היו בלבולים ושינויים...

GrEeNwOmAn

New member
היו בלבולים ושינויים...../images/Emo43.gif

אבל עכשיו אנחנו כאן בריאים שלמים וחזקים! קיצר ענו על שאלון זה: 1. מהו שמך? 2. איפה אתה רוכב וכמה זמן? 3. כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? 4. איזה סגנון אתה רוכב? אינגליש\ ווסטרן או מה? 5. מיהו הסוס האהוב עליך\ סוסה אהובה עליך? (מסוסים גדולים) 6. באיזה רמה אתה בחוותך? מתקדמים\ בינוניים\ לא ממש טובים? 7. באיזה פורומים אתה נמצא? 8. דרך ליצירת קשר? אייסיקיו\ אודיגו\ אימייל או מה? 9. תמונה של עצמך- לשים- או של הסוס שלך! או שניהם... 10. אם אתה רוכב אינגליש במה אתה יותר מתעמק- קפיצות או דראסז'? 11. איזה תרגיל בשיעוריך בחווה אתה הכי אוהב לעשות וללמוד? 12. מה התרגיל שאתה הכי רוצה ללמוד בעולם? 13. כמה זמן ביום\ חודש\ שנה אתה נמצא בפורום הזה\ סוסים? 14. האם אתה נכנס לצ'אט מדי פעם? 15. למה התחלת לרכב? 16. איך הגעת לתפוז פורומים של סוסים\רוכבים צעירים? 17. האם אתה מרוצה מהפורום החדש\ המנהלות והדיונים? 18. יש לך הצעות או סקרים או משהו? 19. האם אתה מתמצא בפורום ובקישורים השונים שבו? 20. מי החברים\ות הכי הכי טובים שלך מהפורום? (אפר לכתוב כמה כמובן).

GrEeNwOmAn

New member
תשובות!

1. אבישג שנהר. 2. חוות עמק זוהר אימפריה שנתיים וחצי עוד מעט. 3. פעם אחת + יום של עזרה בחווה שלפעמים אני רוכבת. 4. אינגליש. 5. פוצ'יני ואיקס. 6. בינוניים ממש באמצע, אבל יותר בכיוון המתקדמים. 7. רוכבים צעירים ולפעמים גם בפורום סוסים. 8. אייסיקיו- 135857139 אימייל- [email protected] אודיגו- rozen. 9. בתמונה אני עם הסוסה בטי, בקרוב תמונה שלי עם רוז, ותמונה של פוצ'יני, ואיקס אני ינסה לצלם. 10. אני ממש חצי חצי, כי כל פעם אני עושה משהו אחר בשיעור, שזה או קפיצות או דראסז'. 11. בדראסז' אני אוהבת מאד הארכת צעד, ושמיניות בקאנטר עם פליינג צ'איינג באמצע. ובקפיצות- אני אוהבת קומבינציות למינהן ובכלל מסלול. 12. אני רוצה ללמוד יותר טוב לעשות הצלבת רגליים באלכסון שהסוס כמובן עם ראש ותחת מחוברים (מעוגלים). ובקפיצות להגיע לרמה טובה ולקפוץ גבוה. 13. כל שעה\שעתיים, אני נכנסת לראות, אבל כל שעה שעתיים אני המון המון זמן. 14. בטח! בוא נעשה מפגש היום בערב. 15. אח שלי התחיל ואני אחריו. כי זה נשמע לי כיף, לרכיבה יש קסם. 16. דורון הביאה לפה, ואני יודה\ מודה לך דורון כל חיי! 17. בטח! מהכל, המנהלות הכי מושלמות הביאו לנו, והדיונים מעניינים מאד. 18. לא ממש, חוץ מהתאריכי יומלדת, ומילון מונחים. 19. אני נמצאת שם וגם מתמצאת. 20. החברות הכי טובות שלי הן- דורון, סתיו, עדי ושתי השיות~ ואם יש עוד אז סורי...

