היו בלבולים ושינויים...

TauraMan

New member
אני יודעת.. זה חלום פרוע ../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif

ואלונע (להקיא....) אני לא עונה כי אני תמיד אוןליין וורב ההודעות ששולחים לי בזמן שאני לא נמצאת אני רק מסתכלת וסוגרת אלא אם זה חשוב..

me me me me me!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. קוראים ל י סתיו! 2. בבית חנניה כבר חודשיים שלושה, בכלל כבר המון זמן! 3.אני רוכבת כל יום! 4.אני רוכבת אנגליש! 5. הסוסה האהובה עלי היא מיסי כמובן!!! 6.נופר ואני ברמה הכי גדבוהה כרגע-חווה חדשה! 7.בזה במנהלים ובסוסים! 8.אי סי קיו 200469273 10.אני רוכבת אינגליש-יותר קפיצות אבל לאחרונה התחלתי קתצ דרסאג'! 11.החלפת רגליים בקאנטר, וטרוט ישיבה,ולקפוץ! (?!?!) 12.הייתי רוצה שהסוסה שלי תדע את כל התרגילי דרסאג' של הגראנד פרי!!! 13.אני נכנסתי לפורום סוסים ב28.8.02 פעם ראשונה! 14.אני לא נכנסת לצ'אט הרבה! זה לא מעניין אותי כל ךכ! 15. האמת היא שאליסון שהייתה פעם חברה טובה של אמא שלי (והיא גם אמא של דין!) הייתה מלמדת אותי על הסוסים שלה ואין לי מושג מה בידיוק הביא אותי לזה כי הייתי בערך בת שלוש וחצי-ארבע! 16. הגעתי לפורום כי חיפשתי מידע על סוסים ורשמתי סוסים במנוע חיפשו וזה מצא לי אתצ "קהילת סוסים בתפוז" ונכנסתי! ומאז אני שם! 17.אני אישית נהנית!........מקווה שגם אתם! 18.אני אשמח לשמוע הצתעות ממכם! 19.חחח כן אני מתמצאת! 20. יש די הרבה!!!! אני אוהתב את כולם!!! אבל יש איזה 5 שאני אוהבת הכי בעולם! ועוד אחת שהיא הכי הכי הכי שיש בישבילי!!! וכל אחד יןודע מיהו! אני נהנית מכולם!!! וזה כיף לדבר עם כל אחד ואחד מהאנשים שמשתתפים בפורום!

animals lover

New member
תשובות שלי!!!

1. מהו שמך? דניאלה שוברס. 2. איפה אתה רוכב וכמה זמן? אני רוכבת אצל מדריך רכיבה בשם ראובן זמורה, התחלתי לפני 4 שנים ושנה אחרונה הייתה לי הפסקה-לפני כחודש חזרתי לרכב!!! 3. כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? פעם, בחגים יותר!!! 4. איזה סגנון אתה רוכב? אינגליש\ ווסטרן או מה? ווסטרן!!! 5. מיהו הסוס האהוב עליך\ סוסה אהובה עליך? (מסוסים גדולים) כולםםםםם!!!! 6. באיזה רמה אתה בחוותך? מתקדמים\ בינוניים\ לא ממש טובים? אמממ...לא מזמן חזרתי לרכב אבל אני כבר דוהרת והכל... אז אני לא יודעת... 7. באיזה פורומים אתה נמצא? סוסים,רוכבים צעירים וזכויות בע"ח. 8. דרך ליצירת קשר? אייסיקיו\ אודיגו\ אימייל או מה? אי מייל[email protected] איי סי קיו-כינוי-animals_lover 9. תמונה של עצמך- לשים- או של הסוס שלך! או שניהם... אני שמתי תמונה של 2 סוסים מהחווה שלי-נגב ויוקון. 10. אם אתה רוכב אינגליש במה אתה יותר מתעמק- קפיצות או דראסז'? לא רוכבת אינגליש אבל קפיצות נראה לע יותר מעניין. 11. איזה תרגיל בשיעוריך בחווה אתה הכי אוהב לעשות וללמוד? לא יודעת-הכללל!!! אבל אני אוהבת לעשות קאנטר! 12. מה התרגיל שאתה הכי רוצה ללמוד בעולם? לא יודעת... 13. כמה זמן ביום\ חודש\ שנה אתה נמצא בפורום הזה\ סוסים? כל סוף שבוע. 14. האם אתה נכנס לצ'אט מדי פעם? לעיתים דיי רחוקות. 15. למה התחלת לרכב? כי....לא יודעת!!! 16. איך הגעת לתפוז פורומים של סוסים\רוכבים צעירים? דרך האינטרנט. 17. האם אתה מרוצה מהפורום החדש\ המנהלות והדיונים? מאוד!!! 18. יש לך הצעות או סקרים או משהו? לא... 19. האם אתה מתמצא בפורום ובקישורים השונים שבו? כן! 20. מי החברים\ות הכי הכי טובים שלך מהפורום? (אפר לכתוב כמה כמובן). אמממ....טל אשכול (Horse Lover)

Shai Felton

New member
אמממ... בקשר לשאלה האחרונה../images/Emo170.gif

מי זאת HORSE LOVER? כי השם שלה... מממ... ממש מוכר...(מה מוכר אני מכירה מישהי שקוראים לה ככה וזה מוזר)....

אני....

