היות והרגע קמתי

היות והרגע קמתי

הייתי רוצה להוציא קצת את העצבים שלי. אני יכולה לצרוח? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים אומרים שזה עוזר. אנשים טעו. אני מאוד אשמח לקבל כמה שיותר הצעות על איך לשבור את העצבים שמחלחלים לי בתוך המעיים ועולים לריאות ברגעים אלו ממש. אפרופו ריאות- למישהו יש סיגריה?

חחחחחח הומור מהעבר, אהבתי :)

אבל זה עוזר לו להוציא את עצביו שלו- ומשאיר אותי עם עצבים חדשים. משהו יותר טוב? אפרופו יותר טוב- למישהו יש סמים?

עדידית

New member
כבר היה שירשור שאומר מה סיגריה

יכולה לעשות. ראי ערך : "רוצה קרחת?!?!?"

חחחחחחחחחחח

אבל מה שהכי מעניין פה... לא שאלתי מה סיגריה תעשה לי. ביקשתי סיגריה. כאן ועכשיו. ושמישהו ינסה לעצור אותי. ואם סיגריה תעשה לי את השלכת הקרחת, מה ההשלכות של סמים?

MajorWinters

New member
שמעי...../images/Emo19.gif

יש הרבה אזבסט באוויר

עדידית

New member
סמים זה כבר עולם אחר.

את תתחילי להיות רזה ממש - תסתובבי בתחנה המרכזית ותחפשי סמים ביחד עם כל הנרקומנים והעובדים הזרים-עכשיו תחנה מרכזית זה מקום פוטנציאלי לפיגוע-ואז יניחו עליך פרחים וכאלה.

בטח שהיה- מה נראה לך,

שהיא באמת אכלה תפוח? אחחח הילדות הטהורה... ובאמת נראה לך שילדה מתבגרת, נסיכה צעירה, מתגוררת בבית עם 7 גמדים ואין שם סקס פרוע כל לילה?! אני בטוחה שאולי הם גמדים, אבל הם מחפים על זה בדרום

עדידית

New member
איזה שטויו היא הייתה תמימה...

לא ראיתי תלחיים שלה--הסמיקה מכל דבר הנשמה הטובה. והגמדים רק על ישנוני הייתי עושה מספר.

כן גם אני מסמיקה אחרי שאני גומרת

ישנוני?! אני בכיף הייתי עושה את המתעטש - זה הכי אתגר. (תסלחו לי אם אני לא זוכרת את השמות שלהם...!)

bollocks

New member
עוד אחת ? מה אתם אומרים ?

אגב, אני מאמין שהכיטוב זה עיטושי או איךשלאקוראיםלו. הוא מתטעש - את גומרת ! סטגדש !

טוב אתה לפחות ענית על אחת משאלותיי,

(מה אתה עושה עם האינטרנט שלך?) שילגי שילגי שילגי.... כנראה שהשמועות נכונות. את באמת שרמוטה. סחה אחותי את מושא להערצה. גם הכי יפה בממלכה, גם מזיינת שבעה במכה ובסוף את מקבלת את האביר על הסוס הלבן. חיה על הקצה זאתי.

bollocks

New member
יאללה נו- אספשלי פור יו

זה גם יפתור לך הרבה תהיות, אם היו לך, ביחס למלכה ..

למעלה