היו שלום חברים, נפגש בשבילים

pilmot

New member
היו שלום חברים, נפגש בשבילים ../images/Emo10.gif

ב 30.10.2004 יום שבת בבוקר נפגע רונן עמרני בעת שנסע על אופניו בצומת בית-דגן בדרכו למשולש. רונן נפצע קשה וכרגע הוא מאושפז בבית החולים. ב 31.10.2004 יום ראשון החלטתי אני לא עולה יותר על הכביש!! אין בי את הרצון לשלם מחיר כבד כל כך על תחביב, אפילו לא על אהבת חיים. במשך השנתיים האחרונות למדתי ואני יודע מה זו רכיבת כביש אתם לא צריכים לנסות לתאר לי את ההרגשה בטיפוס לנס הרים או לצובה אחרי שמזיעים כמו סוסים השרירים שורפים כמו גיהנום אבל כשמגיעם למעלה מרגישים כמו אלוהים. שום ספורט שעשיתי עד היום לא השתווה לכך. אני גם יודע שרכיבת שטח שונה לגמרי (כדורסל וכדור יד משחקים בידיים ועם כדור ואף אחד לא טוען שזה אותו דבר). אבל לצערי אני מתחיל קצת לפחד, יהיו שיגידו שאפשר למות סתם ככה בתאונת דרכים ברכב, בפיגוע בבית-קפה או אפילו בדום לב בסוף מרוץ אבל מצער שוב הטענה הזו לא משכנעת אותי כיום. מבחינה שכלית והגיונית אין סיבה שאפסיק דווקא היום לרכב בכביש אין הבדל בין היום ללפני שנה אבל אתם יודעים אנחנו לא רובוטים ולפעמים הולכים עם הלב. אני מרגיש כאילו סוגרים עלי לפני כשנה היה זה משהו שנרצח על הכביש, פנים מוכרות מהתחרות אחר כך משהו קרוב יתר, ועכשיו חבר קרוב לעבודה. אמרו את זה לפני אבל בארצנו הקטנטונת מסוכן מדי לדעתי לרכב בכביש. אין לי רצון להתווכח עם אף אחד מכם אין פה צודק ולא צודק אתם, רוכבי הכביש, החלוצים. אתם אלו שאולי יצליחו להזיז ולשנות משהו פה בתרבות בהתנהגות או בתקציב ואתם אלו שלצערי הרב תשלמו גם מחיר כבד מאוד על כך. יצאה הודעה קצת מפחידה סילחו לי, אבל אני כנראה לא נועדתי להיות חלוץ. בהצלחה לכולכם, ליבי ליבי אתכם, שימרו על עצמכם. מוטי

ramonsegev

New member
אני לא רוכב כביש

אבל אם בראש שלך אפשר לכרב בעליות של נסהרים בשטח אני אשמח מאוד לעשות טיול נחמד באזור שלי

natyh

New member
אבל

בכל זאת שיתפת אותנו ? אם כי אני מצטער לומר לך , אני לא יכול לעזור . לא אוכל לבנות לך שבילי אופניים , לא אוכל לרכב במקומך ואפילו איני מתכון להתוכח איתך . מדוע ? פשוט מפני שאתה צודק . במדינה היום אין מקום לרכיבת כביש ואפילו יו"ר האיגוד ד"ר ירום לא מצא לנכון להגיד ולו מילה אחת לזכרה של שרון גוטליב בן מאיר שנהרגה בתאונת אימונים על הכביש . הד"ר המכובד הגיע לשידור חי בערוץ הראשון בו שודר קטע מן הטור דה פרנס . מדוע ? קטונתי מלדבר בשמו של הד"ר אבל אולי הוא חושב שבעיה שלא מדברים עליה נפתרת מאליה . אם כך קימות שתי אפשרויות : אחת לזוז הצידה ואיני אומר דבר לאיש בעניין הזה . או להיות דון קישוט דה לה שמטה עם הראש בקיר . ואיך אמר איש אחד עם זקן ארוך עורך עיתון מוינה בשם נוייה פרייה פרסה : "אם תירצו אין זאת אגדה " נתי

orend

New member
לרכב בגליל

בואו לרכב בגליל עליון. האזור הבטוח ביותר לרכיבה בארץ. לאורך כל ימות השבוע. רכיבות כביש מדהימות, ותנועה דלה יחסית. נכון, עדיין יש תנועה ולכבישים רבים אין שוליים, אך יש כאן יחס שונה מבחינת הנהגים אל הרוכבים. אשמח לארח רוכבים/ות לסופש או לפחות - אז לארח לרכיבה + כיבוד אח"כ. ולגבי מה שכתב נתי - לצערי הוא צודק. אם לא היה את האזור הזה לרכיבה בארץ, אני לצערי הייתי עובר לגור במדינה אחרת, המתאימה יותר לרכיבה (ואף חולם לעשות זאת בעתיד). אורן.

orend

New member
אולי נוכל להזמין את הקניבל

לבוא ולתקוף את החרמון ברכיבה? נו, ארז - מרים את הכפפה? אורן.

