היות וחברתי היקרה מנועה מלהגיב

היות וחברתי היקרה מנועה מלהגיב

מטעמים אלו ואחרים. ורק עכשיו גיליתי זאת ברוב טמטומי, אני מפרסת את הפוסט הזה פה.

מכירים את הרגע הזה ש...
אתם מבינים שלא תהיו צעירים לנצח?

אתם יושבים באמבטיה ורואים את הצלקת בברך מליל השכרות ההוא ב-2008. ומסתכלים במראה אחרי זה ופתאום אומרים לעצמכם שאתם חייבים להפסיק לכווץ את הגבות כשאתם מתרכזים, כי קמטי ההבעה מתחילים להשתקע. ופתאום אתם מתחילים לשים לב למה שאתם מכניסים לגוף, כי מן הסתם, כשמבינים שמזדקנים גם מבינים שהכל ייגמר מתישהוא. וכשמבינים שהכל ייגמר מתישהוא רוצים שזה יהיה כמה שיותר מאוחר, כי חרא אני משקיעה כל כך הרבה מאמצים להצליח בחיים האלה בשביל שעוד כמה שנים הכל יילך לפח. ולפעמים, אולי אלה מאיתנו שטובים בדמיון מודרך יבינו אותי, אתם חולמים חלום בלהות, או חווים התקף חרדה קל, הלב קצת מאיץ, ופתאום אתם חושבים "איך זה מרגיש למות? ככה?". והבנות בחבורה בטח מבינות, איך כל הקרמים והתכשירים שהיו לא רלונטיים לנו פעם, שנחשבו ל"של זקנות" נגד קמטים, פתאום מתחילים לקבל תשומת לב, פתאום אנחנו מוצאות את עצמנו משוות ביצועים של קרמים שטוענים שהם יכולים לעצור את הזמן. והגברים בטח מכירים את הרגע הזה, שבאה האחריות ורובצת על הכתפיים כמו סלע סיזיפי ענק ועקשן, ואתה מבין שאתה כבר לא נער בן 22 בגואה, אלא גבר עם משכנתא, עבודה מ-8 עד 4 ותינוק בדרך, או בשאיפה.

מכירים את זה שאתם מתחילים לדבר על איזה חבר שעשה משהו טיפשי, צוחקים ואומרים "איזה ילד מפגר השלומי הזה", ואז אתם מבינים שהוא כבר לא ילד, וגם אתם לא. ואתם מתחילים לזרוק זין ולשקול מילים, במיוחד כשאתם באווירה פורמלית, ואז אתם לא מרגישים הכי חופשיים, כי אתם צריכים לשקול מילים. ואתם נהיים מודעים לעצמכם, ומתחילים לאכול סרטים מה להגיד ומתי, כי אתם צריכים לשקול מילים. אז אתם מכירים את הרגע הזה שאתם מבינים שלא תישארו צעירים לנצח?

https://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg

lefler11

New member
לילו - את מכירה את טיילר דרדן

Our fathers were models for God. If our fathers bailed, what does that tell you about God

Listen to me. You have to consider the possibility that God does not like you. He never wanted you. In all probability, he hates you.
This is not the worst thing that can happen. We don't need him! Fuck damnation, fuck redemption. We are God's unwanted children
So be it!
…First you have to know, not fear, know that someday, you're gonna die... It's only after we've lost everything that we're free to do anything.

https://www.youtube.com/watch?v=PcFaKB_KW_o

lefler11

New member
לגבי

מועדון קרב - It's better late than never...

לגבי אבודים - השותף העסקי שלי טען כבר מסוף הפרק הראשון של הסדרה שזאת תהיה כל הפואנטה של הסדרה...

ואת זה יצא לך לראות

https://www.youtube.com/watch?v=BYOE_b4aYD0

זה לא נכון.

גם אני חשבתי את זה. אבל הם לא מתו בהתרסקות מטוס, הם מתו אחר כך. כל אחד מת בתורו. והמטוס שאורים שג'ק מת זה המטוס של קייט וסויר שהתרסק. אחרי זה רק הארלי ובן נשארו לשלוט באי. וגם הם מתו. רק אחר-כך הם עברו לעולם הבא שם הם התאחדו מחדש.

lefler11

New member
לילו (שוב פעם
)

תראי שוב מה כתבתי - הוא לא טען שהם מתים, הוא טען שהם כבר לא חיים... (לכל אחד מהם היה משהו שהוא צריך לסגור על מנת להמשיך הלאה ולעבור לעולם הבא).

lefler11

New member
בעקרון אני מסכים איתך אבל כנראה

שלג'יי ג'יי אברמס יש תיאוריות אחרות...

אני חושב שבמידה מסויימת הרעיון של אבודים "קצת" מזכיר את החוש השישי (נשמות שנשארות באזור גם לאחר מותן כיוון שהן צריכות לבצע משהו \ לסגור עניין פתוח על מנת לעבור לשלב הבא שהוא "מוות סופי").

זה לא הרעיון

הרעיון יכל להיות אולי לא מקורי לגמרי, אבל הביצוע. או שנאמר זו לו המשמעות אלא החוויה. בגלל זה לא הפריע לי גם שבסוף לא פתרו את כל התעלומות וג'יי ג'יי אברהמס לא אמר את זה אגב.

lefler11

New member
מסכים לגבי הביצוע

מאוד אהבתי את 2 העונות הראשונות.

4 העונות שבאו לאחר מכן היו לדעתי הרבה פחות טובות מה- 2 הראשונות...
לדעתי הרגו \ העלימו יותר מידי דמויות שהתחברתי אליהן בשתי העונות הראשונות ואילו שנכנסו לא הצליחו לתפוס את מקומן בצורה מספיק טובה
.

באופן כללי - אני מסכים איתך כמובן שמדובר בסדרה מצויינת שהעניקה חווית צפייה שונה ודיי יחודית בנוף הטלוויזיוני של העשור הקודם

obelina

New member
לא ראיתי את כל "אבודים". את רוצה להגיד לי

שג'ון לוק שהיה הכי גבר בסידרה מת בסוף ? לא מקובל עליי.

רינתי77

Active member
לחלוטין לא! מפתיע אותי כשאנשים צעירים

כן מגיעים. הרגשת אלמותיות היא פריווילגיה של הנעורים.

כן אבל מתישהוא זה מגיע

או שאפשר לשאול מתי צעיר הופך ללא צעיר? באיזה מספר בדיוק זה קורה? ואולי גם מפני שהדור שלנו מתבגר כל כך מוקדם, נמהר לטעום מעולם המבוגרים עכשיו ומהר וישר, שוכח להנות מהילדות, הוא גם מהר מאוד מגיע לאותה תובנה, ומתגעגע לימים של לפני עץ הדעת.

רינתי77

Active member
אין מספר מדויק.

בסופו של בר זה עניין מאד אישי. יחד עם זאת, אפשר לומר
שבסביבות גיל 40, כשחלונות ההזדמנויות מתחילים להסגר,
כשמגיע דור חדש עם סלנג חדש, כשהגוף מתחיל לחרוק פה
ושם, אז אפשר לומר שהנעורים הם מאחורינו באופן סופי.

כנראה שאצלי זה לא משהו סופי

אלא פשוט כל מיני דברים קטנים שגורמים לי להבין שאני כבר לא ילדה, ולא הכל מותר לי.

למעלה