שמי: חמוטל פרידמן רוכבת: בחוות איתן 3 שנים ורכבתי גם שנה אחת בטקסס ראנץ' כמה פעמים: יש לי שיעור פעם בשבוע אבל אני גם באה לעזור... סגנון: ווסטרן.... סוס אהוב: שון המלך! סוסה אהובה: אינדיאנה המלכה! רמה: אממ.... לא מתחילים אבל יש לפחות 2 קבוצות יותר מתקדמות מהקבוצה שלי... פורומים: סוסים/רוכבים צעירים/היהודים/מוניקה סקס ולפעמים לפעמים חיות מחמד צרו קשר: אייסי: 173288204 מסנג'ר: [email protected] ויש גם אודיגו אבל אנלא זוכרת תמספר .. תחפשו crazy hors תמונה:...אמממ... טוב אני ואינדוו'ש! אני לא רוכבת אינגליש ואני מצתעמקת כרגע בעיקר בישיבה שלי... תרגיל אהוב: אממ... הכל כל עוד אני מצליחה להבין מה לעשות .... הכי רוצה ללמוד: הכל אבל הייתי שמחה ללמוד גם אינגליש בנוסף לווסטרן זמן בפורום: כל יום כמעט כל שעות אחרה"צ/ערב צ'אט: לא, הוא לא עובד אצלי משום מה... למה התחלתי לרכב: אממ.. זה היה בעצם הרעיון של אמא שלי לרשום אותי לחוג רכיבה כמתנה ליומולדת... מתמצאת בפורום: כן דיי... מרוצה מהפורום: בינתיים כן אבל מה אתם חושבים שפה לא יהיו מריבות? בטח שיהיו אף פורום לא מושלם... חברות טובות בפורום: פיציי!/נטע!/אממ.. כמעט כל הבנות פה ידידות/חברות שלי.... את הבנים פה אני פחות מכירה....

טוי בוי

New member
דייייי כבר!!!!!!!!!!!!

זה היה כבר 100000 פעם!!!! טוב בכל זות... אני אלה רוכבת 6 שנים אניגליש ברשפון ג'וקי קלאב עם עדי ביום שישי ולפעמים עם נועם בחמישי סוס אהוב: טוי בוי וקלייד וברור שג'רי אני בפורום סוסים ורוכבים צעירים אני דרסאג'רית בנשמה!!!!!!!!!!!!!!!!תקנאו!!!!!!!!!!!!!!

קצת באיחור.. אבל תסלחו לי...../images/Emo29.gif

1. קוראים לי דרור.. 2. רוכבת בחוות הפארק, עוד מעט 6 שנים... 3. אני רוכבת 3 פעמים בשבוע ואם יש תחרות אז 4.. 4. אני רוכבת אינגליש!!! כאילו דהה 5. הסוס האהוב עלי הוא אפולו הכוסוון!!... ואוסטיןן הפצצה! 6. אממ נחשבת למתקדמים.. 7. אני נמצאת רק ברוכבים צעירים, סוסים ופעם במיליון שנה המורדים.. אבל כבר לא.. 8. אייסיקיו: 150861045 אתם מוזמנים לדבר איתי
9. תמונה של אפולו ושלי מתחרות! 10. מתעמקת בקפיצות.. אבל כמובן שאני מנסה להשתפר בדרסא'ז.. 11. אממ אני הכי אוהבת לקפוץ.. ואני אוהבת לעשות פתיחות צעד על קו ישר עם הסוס.. 12. אממ התרגיל שאני הכי רוצה ללמוד בעולם זה פירואט והטרוט המכונס במקום,קוראים לזה פסא'ז לא?.. (לא יודעת איך קוראים לזה-אז אל תהרגו אותי..)... וזה ישאר בגדר חלום כי אני לא ממש מתעניינת בדרסא'ז חוץ מהרמות הממש גבוהות... 13. אני באוקטובר יהייה שנה... לא יודעת תאריך מדוייק..
14. נכנסת לצ'אט רק מתי שאומרים לי להיכנס ושאני נמצאת באותו זמן ליד המחשב.. 15. התחלתי לרכב כי נולדתי עם האהבה לסוסים.. וזה דבר שנולדים איתו.. וכבר מגיל ממש קטן התאהבתי בחייה הגדולה והמושכת הזאת... 16. תאמת סתם נכנסתי לתפוז ונכנסתי לקהילות וראיתי סוסים... אז נכנסתי וראיתי שיש פה אחלה של אנשים.. ומאז אני פה... מכורה קשות!
17. מאוווודדד מרוצההה.. ממש כייף פהה.. ואין איזה בובו שיושב לנו על הראש!! ויש את סתיו נשמתי שאני מתה עליה!! ואת פיצושש המתוקהה.. 18. אםםם השעה 1 בלילה.. אני לא חושבת בכאלו שעות(תשאלו את יאיר!).. 19. אני מתמצאת.. ומבינה כל קישור ולאן הוא מגיע... אני ילדה חכמה!
20. אמממ אני מתה על כולללל האנשים פה!! אבל הכי הכי: על דורונייי!!, שי טלמוררר הברווזה המתוקה שלייי-B.L.F.E, על סתיווו אוייש מותק של ילדה, נופרושש, אלונעע, פיצושקה, שילילולולולו, יפתחצ'וקית המותקק, יאיר ה-ח-מ-ו-ד!...וכוולםםםם פשוט אנחנו יותר מדי ופירטתי רק על אלו שאני באמת קשורה ומשוגעת עליהם!....

...

שלום.. 1. מהו שמך? איילה. 2 איפה אתה רוכב וכמה זמן? בחוות רעננה 10 וחצי חודשים. 3. כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? פעם אחת וכאין מבחנים אז 3 או 4. 4. איזה סגנון אתה רוכב? אינגליש\ ווסטרן או מה? אינגליש. 5. מיהו הסוס האהוב עליך\ סוסה אהובה עליך? (מסוסים גדולים)? טאקסי. 6. באיזה רמה אתה בחוותך? מתקדמים\בינוניים\ לא ממש טובים? מתקדמים

למעלה