים לו מטעם חב"ד, לא ממש הצליחו להרשים את הקהל. נ.ב. זה ישמע כמו אחת הבדיחות שלי, אבל זה מה שסיפרו לי מהכנס: אחד מראשי חב"ד קם לענות לברגר, באומרו: "מה פתאום אתה טוען שחב"ד סוגדים לאדם שמת, ואומרים שהוא יקום לתחייה כמו הנוצרי ר"ל, הרבי שלנו כלל לא מת והוא חי וקיים"

adam222

New member
גדול!! |נושך-שפה-לא-שלי|

לא ידעתי שזה יצא, אבל זה גדול!~!

בשעות כאלה?!?!?

שמעתי שסווהילית היא שפה ממך פריכה, בעוד שגרינלנדית ממש שוברת שיניים.

adam222

New member
זו היתה בינונית בפריכותה

ומדיום-רייר בקשיותה, אך למרות שיני המתכת של 007, הם נשברו כמו היו ציפרני אישה ללא מחזק של קרליין!! :)))))))))))))))))

adam222

New member
בוקר טוב |כוסס-צפרניים|

דעתי היא שחב"ד היא חסידות פתוחה יותר, המנסה לקרב וע"י כך מתקרבת לחילוניות כלומר: כמו שסיפר לי המגיד-שיעור |מעקם-את-ידו| בישיבה... שגם מטאטא, אמנם הוא מנקה את הרחובות אך הוא עצמו מתלכלך מאוד!!! הם יחסית מתירנים מבחינה חסידית - טלויזיה, ווידיאו, מחשבים, אין צורך בכובע וחליפה כל הזמן, שליחים לכל מיני חורים בעולם כמו מון-נייט-פארטי בגואה (עלק) להחזיר בתשובה שם :))))))))))))))))))))))) חהחהחהחהחהחה... וכד´

תתפלא...

חצי מהאנשים שאני מכירה שחזרו בתשובה עשו את זה אחרי מון-נייט-פארטי בגואה. עם או בלי קשר לחברה של חב"ד. >ספל חמאה לא עומדת בכל חלקי הגוף שאדם מפזר פה<

adam222

New member
זה ידוע |אוסף-חלקי-גוף-לא שלי| ../images/Emo13.gif

שסמים דופקים ת´מוח, שסמים מוחקים אותך, שסמים דופקים אותך... מכל זה בסוף לחזור בתשובה אני ממש לא מתפלא, תהומות הנשייה שאליהם נופלים אחרי ה´היי´ הגדול, אתה מרגיש שרק האמונה האלוהים וההשטתות הזו עם המצוות יצליחו להחזיר אותך מהדיכי העמוק שתקף אותך... אז זהו זה!

חרדית

New member
אם בחב"ד עסקינן אז ספר הישועות.

סתם ככה אם בחב"ד עסקינן אז פעם הייתי שבת במקום שנקרא "הייש" איזה חור חצי שעה מפריז והמשפחה החבדי"ת אירחה אותי לשבת בסעודה הם שאלו אותי תגידו את רוצה לשאול שאלה את הרבי. אני אמרתי מה אכפת לי לנסות אחותי היתה אז בהריון ולא ידעתי מה יש לה בבטן (כמנהג החרדים שלא מגלים שששש) שאלתי שאלה מה יש לה בן או בת (אפילו שיש כאלה שאומרים שזה אסור) פתחתי את הספר והיה כתוב "ותזכו לגדלו לתורה חופה ומעשים טובים" אז נכון שתגידו שהיתה פה אפשרות לזכיה פיפפטי פיפפטי אבל איך בדיוק נפתח בנושא של הולדת תינוק? וחוץ מזה ששאלתי עוד שאלה וזה יצא לי ממש נכון אבל את זה אני כבר לא אגלה לכם.סתם ככה מאז יש לי תמונה שלו בארנק סתם ככה שיהיה נגד גנבות. חרדית שאין לה שמץ של קשר לחב"ד. נ.ב: כמו שהיה כתוב מהבטן יצא בן!

הספר הוא "אגרות קודש"

ואני שמעתי על מישהוא שפתח את הספר לבקש ברכה על בן משפחתו שחלה, ובשמחה בא למשפחה להגיד, שהוא קיבל הוראה מהרבי (בספר) להוסף לחולה שם, רב הקהילה שלו, שאל אותו איפה זה בספר, והוא הפנה את הרב לעמוד המסויים. הרב קורא את העמוד ולא מוצא שם שום הוראה להוסיף שם. לשאלת הרב הוא הראה לו, שבמכתב הרבי מציין "תוס´ שם", הבור הטמבל, לא הבין שזה מראה מקום לתוספות בגמרא בדף שהוזכר קודם, וכך זכה בן משפחתו בשם נוסף.....

adam222

New member
Ya Right!!!!

מילתא דביחותא - הענין ששכחו את ההמשך שלבסוף למרות השטות הזו, הוא מת!!

אני כותב קמע

קמע לבן זכר, לכל אשה בהריון שתשלם, ואני נותן את הקמע עם אחריות. למי שלא מצליח אני אחזיר את הכסף......

אוי, הזכרתם לי בדיחה...

בעיירה יהודית אחת קרה שבחורה רווקה ובתולה, מן הסתם, החלה לחוש ברע, ואחרי חודש-חודשיים (סליחה על הבורות) של בחילות מה מתברר? מיודעתנו בהריון. לאבא שלה נטרף, על אתר, המוח, הוא תופס אותה ורץ לרבי. -איך זה קרה, מיין טאכטער?- מקשה הרבי. -כך וכך- עונה הנערה- הרי זכור לרבי כוס המים שנתן לאחותי העקרה כסגולה להריון. בוקר אחד קמתי ומצמאון לא הבחנתי בעובדה הגורלית שכוס המים בו אני מכבה את צמאוני הוא אותו כוס... -אבל בבת עיני, הרי יודעת את שלמען הרות אין מספיקה הכוס-של-סגולה, הרי גם גבר מצטריך איצטריכא לן, הלא כן? -אוי רבי, זו כזו בעיה להשיג גבר?..

כמו הרבי ממוסקבה??

במוסקבה קרה אסון הבתולה בהריון קראו אותה לרב העיר מה יש לה לומר ולהסביר אמרה להם הנערה זה הכל מהרבי קרה הייתכן? קראו כולם בבהלה כן, כי שתיתי לו מההבדלה נו אבל זה לא מספיק להריון צריך גבר, לא צדיק גברים, אמרה הבחורה יש במוסקבה בלי עין הרע

למעלה