מה קרה איתה?
ק קשקשה9 New member 13/7/11 #29 על יוני נאמר-שמור אותי מאוהביי וכו',במקום איתן ממש לא הייתי מחשיבה אותו כחבר,כל פעם שמישהי באה להתבכיין אצלו הוא מיד מטה את השיחה על עצמו ,אני ואני ואני יאקקקק
על יוני נאמר-שמור אותי מאוהביי וכו',במקום איתן ממש לא הייתי מחשיבה אותו כחבר,כל פעם שמישהי באה להתבכיין אצלו הוא מיד מטה את השיחה על עצמו ,אני ואני ואני יאקקקק
D didush100 New member 13/7/11 #32 שמתי לב שהוא אוהב לדבר ולפאר את עצמו הוא ממש נהנה להיות ה-ידיד של הבנות
ט טינקרבל24 New member 13/7/11 #101 מכירה את קרן אישית מחיי הלילה והיא מקסימה.....חביבה תמיד אומרת שלום בחיוך מכל הלב גם לא בעבודה ממש מקסימה ובחורה חכמה
מכירה את קרן אישית מחיי הלילה והיא מקסימה.....חביבה תמיד אומרת שלום בחיוך מכל הלב גם לא בעבודה ממש מקסימה ובחורה חכמה
ק קשקשה9 New member 13/7/11 #34 חחח כן כאילו הכל עובר מעליה אבל היא הכי בעניינים טוה נו כל זמן שיש כלים וכביסה הכל דבש
D didush100 New member 13/7/11 #40 ההפקה אוהבת אותה שמתי לב לזה מהיום הראשון מראים אותה הרבה וגם בפרומו של התכנית היא מככבת
D didush100 New member 13/7/11 #43 ללא ספק עדיף לעמוד מולו מאשר איתו בגמר לא נראה לי שהצופים יבחרו בו ובבת זוגו כי זה כמו להגיד עבדתם עלינו אנחנו סתומים והנה הפרס, לכן חכמה תהיה מי שתרפה ממנו ותתמקד אך ורק במשחק שלה
ללא ספק עדיף לעמוד מולו מאשר איתו בגמר לא נראה לי שהצופים יבחרו בו ובבת זוגו כי זה כמו להגיד עבדתם עלינו אנחנו סתומים והנה הפרס, לכן חכמה תהיה מי שתרפה ממנו ותתמקד אך ורק במשחק שלה
ע עדידוש911 New member 13/7/11 #48 הם לא צפו בסרט, הם היו בקוטב הצפוני ../images/Emo186.gif ודווקא בתוכנית לא מראים אותה בכלל. וגם בלייב לא ממש מראים אותה..
הם לא צפו בסרט, הם היו בקוטב הצפוני ../images/Emo186.gif ודווקא בתוכנית לא מראים אותה בכלל. וגם בלייב לא ממש מראים אותה..
ק קשקשה9 New member 13/7/11 #50 לא בטוחה שזה מההפקה אבל הצלמים בהחלט אוהבים את מה שהם רואים ודי מתמקדים בה
D didush100 New member 13/7/11 #45 איך לעזאזל הן שומעות משהו ממה שהוא אומר אני עם המיקרופון שלו בטלוויזיה בקושי שומעת את המילמולים שלו