Shai Felton

New member
שאלון../images/Emo99.gif../images/Emo170.gif

ררררר.. 1. מהו שמך? שי (דעע
) 2. איפה אתה רוכב וכמה זמן? משמר העמק 4 וחצי שנים
3. כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? 4 4. איזה סגנון אתה רוכב? אינגליש 5. מיהו הסוס האהוב עליך\ סוסה אהובה עליך? (מסוסים גדולים) - כפיר!
6. באיזה רמה אתה בחוותך? מתקדמים
7. באיזה פורומים אתה נמצא? רוכבים צעירים, סוסים, דוליז, ה"פ הסרט ועוד, כלבים, חתולים... 8. דרך ליצירת קשר? 132810915 9. תמונה של עצמך- לשים- או של הסוס שלך! וואל
אין לי יותר מידי 10. אם אתה רוכב אינגליש במה אתה יותר מתעמק? קפיצות 11. איזה תרגיל בשיעוריך בחווה אתה הכי אוהב לעשות וללמוד? אה... 12. מה התרגיל שאתה הכי רוצה ללמוד בעולם? אה... 13. כמה זמן ביום\ חודש\ שנה אתה נמצא בפורום הזה? 1000000 פעמים ביום 14. האם אתה נכנס לצ'אט מדי פעם? לא 15. למה התחלת לרכב? ככה
16. איך הגעת לתפוז פורומים של סוסים\רוכבים צעירים? לא זוכרת 17. האם אתה מרוצה מהפורום החדש\ המנהלות והדיונים? יאפ 18. יש לך הצעות או סקרים או משהו?
19. האם אתה מתמצא בפורום ובקישורים השונים שבו? וואט? 20. מי החברים\ות הכי הכי טובים שלך מהפורום? (אפר לכתוב כמה כמובן). הכי טובה - סתיו
וגם - דורון, דרור, שי, אבישג, אלונה, פיצי, זוהר, נופר, נטע, רעות, צאלה.... פפפפפפ...... כולם!

Shai Felton

New member
אררררררררר!!!../images/Emo46.gif../images/Emo170.gif

אני משערת שברור שלכולם שהתכוונתי לתמונה הזאת.... ואני אוהבת גם את אוטי אבל אמרת רק סוסים גדולים

אוקיי... תשובות שלי!!

מהו שמי? נופר יחזקאל
איפה אני רוכבת וכמה זמן? אני רוכבת כבר שנתיים... לא מזמן עברתי לארוות הקיסר שבבית חנניה...
כמה פעמים בשבוע? אני ממש משתדלת כמה שיותר! בזמן האחרון בקושי יוצא לי :(
איזה סגנון? אינגליש-קפיצות מתחרה 70-80
סוסים אהובים? קרמבו בי ג'יי אזארו אולי קיסר טאקי ג'ינג' ומיסי
איזה רמה? מתקדמים... נראה לי...
פורומים: רוכבים צעירים וסוסים
אי סי קיו
: 227356461 אי מייל: [email protected]
תמונה:
(בתמונה... אני המכוערת ביותר וקרמבו)
מתעמקת: בעיקר קפיצות...
תרגילים: אני הכי אהבתי לעשות גריד... ותמיד ללמוד משו חדש זה כיף...
תרגיל שאני רוצה ללמוד: אין אחד מיוחד... הייתי רוצה לדעת לעשות את כל התרגילים לפחות ברמה בסיסית...
כמה אני בפורום? כשיוצא.....
צ'אט? אני לא ממש טיפוס של צ'אט...אני יותר בקטע של אי סי קיו אבל אם אומרים לי להכנס כי יש שיחה מעניינת אז אין לי בעיה...
למה התחלתי לרכב? תמיד אהבתי סוסים..... אפילו כשלא רכבתי... ולא הייתי מודעת לעל הקטע של הרכיבה עד שראיתי את המדריך שלי ביריד חוגים... נרשמתי... ומאז אני מכורה!!
איך הגעתי לפה? האמת שאני לא ממש זוכרת.. אבל זה בטח בגלל סתיו...
אם אני מרוצה? בטח!! מתה על כוווווווווולכם!!
הצעות? לא ברגע זה..... אבל כשיהיו אני יגיד לא לדאוג
אני לא ממש מתמצאת.............. חי חי חי
אמ.................... לאידעת... אני אוהבת פה הרבה אנשים!!
לוב יו אוווווווווווווווווווול!! שיהיה לכם יום טוב!!