אל תחמיא לעצמך. לא דון קישוט, סתם..

... אני בטוח שכשיזמינו אותך לדבר על הטור אתה תייצג אותנו בכבוד, מציע לך להזכיר את הרכיבות של יורם וגם את ענף החד-אופן הצובר תאוצה. שים-לב לא להזכיר בשידור את ארמסטרונג המסומם והקפד להלל את הרוכבים הספרדים שוב ושוב, להנאת הצופים הדרוכים. חשוב להתנסח באריכוּת ובפתלתלוּת רבה ככל האפשר ולשגר כמה וכמה ביקורות עוקצניות כנגד הממסד, בעיקר איגוד האופניים, חברת החשמל, זקני ציון ו-וועד הבית ברחוב הרצל 2 בראשון-לציון, הידוע בהיותו מסואב ומקושר היטב לחברות ענק, שלא לדבר על מחלק העיתונים שמקפיד לחלק להם את העיתון "מקור ראשון" לפני הבניין ברחוב הרצל 1. בקיצור, המשך לשתף אותנו בהגיגייך המופרכים, זה עדיף על עיתוני השבת.

natyh

New member
פשוט תענוג

לקרא את הגיגיך . ולמרות שכל מילה נוספת מיותרת , במיוחד כשמדובר במנהל פורום מעולם לא כתבתי כי ארמסטרונג מסומם . נהפוך הוא כתבתי כי הסבירות שהוא כזה זהה או עולה על הסבירות שהאחרים כאלה . מעולם לא הבעתי דעה בלי להסתמך לפחות על שניים או שלושה מקורות נוספים . כמובן שאם יש לך בעיה עם העובדה כי אני מטיב להתבטא ממך , אקבל זאת בהבנה , זו אגב לא בעיה שלך בלבד מה לעשות , אינינו מושלמים . אנא המשך להגן על איגוד האופניים והיושבים בו , כבר נאמר על שכאלה שמור אותי אלוהים מידידי מאויבי אישמר בעצמי . ואנא המשך למחוק הודעות רלבנטיות לנושא שבילי אופניים בכל מקום בו תוכל . עלה והצלח . נתי

נתי: יכולת הביטוי שלך...

טובה ככל שתהיה לא תורמת לאנושות כלום אם כל מה שאתה עושה איתה זה מנגח, שונא, משמיץ, מרפה ידיים, מתנשא, מעליב ושאר מרעין בישין. "אומרים אהבה יש בעולם..." כנראה שלא אצלך.

