מאיפה לעזאזל אתה מביא את זה?!
B bollocks New member 27/12/03 #30 לכל דבר יש סוף (למרות שיש עוד בפולדר המיוחד שלי לשלגייה.... ) בקשות מיוחדות לצפייה בכל הסט יתקבלו בברכה במסרים הפרטיים. הדגמות אפשריות רק אחרי תיאום מראש עם פינטו.
לכל דבר יש סוף (למרות שיש עוד בפולדר המיוחד שלי לשלגייה.... ) בקשות מיוחדות לצפייה בכל הסט יתקבלו בברכה במסרים הפרטיים. הדגמות אפשריות רק אחרי תיאום מראש עם פינטו.
E el presidente New member 27/12/03 #15 ../images/Emo5.gif מה הבעיה? .מי חיפש את הנשיא? מה כבר קרה!?!?!!
M M.Z New member 27/12/03 #16 שום דבר, תחזור למנוחת השבת שלך עלתה פה איזו סוגיה וחשבו שהפתרון האגני שלך יעזור, אבל נראה לי שהסתדרו, אל תפריע לעצמך באמצע השבת.
שום דבר, תחזור למנוחת השבת שלך עלתה פה איזו סוגיה וחשבו שהפתרון האגני שלך יעזור, אבל נראה לי שהסתדרו, אל תפריע לעצמך באמצע השבת.
E el presidente New member 27/12/03 #17 אה..יענו...אזעקת שווא.. כמו ביום כיפור? פייייייי כוס אמוק...סתם בילבלו אותי בספירה של האירנים שמתו ברעידת אדמה.. כוס אוחת'ק.. 1 אירני מת...2 אירנים מתים...3 אירנים מתים...4 אירנים מתים..5...
אה..יענו...אזעקת שווא.. כמו ביום כיפור? פייייייי כוס אמוק...סתם בילבלו אותי בספירה של האירנים שמתו ברעידת אדמה.. כוס אוחת'ק.. 1 אירני מת...2 אירנים מתים...3 אירנים מתים...4 אירנים מתים..5...
B bollocks New member 27/12/03 #18 תנסי אצבע אגודל עדיף. ותשובה לשאלה למה מובאת להלן...: ארוך ודקיק, פנימה ירחיק איתו אישה אף פעם לא גומרת. קצר ועבה, נכנס יפה מוציא ילדים לתפארת. בכל אופן, כל אחת מ20 אצבעותייך יעשו את העבודה. עלי והצליחי אחות.
תנסי אצבע אגודל עדיף. ותשובה לשאלה למה מובאת להלן...: ארוך ודקיק, פנימה ירחיק איתו אישה אף פעם לא גומרת. קצר ועבה, נכנס יפה מוציא ילדים לתפארת. בכל אופן, כל אחת מ20 אצבעותייך יעשו את העבודה. עלי והצליחי אחות.