niko girl

New member
אנייייייייייייייייייייייייייייייי

שמי: צאלה
איפה את רוכבת וכמה זמן: אני רוכבת בחוות איתן ו3 וחצי שנים.
כמה פעמים בשבוע את רוכבת: פעם שיעור ויום שני, חמישי, שלישי ולפעמים רביעי.
איזה סגנון את רוכבת: ווסטרן!!!!!!
מיהו הסוס האהוב עלי: שוני!!!!!!!! שחר!!!!!!! ניקו!!!!
באיזה רמה את בחוותך? מתקדמים/בינוניים/לא כל כך טובים: אממ מתקדמים.
באיזה פורומים אתה נמצא: סוסים, רוכבים צעירים, היהודים, כלבים והתאומות אולסון.
דרך ליצירת קשר: אייסיייקו:206514073 אימייל:[email protected]
תמונה של עצמך או של הסוס שלך או של שניהם: אין לי אבל הנה אחת שאני אוהבת
אני לא רוכבת אינגליש.......
אני הכי אוהבת בשיעור לעשות...לעקם את הסוס וליישר אותו......סתםםם אין לי תרגיל אהוב.
התרגיל שאני הכי רוצה ללמוד בעולם זה רינינג כאילו את כל המקצה!
אני כל יום נמצאת פה פעמיים מקסימום!
לפעמים אני נכנסת רק אם מזמינים אותי....
התחלתי לרכב בגלל שאני אוהבת סוסים ואני רציתי לרכב עליהם מאז שהייתי קטנה.
אמ לסוסים רק בגלל שתאיר חמוטל ויאיר כל הזמן דיברו על זה ולרוכבים צעירים שי נתנה לי את הקישור....
אממ בווודאי!!!!!!!!! למה לא? סוף כל סוף בלי עצבונים!
אממ סקר מה אתה רוכב?
אני מתמצאת בפורום אבל לא בקישורים...
אממ חברות הכייייייי טובות? טוב דבר ראשון נופר!!! ויערה!

niko girl

New member
הוספה קטנה..........

ועוד חברות טובות אלה: שי לילו! ורעות!! ואיילה ועוד הרבה אבל אלה הכי טובות!!!!