ilan ulman

New member
אני נזהר מאוד בתגובה זו לא לפגוע

באף אחד. נתי שלום איננו מכירים. לא אכנס לויכוחים על יכולת ההתבטאות שלך, אכן היא מרשימה ... ובכל זאת אני מוצא טעם לפגם בכל ההשתלחויות שלך ושל יורם ב"איגוד האופניים", צר לי לבשר לכם רבותי הנכבדים שהדבר הקרוי איגוד האופניים הוא לא כזה דמוני כמו שאתם עושים אותו. אין שם שירותים מזהב למנכ"ל, אין שם מזכירה לכל סמנכ"ל, אין משרדים מרוצפי עץ מהגוני, גם לא ארנות זכוכית מעל בר עץ מהודר , עם ויסקי תוצרת חוץ, גם לא מקרר קטן וקוויאר , ובחוץ לא חונה מיני ב.מ.וו או מרצדס ופתאום כולם חושבים שאתה שווה,בכל אופן מה שאני רוצה לומר או לכתוב לכם ש... חלאס... די כבר... צאו מזה... יש כאן בעייה אמיתית לכולנו, רוכבי אופני כביש, הרים ועממי... אין לנו עוד חזון, אין לנו עוד מטרות, אין לנו דרך ואתם יורים על המטרה הלא נכונה. אתה מבין במה לא צריך לעשות, ואני שואל אותך מה כן צריך לעשות? יש לך איזה חזון אירגוני להעניק לנו? יש מטרות? יש לך תפיסה אירגונית חדשה שתף אותנו, כי כדאי שתדע שהיום יותר מתמיד זה יתקבל בברכה, איך אפשר להביא ספונסרים? איך אפשר לגייס כסף, איך אפשר שמתוך ה 70000 רוכבי אופניים בארץ כיום 40000 יהיו באיגוד, איך מתוך ה40000 נוציא נבחרת עם 20 רוכבים שיצליחו לעשות קריטריון אולמפי, לסיים אליפות עולם, ולהוות כל הזמן חלון ראווה ויעד לעוד אלפי אפרוחים, ילדים, נערים, נוער , בוגרים לשאוף לו... איזה מודל אתה מציע? איזה מודל מציע יורם? ספרדי? או אולי איטלקי? אולי אוסטרלי... איך אתה רואה את הענף ב5 שנים הבאות ב10 אחריהן וב20 שיבואו, איך אנחנו נקבע את הזרם ונכתיב את הקצב של "הפלטון" ולא ניגרר אחרי המציאות בניסיון להדביק אותה ולהדביק לה תוכן שלפעמים אינו רלוונטי. נתי , אני רציני הנה לך במה , זכור כתוב מה כן לעשות ועל תכתוב מה לא לעשות . נסה לא לתקוף אף אחד ותן את השקפת העולם שלך. זכור ידידי כמו בעולם העסקים , אני רוצה שתצייר לי את התמונה משנת 2012 ואחורה... בשנה זו ניפגש אני ואתה וגם יורם לכנאפה בכרמל ונראה האם משהו קרה כן או לא בעולם האופניים. ובנתיים הנח לאיגוד . בברכה אילן

ido mazor

New member
כרגיל מלים כדורבנות ../images/Emo45.gif

אולמן אתה מלך. נתי יאללה תרים את הכפפה.

natyh

New member
הרמתי

בבקשה החזון שלי מאד פשוט : שבילי אופניים בכל כביש . זו המטרה אופניים ככלי תחבורה ציבורי , מכאן יגיע כל היתר . וזו לא הפעם הראשונה ובודאי לא האחרונה שאני כותב זאת . וכל מי שירים את הכפפה להזזת האופניים מהכביש אל השבילים תבא עליו ברכה .

ממתי דון קישוט זה מחמאה?

בגלל הנטייה שלנו לחפש רומנטיות, דון קישוט זה נחשב מחמאה. אבל כאשר בוחנים את "הגיבור" בעיניים אמיתיות ומודרניות, דון קישוט הוא לא בדיוק האדם השפוי ביותר בעולם. אדם שחי בעולם מופרך ללא קשר לעולם האמיתי. במידה ובכל זאת דון קישוט הוא אדם שפוי. אז ברוח התקופה הוא כנראה מכור לסמי הזייה (הוא בטוח אוהב את סוכריות ה-M&M
של גונן שגב
).

תשמע נתי

אני לא מכיר אותך ומעולם לא פגשתי בך אבל אני כן יודע בדיוק מה היו היחסים בין ד"ר יוני ירום ובין חברתי הטובה מאוד שרון בן מאיר ז"ל. אני חושב שיש לך חתיכת חוצפה לשרבב את שמה בתור נסיון עלוב נוסף להתנגח באדם אחר. מבחינתי בכל אופן, ההודעה הזו שלך קבעה שיא חדש בגועל נפש. אולי להבא להשתמש בשמם של חבריך האישיים ולא רוכבת שמעולם לא היה לך הכבוד להכיר.

RavkatRafi

New member
הממ..

..אנשים בודדים שזועקים לתשומת לב - תסמין ידוע בחברה העירונית המנוכרת של המאה ה-21.. ובכל קבוצת אנשים יהיו ה"נתי", וה"יורם" שלה. לא נראה לי שתגובות יפות ושקולות כמו של אילן יגרמו לשינוי בגישה לחיים אצלם אבל אולי.. אני יותר מתעניין בהיסטוריה. ויורשה לי לציין כי הרצל לא היה עורך של "נוייה פרייה פרסה" (העיתון החופשי החדש), אלא כתב לענייני ספרות, תיאטרון וכמובן הוא התפרסם כשהיה שליח העיתון לפאריס בתחילת שנות התשעים של המאה ה-19 שם נכח בטקס הסרת הדרגות, הגיע למסקנות, והשאר היסטוריה... רפי

אל תיתן לעובדות לבלבל אותך רפי

הן מסתמכות על שניים או שלושה מקורות נוספים. תמיד.

טיראן מ

New member
יורם

אני רואה שגם בלי קסדה המוח יכול להתבשל.... אתה מבייש את גילך.

למעלה