קצת באיחור.. אבל תסלחו לי...../images/Emo29.gif
1. קוראים לי דרור.. 2. רוכבת בחוות הפארק, עוד מעט 6 שנים... 3. אני רוכבת 3 פעמים בשבוע ואם יש תחרות אז 4.. 4. אני רוכבת אינגליש!!! כאילו דהה 5. הסוס האהוב עלי הוא אפולו הכוסוון!!... ואוסטיןן הפצצה! 6. אממ נחשבת למתקדמים.. 7. אני נמצאת רק ברוכבים צעירים, סוסים ופעם במיליון שנה המורדים.. אבל כבר לא.. 8. אייסיקיו: 150861045 אתם מוזמנים לדבר איתי
9. תמונה של אפולו ושלי מתחרות! 10. מתעמקת בקפיצות.. אבל כמובן שאני מנסה להשתפר בדרסא'ז.. 11. אממ אני הכי אוהבת לקפוץ.. ואני אוהבת לעשות פתיחות צעד על קו ישר עם הסוס.. 12. אממ התרגיל שאני הכי רוצה ללמוד בעולם זה פירואט והטרוט המכונס במקום,קוראים לזה פסא'ז לא?.. (לא יודעת איך קוראים לזה-אז אל תהרגו אותי..)... וזה ישאר בגדר חלום כי אני לא ממש מתעניינת בדרסא'ז חוץ מהרמות הממש גבוהות... 13. אני באוקטובר יהייה שנה... לא יודעת תאריך מדוייק..
14. נכנסת לצ'אט רק מתי שאומרים לי להיכנס ושאני נמצאת באותו זמן ליד המחשב.. 15. התחלתי לרכב כי נולדתי עם האהבה לסוסים.. וזה דבר שנולדים איתו.. וכבר מגיל ממש קטן התאהבתי בחייה הגדולה והמושכת הזאת... 16. תאמת סתם נכנסתי לתפוז ונכנסתי לקהילות וראיתי סוסים... אז נכנסתי וראיתי שיש פה אחלה של אנשים.. ומאז אני פה... מכורה קשות!
17. מאוווודדד מרוצההה.. ממש כייף פהה.. ואין איזה בובו שיושב לנו על הראש!! ויש את סתיו נשמתי שאני מתה עליה!! ואת פיצושש המתוקהה.. 18. אםםם השעה 1 בלילה.. אני לא חושבת בכאלו שעות(תשאלו את יאיר!).. 19. אני מתמצאת.. ומבינה כל קישור ולאן הוא מגיע... אני ילדה חכמה!
20. אמממ אני מתה על כולללל האנשים פה!! אבל הכי הכי: על דורונייי!!, שי טלמוררר הברווזה המתוקה שלייי-B.L.F.E, על סתיווו אוייש מותק של ילדה, נופרושש, אלונעע, פיצושקה, שילילולולולו, יפתחצ'וקית המותקק, יאיר ה-ח-מ-ו-ד!...וכוולםםםם פשוט אנחנו יותר מדי ופירטתי רק על אלו שאני באמת קשורה ומשוגעת עליהם!....