˜Me˜

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

1. מהו שמך? אממממ, מקרר. 2. איפה אתה רוכב וכמה זמן? רוכבת בחוות אמיר 4 שנים[בחווה עצמה, שנה ראשונה
] 3. כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? פעמיים. 4. איזה סגנון אתה רוכב? אינגליש\ ווסטרן או מה? ווסטרן, עם שקילה לעבור לאינגליש. 5. מיהו הסוס האהוב עליך\ סוסה אהובה עליך? (מסוסים גדולים) אמממממ, נירית, פדרו רפי וזהו, אם אני לא טועה... 6. באיזה רמה אתה בחוותך? מתקדמים\ בינוניים\ לא ממש טובים? בינוני+ 7. באיזה פורומים אתה נמצא? בחתימה... 8. דרך ליצירת קשר? אייסיקיו\ אודיגו\ אימייל או מה? מי שצריך, יש לו. 9. תמונה של עצמך- לשים- או של הסוס שלך! או שניהם... ראיתם אותי כבר, לא
בכל מקרה, אני מכוערת בטירוף... 10. אם אתה רוכב אינגליש במה אתה יותר מתעמק- קפיצות או דראסז'? / 11. איזה תרגיל בשיעוריך בחווה אתה הכי אוהב לעשות וללמוד? ספינים[רק התחלנו
], רולבקים[שבדר"כ, לא הולך לי], וזהו... 12. מה התרגיל שאתה הכי רוצה ללמוד בעולם? קפיצות, לא יודעת... 13. כמה זמן ביום\ חודש\ שנה אתה נמצא בפורום הזה\ סוסים? WTF
14. האם אתה נכנס לצ'אט מדי פעם? נופ, רק שיש פגישות בצ'אט. 15. למה התחלת לרכב? למה אני נתתי לפיצי כאפות
16. איך הגעת לתפוז פורומים של סוסים\רוכבים צעירים? יש לי כוח לענות
17. האם אתה מרוצה מהפורום החדש\ המנהלות והדיונים? מהמנהלות לא
, סתתתםם.... מרוצה, אך מנהל ווסטרן לא יזיק... 18. יש לך הצעות או סקרים או משהו? מילון מונחים, עוד תמונות בגלריות
19. האם אתה מתמצא בפורום ובקישורים השונים שבו? WTF
20. מי החברים\ות הכי הכי טובים שלך מהפורום? (אפר לכתוב כמה כמובן). פיצי, דרור, סוגר הכוסיה
, אני בטח אשכח אנשים, אז, אני נמנעת...

S H I L G I

New member
אני..../images/Emo29.gif

אאררגגגג המחשב שלי עשה ריסט בגלל שהחשמל קפץ ומה שכתבתי נחמק אז אני אנסה לשחזר מה כתבתי פה קודם... 1. מהו שמך? נטע הראל 2. איפה אתה רוכב וכמה זמן? קיבוץ יגור 3 שנים וקצת 3. כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? פעם אחת ולפעמים בעיקר לני תחרויות אני באה לעזור 4. איזה סגנון אתה רוכב? אינגליש\ ווסטרן או מה? אינגליש 5. מיהו הסוס האהוב עליך\ סוסה אהובה עליך? (מסוסים גדולים) שילגי הפרינססה שלי
6. באיזה רמה אתה בחוותך? מתקדמים\ בינוניים\ לא ממש טובים? בין בינוניים למתקדמים, נטייה למתקדמים 7. באיזה פורומים אתה נמצא? קיי אז הרשימה ארוכה..זתומרת..עכשיו יותר קצרה מקודם כי קצת קיזזתי את כמות הפורומים שאני בהם כדי שיהיה לי זמן לכולם.. רוכבים צעירים סוסים רב"י צמחונות וטבעונות זב"ח חתולים (חיות מחמד לשעבר) אנשים ואינטרנט פרסומות תנ"ל 8. דרך ליצירת קשר? אייסיקיו\ אודיגו\ אימייל או מה? איסיקיו-135938122 AIM-mylilshilgia אימייל- [email protected] 9. תמונה של עצמך- לשים- או של הסוס שלך! או שניהם... 10. אם אתה רוכב אינגליש במה אתה יותר מתעמק- קפיצות או דראסז'? קפיצות, אבל הייתי שמחה להתעמק בדרסאג' יותר בלי שזה יהפוך למשעמם ורגיל, כלומר, ללמוד דברים חדשים! 11. איזה תרגיל בשיעוריך בחווה אתה הכי אוהב לעשות וללמוד? אני אוהבת בדרסאג' לעבוד כ-ל הזמן אסוף ככה שבכיפופים והכל זה מאד נוח ובקפיצות לקפוץ 90 אוקסר 12. מה התרגיל שאתה הכי רוצה ללמוד בעולם? פסאג' אני חושבת 13. כמה זמן ביום\ חודש\ שנה אתה נמצא בפורום הזה\ סוסים? כל יום, בערך 3 וחצי שעות ביום אני פה, אפילו יותר.. 14. האם אתה נכנס לצ'אט מדי פעם? ב-ר-ו-ר (רק כשהמחשב שלי מרשה
) 15. למה התחלת לרכב? כי תמיד אהבתי סוסים, כי רציתי ללמוד איך לרכב בצורה טובה וכיפית 16. איך הגעת לתפוז פורומים של סוסים\רוכבים צעירים? לפני שנה בערךרתי עם חומטל והיא אמרה לי לבוא לפורום אז אמרתי לה איזה פורם אז היא אמרה לי פורום סוסים ואני הייתי בשוק שיש כזה פורום וישר נכנסתי והצטרפתי..אגב חודש הבא אני חוגגת שנה בפורום!! 17. האם אתה מרוצה מהפורום החדש\ המנהלות והדיונים? ברוררררר!! 18. יש לך הצעות או סקרים או משהו? כן, שלחתי אותן באיסי לפיצי ולגזר.. 19. האם אתה מתמצא בפורום ובקישורים השונים שבו? כן 20. מי החברים\ות הכי הכי טובים שלך מהפורום? (אפר לכתוב כמה כמובן). פיצי ודורון הן החברות הכי טובות שלי פה.. כמובן שגם כל שאר חברי הפורום (חוץ מאחת, כולם יודעים מי) הם חברים טובים שלי! ~מקווה שלא נעלבו החברה האחרים~

˜Me˜

New member
ברור, למה שנעלב../images/Emo35.gif ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

בוקס בסגנון אלונה לנטע. תשאלי את הפיצי מה זה הבוקס... היא חטפה די הרבה ממני...

S H I L G I

New member
חחח שכחתי בעצם אותך...../images/Emo29.gif

בדיעבד (טאו איך שלא מאייתים).. גם את וחמוטל ותאיר

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אני

מהו שמך? יערה
איפה אתה רוכב וכמה זמן? היפודרום, שלוש שנים
כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? פעמיים
איזה סגנון אתה רוכב? ווסטרן!!! (שולטים)
מיהו הסוס האהוב עליך\ סוסה אהובה עליך? רמה הכוסית!!
באיזה רמה אתה בחוותך? ????
באיזה פורומים אתה נמצא? סוסים, רוכבים צעירים
דרך ליצירת קשר איסיקיו- 262346597
תמונה של עצמך- לשים- או של הסוס שלך אולי ביום שלישי (אולי)
אם אתה רוכב אינגליש במה אתה יותר מתעמק- קפיצות או דראסז' לא רוכבת אינגליש
איזה תרגיל בשיעוריך בחווה אתה הכי אוהב לעשות וללמוד? החלפת כיוון בקנטר
מה התרגיל שאתה הכי רוצה ללמוד בעולם? סלייד סטופ!
כמה זמן ביום\ חודש\ שנה אתה נמצא בפורום הזה\ סוסים? כל שעה, כל דקה,כל שניה! נו, אני מתנחלת
האם אתה נכנס לצ'אט מדי פעם? רק שיש משהו/ מישהו מעניין
למה התחלת לרכב? אני יודעת?!?!?
איך הגעת לתפוז פורומים של סוסים\רוכבים צעירים? ראיתי פרסומת
האם אתה מרוצה מהפורום החדש\ המנהלות והדיונים אפשר להגיד שכן
יש לך הצעות או סקרים או משהו? no
האם אתה מתמצא בפורום ובקישורים השונים שבו? כן
מי החברים\ות הכי הכי טובים שלך מהפורום? (אפר לכתוב כמה כמובן). הכי טובה? אבל הכי טובה? צ-א-ל-ה!!!! ונטע...... ומי שרוצה מוזמן......חיחי

אני... ../images/Emo110.gif

רעות אריאלי
חוות סוסי נועם,בערך 8 שנים
אמממ זה משתנה כי אין לי שיעור קבוע..!
אינגליש ו-ווסטרן לפעמים בטיולים בכל מיני חוות
שלומצי המלכה..!
אין רמות..!
אממממממ סוסים רוכבים צעירים כמובן חיות מחמד לפעמים צלילה וזהו נראה לי....!
אי סי קיו: 157389413 אי מייל+מסנג'ר: [email protected]
אין לי תמונה שלי..!
דרסאג'
אממממ אני כעיקרון רק בהתחלה של הדרסאג' ואני עוד לא עובדת על תרגילים....!
אממממ לא יודעת,כל מיני
מתי שמזדמן לי,בדרך כלל יותר מפעמיים ביום
כן,בטח!
אמממ,כי אני אוהבת סוסים...!
אני פה רק בזכות דורון..! אז תודה דורונוש'
בוודאי..!
אממממ לא כרגע..!
כן בטח
כ-ו-ל-ם-.-.-! רעות

TauraMan

New member
ME ME!! ../images/Emo20.gif

1. מהו שמך? דורון גלאון 2. איפה אתה רוכב וכמה זמן? בעין המפרץ, 7 שנים 3. כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? כמעט כל יום 4. איזה סגנון אתה רוכב? אינגליש\ ווסטרן או מה? אינגליש-קפיצות בעיקר 5. מיהו הסוס האהוב עליך\ סוסה אהובה עליך? (מסוסים גדולים) הוא לא כל כך גדול אבל הוא מלך- טאורה!! 6. באיזה רמה אתה בחוותך? מתקדמים\ בינוניים\ לא ממש טובים? בקבוצה הכי מתקדמת. 7. באיזה פורומים אתה נמצא? כרגע רק פה ובעוד פורום בחו"ל 8. דרך ליצירת קשר? אייסיקיו\ אודיגו\ אימייל או מה? אייסיקיו- 146825548 9. תמונה של עצמך- לשים- או של הסוס שלך! או שניהם... אין לי כוח.. מחר
10. אם אתה רוכב אינגליש במה אתה יותר מתעמק- קפיצות או דראסז'? תלוי.. אני רוכבת רוב הזמן דרסז'(עבודת קרקע) אבל מתחרה קפיצות. 11. איזה תרגיל בשיעוריך בחווה אתה הכי אוהב לעשות וללמוד? גרידים.. 12. מה התרגיל שאתה הכי רוצה ללמוד בעולם? אני מתה לעשות פעם פירואט 13. כמה זמן ביום\ חודש\ שנה אתה נמצא בפורום הזה\ סוסים? יותר מדי
14. האם אתה נכנס לצ'אט מדי פעם? רק ש"מודיעים" לי 15. למה התחלת לרכב? לא היתה סיבה.. פשוט רציתי.. 16. איך הגעת לתפוז פורומים של סוסים\רוכבים צעירים? חיפשתי סוסים באינטרנט והגעתי לזה.. 17. האם אתה מרוצה מהפורום החדש\ המנהלות והדיונים? המנהלות בסדר גמור, כרגע הפורום מבולגן ועמוס מדי.. רק הזמן יסדר את זה.. 18. יש לך הצעות או סקרים או משהו? לא..
19. האם אתה מתמצא בפורום ובקישורים השונים שבו? כן
20. מי החברים\ות הכי הכי טובים שלך מהפורום? (אפשר לכתוב כמה כמובן). |סדשג| יש המון!!! דרור,נטע,סתיו,אבישג,טל,שי ושי,פיצי, עדי(בפמן),נופר,קרן,כרמלה
, חמוטל, צאלה, תאיר(איפה היא באמת??), יפתח, זוהר,נועם, דין, ואו אנחנו הרבה!! אם שחכתי מישהו סליחה

TauraMan

New member
שכחתי את אלונה..../images/Emo20.gif

אם היא תכתוב לי הודעה באיסיקיו מדי פעם אז לא הייתי שוכחת
love you baby!!

˜Me˜

New member
ויתרתי על לדבר איתך... ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

בגלל שאת בדר"כ לא עונה...

למעלה